Ilona Agata 18.07.2014 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 ja mam oczko wodne, ale moje dzieci wiedzą ze tam nie wolno podchodzic i tyle, są już duze, gdyby były malusie to by nie chodziły na ogrodzie same albo bym nie miała oczka, dla mnie proste Reni, Twoje są już duże, wiedzą, co robią . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 18.07.2014 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 ale to chyba nie było szambo przydomowe tylko oni mieli gospodarstwo duże i przy stajni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.07.2014 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Tak Magda , no ale takiego to sie nie czysci na zasadzie jeden chłop, no jak łopatą, i gdzie to dalej daje, no zakumać nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.07.2014 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Nie No wiecie co te noże ceramiczne to o kant dupy :mad:Wpadł mi do zlewu i sie złamał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 18.07.2014 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Ale on wypompowywał z tego szamba, jak pompa przestała działać to wszedł do środka....Masakra w jednej chwili pół rodziny zginęło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 18.07.2014 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Reni, jak to na gospodarce, nikt sie nie pitoli, trza gęste gówno wywalić z szamba to sie włazi i sru szuflą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.07.2014 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Przecież to było szambo w gospodarstwie rolnym a nie takie przydomowe.Co nie zmienia faktu ze tragedia straszna...cała rodzina podobno to była??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.07.2014 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Nesska no to teraz mogę zakumać Nilaf to wiem, ze na wsi inaczej, my z miasta to wiele nam sie w głowie nie misci a i na wsi zyjemy jak w mieście, dle mnie instytucja szamba to wogóle była jakaś uwsteczniająca masakra i palenie węglem też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.07.2014 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 My już mamy kanalizę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.07.2014 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Kurcze dla mnie teraz szambo czy palenie węglem to jakaś abstrakcja jest?! :PJak sie dowiedzieliśmy ze deszczówkę musimy mieć na działce to podłamaniy byliśmy a gdzie szambo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 18.07.2014 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 ja to sie jeszcze boję gazu w domu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.07.2014 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Kurcze dla mnie teraz szambo czy palenie węglem to jakaś abstrakcja jest?! :PJak sie dowiedzieliśmy ze deszczówkę musimy mieć na działce to podłamaniy byliśmy a gdzie szambo!! Haha, witaj w klubie . Ja też szukałam koniecznie działki z kanalizą i gazem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 18.07.2014 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 a przez junkersy to spać nie mogę, teściowie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 18.07.2014 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 no może teraz te nowoczesne instalacje to co innego i gaz miejski, ale butla z gazem w domu:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 18.07.2014 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 ja to mogę powiedzieć że szczęscia dużo miałem...w całym mieście kanalize robili, jak rozpoczynałem budowę, to miałem juz na działce studzienke, ale kanaliza jeszcze nieczynna (więc w projekcie szambo), 2-3 miesiące przed przeprowadzką mozna się było podlączać...idealne zgranie w czasie nilaf - jeszcze jest coś takiego jak pompa ciepła, niekoniecznie musi być gaz Pompa ciepla to rewelka - sama mam:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.07.2014 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Ja to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.07.2014 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 moja znajoma grzeje węgle a w kuchni ma butlę z gazem aby mieć kuchenkę gazową, co 3 miesiace jedzie napełniać, to dopiero hard core Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.07.2014 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 O tak bojler tez we mnie przerażenie budzi.:PW swoim rodzinnym domu miałam.Brrrr..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 18.07.2014 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 moja znajoma grzeje węgle a w kuchni ma butlę z gazem aby mieć kuchenkę gazową, co 3 miesiace jedzie napełniać, to dopiero hard core moja mama jeszcze do pewnego czasu tak miała i jak widziałam goscia, który jej zmieniał te butle. Szoook, sprawdzał szczelność po założeniu na ślinę:bash: co za kretyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 18.07.2014 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 nilaf - ale pewnie dobrze wiesz, że dalej pokutuje przekonanie, że żeby ogrzać dom to najlepiej gaz (bezobsługowo, ale za to drożej), a jak nie ma gazu to węgiel.....to już od jakiegoś czasu jest nieaktualne..... a jeszcze co poniektórzy to się szczycą, jaki to piec użyteczny, bo pampersa można zutylizować....tak, dalej są tacy ludzi, i najgorsze ze wykształceni (no, bo oni smieci nie pala, ale pampersa to i owszem wrzucą) no na szczęśće takie myślenie już się zmienia:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts