Ilona Agata 18.07.2014 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Ilona no ale dostaje mandat czy tylko upomnienie? u mnie much od groma ale też dużo szczypawic:sick: Nie mam pojęcia. U nas na działkach palą, plaga jakaś. Zgłaszam telefonicznie, potem słyszę policję na sygnale i tylko tyle wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 18.07.2014 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Nie No wiecie co te noże ceramiczne to o kant dupy :mad:Wpadł mi do zlewu i sie złamał... a jakie miałaś noże, te reklamowane ceramiczne fiskarsa, ja się na nie napaliłam właśnie. Ja mam obecnie każdy nóż inny, a używam praktycznie tylko jednego firmy Viktorinox i jestem super zadowolona, taki mały z ząbkami, ale taki ostry, że już miałam kilka razy opuszki palców pokrojone i paznokcie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.07.2014 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Mój Steinbach kupiłam w Niemczech kurcze nawet tydzień go nie miałam :mad:Palce prawie wszystkie pocharatane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.07.2014 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Dlatego właśnie nie chciałam ceramicznych. Za często mi coś spada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.07.2014 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Na szczęście jeden kupiłam.Pierwszy i ostatni.10€ poszlooooo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 18.07.2014 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Też mam nóż ceramiczny i według mnie jest świetny, ale faktycznie dość kruchy (uszczerbił się, a właściwie wykończeniowiec go uszczerbił :/). Zaletą tego noża jest moźliwość mycia w zmywarce i fakt, że się nie tępi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 18.07.2014 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Dziewczyny, możecie pochwalić się jakie macie blendery? Poradzić, albo odradzić jakiś model? Ja miałam Moulinex'a, ale niestety właśnie się zepsuł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 18.07.2014 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Ja mam philipsa i nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 18.07.2014 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Co do much - to tylko utwierdzam się w przekonaniu, że wentylacja mechaniczna była dobrym wyborem. Może trudno w to uwierzyć, ale nie otwieram okien. Muchy nie wlatują, a nawet jeśli się przez drzwi przypałeta, to incydentalne przypadki W oknach mam moskitiery a muchy wpadają drzwiami i wejściem na taras wentylacja nie ma tu nic do znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 18.07.2014 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Witajcie, Co do butli gazowej, u mnie niestety taki mamy klimat że nie ma jak gazu pociągnąć więc od zawsze na butli, też jej nie lubię ale przy minimum ostrożności można z nią się "zaprzyjaźnić" mam też grilla gazowego a w zasadzie miałem bo po ostatniej zimie skorodował i niestety po 7 latach poszedł na złom.... nowe wydatki:bash:powiem że zarówno przy oczku jak i przy butli należy zachować czujność i uwagę zresztą tak samo jak przy krojeniu nożem ceramicznym, wbijaniu gwoźdźi czy wychodzeniu z mokrego prysznica na posadzkę....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 18.07.2014 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Dziewczyny, możecie pochwalić się jakie macie blendery? Poradzić, albo odradzić jakiś model? Ja miałam Moulinex'a, ale niestety właśnie się zepsuł . Ja mam ten: http://www.philips.pl/c/sokowirowki-i-blendery/aluminium-collection-blender-hr2094_00/prd/ i bardzo sobie chwalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 18.07.2014 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Kamila, fajny , a polecisz jakiś ręczny z pojemniczkiem, w którym możnaby zmielić mięsko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 18.07.2014 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 (edytowane) Gajzo ja mam takihttp://www.electro.pl/Blender_BOSCH_MSM_66150-s736341.html?gclid=CPjXpvjIz78CFSrItAoda1kASQw pojemniczku zrobisz pesto, mięso też zmieli ale musi być w małe kawałki i niestety niewielkie ilości. Edytowane 18 Lipca 2014 przez lolek7825 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 18.07.2014 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 I cena bardzo na plus . Z mięsem faktycznie jest tak jak piszesz, ale zazwyczaj mielę mało, albo na dwa razy Ten drugi jest piękny, ale cena pewnie piękniejsza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 18.07.2014 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Kamila, fajny , a polecisz jakiś ręczny z pojemniczkiem, w którym możnaby zmielić mięsko? To jeszcze mam ten i też polecam:http://robotkuchenny.pl/galeria/?malakser-blende-robot-kuchenny-philips-hr7625-nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 18.07.2014 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Moja mama ma podobny z Zelmera i robi w nim nawet babkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.07.2014 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Ja mam braun, jest ok chociaż coś mi się spieprzyło w tej misce z ostrzem. Sama pałka działa bez zarzutu, że tak powiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 18.07.2014 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Dobra pałka nie jest zła . U mnie było podobnie z Moulinex'em, aż zepsuł się na amen. Z resztą od początku szybko się przegrzewał :/. Nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 18.07.2014 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Dzisiaj pierwszy raz robiłam lody śmietankowe... Ciekawe co z nich wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 18.07.2014 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Dzisiaj pierwszy raz robiłam lody śmietankowe... Ciekawe co z nich wyjdzie ja wczoraj zrobiłem sorbet z melona, jutro będzie o zajadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts