Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie No wiecie co te noże ceramiczne to o kant dupy :mad:Wpadł mi do zlewu i sie złamał...:sick:

a jakie miałaś noże, te reklamowane ceramiczne fiskarsa, ja się na nie napaliłam właśnie.

Ja mam obecnie każdy nóż inny, a używam praktycznie tylko jednego firmy Viktorinox i jestem super zadowolona, taki mały z ząbkami, ale taki ostry, że już miałam kilka razy opuszki palców pokrojone i paznokcie;)

Co do much - to tylko utwierdzam się w przekonaniu, że wentylacja mechaniczna była dobrym wyborem. Może trudno w to uwierzyć, ale nie otwieram okien. Muchy nie wlatują, a nawet jeśli się przez drzwi przypałeta, to incydentalne przypadki

W oknach mam moskitiery a muchy wpadają drzwiami i wejściem na taras :p wentylacja nie ma tu nic do znaczenia

Witajcie,

Co do butli gazowej, u mnie niestety taki mamy klimat że nie ma jak gazu pociągnąć więc od zawsze na butli, też jej nie lubię ale przy minimum ostrożności można z nią się "zaprzyjaźnić" mam też grilla gazowego a w zasadzie miałem bo po ostatniej zimie skorodował i niestety po 7 latach poszedł na złom.... nowe wydatki:bash:

powiem że zarówno przy oczku jak i przy butli należy zachować czujność i uwagę zresztą tak samo jak przy krojeniu nożem ceramicznym, wbijaniu gwoźdźi czy wychodzeniu z mokrego prysznica na posadzkę.......