reni1980 24.07.2014 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Daj linki, bo z iPoda nie skopiuje bo nie umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 24.07.2014 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Reni ja pisze z I pada nie umiem....Tak wyglądają.Mnie sie wydaje ze ok.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 24.07.2014 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 tak właśnie myślałam jak je stuningować?? Dzisiaj do buraczkowej dodałam jogurtu:yes: Z marchewkową nic nie trzeba robić :v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.07.2014 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Fajna No jak dla mnie to komplet z jednej lini, ale zapytaj jakiegoś przedstawiciela simensa albo w sklepie ale jak dla mnie to komplet, a piekarnik musi być wiekszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 24.07.2014 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Dzięki Ty moja guru!!! :hug:W takim razie biorę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 24.07.2014 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Mnie raziła ta dysproporcja w wymiarach i wyglądzie i mam mikro takiej wielkości co piekarnik. Wizualnie wyglądają identycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 24.07.2014 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 A ja mam piekarnik 2w1 z mikrofalą (właśnie po to, żeby nie robić sobie problemu). Fajna, nawet siemens ma w tej lini którą pokazujesz identyczne rozwiązanie . Z tym, że jest ona (ta mikrofala) połączona z piekarnikiem kompaktowym. Wygląda identycznie jak ten na zdjęciach powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 24.07.2014 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Gajzo 2w1 odpada z mojego punktu widzenia bez sensu dla podgrzania grzanki czy zrobienia popcornu wszystko z piekarnika wyjmowac;)Zreszta juz mam meble gotowe pod piekarnik i mikrofalówke osobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 24.07.2014 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Myślałam raczej o kupieniu takiego kompaktu, zamiast mikrofali (ale tutaj pewnie finansowo się nie opłaca). A tak odnośbie wyciągania, to ja trzymam w piekarniku na stałe tylko kratkę . Pozostałe blaszki w dolnych szufladach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 24.07.2014 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 To ta marchewkowa jest juz z mlekiem kokosowym tak? Na prawdę takie smaczne te zupy? Ja tez mam piekarnik kompaktowy bardzo dobrze się sprawdza. Na co dzień częściej używał mikrofali to trzymał w piekarniku tylko te podstawkę/blaszkę do mikrofal i. A jak cos pieke to wtedy wykładami na blat lub składam do szafki. Później sszybko Przekładami. Dla mnie żaden problem, bardzo wygodne rozwiazanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 24.07.2014 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Bratkaf no lubię ten mój kompakt no No i czyści się za pomocą pary, to jest duży plus . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 24.07.2014 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Bratkaf, tak z mlekiem kokosowym i chyba kolendrą. Ok, tu masz skład:http://www.boodzik.pl/wp-content/uploads/2014/04/DSC_0489_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.07.2014 05:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Hejka wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 25.07.2014 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Bratkaf, tak z mlekiem kokosowym i chyba kolendrą. Ok, tu masz skład: http://www.boodzik.pl/wp-content/uploads/2014/04/DSC_0489_1.jpg Dziękuję, dzisiaj będę w rosmannie to zerknę czy jest i kupię. Tylko to ma pewnie ograniczony czas na spożycie? Jak kupię dzisiaj to może do poniedziałku poleży. W weekend nie zjem, bo wybieram się na to wesele, w tej nieszczęsnej granatowej sukience:/ Mąż wczoraj stanął na wysokości zadania i kupił mi ten lakier fiji w Super Pharm:), dzisiaj pomaluję nim paznokcie u stóp, bo u rąk mam żel u kosmetyczki robiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 25.07.2014 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Hello Lejdis widze,ze Fiji n tapecie ( Bratka on jest dosc specyficzny w malowaniu akurat Fiji ale warto ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 25.07.2014 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 ciężko się nim maluje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.07.2014 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Magda a ja myslałam ze już dupkę moczysz w wodach termalnych:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.07.2014 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Nie wszystkie węglowodany, ale Tymczasowy ja nie jestem ekspertem od zębów i chciałam tylko opowiedzieć o naszej wizycie. Jedzenie to tylko jeden czynnik tak naprawdę. Przecież nie powiem ludziom, żeby dzieciom nie dawali węglowodanów tym bardziej, że sama daję . Dochodzą leki, higiena, genetyka, nawyki np. całowanie dzieci w usta (fuj, jeśli nie są to rodzice!). A ponieważ nie jestem ekspertem nie chcę się wymądrzać napisałam tylko to co faktycznie wiem. Bratkaf, na pewno kilka dni ma, czytaj na opakowaniu (mnie we wpisie rozbawiło, kilka osób napisało że zupa przeterminowana a to tylko zdjęcie opublikowane później hehe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.07.2014 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Hej wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.07.2014 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 hej u mnie też pochmurno ale ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts