Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja mam piekarnik 2w1 z mikrofalą (właśnie po to, żeby nie robić sobie problemu). Fajna, nawet siemens ma w tej lini którą pokazujesz identyczne rozwiązanie :). Z tym, że jest ona (ta mikrofala) połączona z piekarnikiem kompaktowym. Wygląda identycznie jak ten na zdjęciach powyżej.

To ta marchewkowa jest juz z mlekiem kokosowym tak? Na prawdę takie smaczne te zupy?

Ja tez mam piekarnik kompaktowy bardzo dobrze się sprawdza. Na co dzień częściej używał mikrofali to trzymał w piekarniku tylko te podstawkę/blaszkę do mikrofal i. A jak cos pieke to wtedy wykładami na blat lub składam do szafki. Później sszybko Przekładami. Dla mnie żaden problem, bardzo wygodne rozwiazanie

Bratkaf, tak z mlekiem kokosowym i chyba kolendrą.

Ok, tu masz skład:

http://www.boodzik.pl/wp-content/uploads/2014/04/DSC_0489_1.jpg

Dziękuję, dzisiaj będę w rosmannie to zerknę czy jest i kupię. Tylko to ma pewnie ograniczony czas na spożycie? Jak kupię dzisiaj to może do poniedziałku poleży. W weekend nie zjem, bo wybieram się na to wesele, w tej nieszczęsnej granatowej sukience:/

Mąż wczoraj stanął na wysokości zadania i kupił mi ten lakier fiji w Super Pharm:), dzisiaj pomaluję nim paznokcie u stóp, bo u rąk mam żel u kosmetyczki robiony.

Nie wszystkie węglowodany, ale Tymczasowy ja nie jestem ekspertem od zębów i chciałam tylko opowiedzieć o naszej wizycie. Jedzenie to tylko jeden czynnik tak naprawdę. Przecież nie powiem ludziom, żeby dzieciom nie dawali węglowodanów tym bardziej, że sama daję :D. Dochodzą leki, higiena, genetyka, nawyki np. całowanie dzieci w usta (fuj, jeśli nie są to rodzice!). A ponieważ nie jestem ekspertem nie chcę się wymądrzać :) napisałam tylko to co faktycznie wiem.

Bratkaf, na pewno kilka dni ma, czytaj na opakowaniu (mnie we wpisie rozbawiło, kilka osób napisało że zupa przeterminowana a to tylko zdjęcie opublikowane później hehe).