fajna kobieta 25.07.2014 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Weekend ma byc znowu upalny ponad 30 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.07.2014 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 A ja jem sporo weglewodanow i dentystę odwiedzam raz na kilka lat tylko na kontrol.Kwestia genów.Moj ojciec zmarł w wieku 58 lat i miał wszystkie zeby swoje.Moj maz ( sportowiec) unika węglowodanów zdrowo sie odżywia dba ponad przeciętna o zeby a i tak ma paradontoze i zeby w fatalnym stanie.I znowu geny...po matce niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.07.2014 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Ja tego nie napiszę nie dlatego, że się boję ale dlatego że sama nie jestem do tego przekonana, sama jem węglowodany i je lubię i nie mam odpowiedniej wiedzy i kompetencji w tym temacie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.07.2014 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Moj maz unika węglowodanów ponieważ ciagle przygotowuje sie do jakiś zawodów a nie w kontekście dbania o zeby.O zeby dba ponad przeciętna ponieważ wie ze ma kruche i musi szczególnie uważać. Niestety niewiele to daje...genów nie przeskoczysz zrobią swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 25.07.2014 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Renia jeszcze nie - powoli sie pakuje i peelinguje i paznokcie robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.07.2014 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Ale Magda masz fajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.07.2014 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 magda ja też ci zazdroszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.07.2014 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Ubawiłes mnie do łez Hahaha. ...:rotfl:Kurcze chyba ktos ileś pokoleń wstecz musiał sie juz kiepsko odżywiać w mojej rodzinie skoro wszyscy chorujemy na tarczyce( matka siostra kuzynki ciotki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 25.07.2014 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Tymczasowy, nie pisałeś, ale jaki to problem podstawić pod zęby, inną dolegliwość? W ten sposób wszystkie komplikacje zdrowotne, można tłumaczyć złą dietą (nie twierdzę oczywiście, że w wielu przypadkach nie pokrywa się to ze sobą), ale to chyba lekkie nadużycie, hmm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.07.2014 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Pisałeś o genach a choroby tarczycy sa często genetyczne niestety.I wbrew temu co piszesz niezależa od sposobu odżywiania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.07.2014 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 fajna kiedy się wprowadzasz, jak wogóle prace w domku, kiedy jakies foty pokażesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.07.2014 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Reni kończą sie pomalu( bardzo pomału) łazienki pod koniec sierpnia jesteśmy umówienia ma montaż kuchni( juz jest gotowa) ale ściany jeszcze nie pomalowane nigdzie....Dzisiaj przychodzi facet od schodów .Zostala wykonczeniowka .Za to wokół domu masakra...krzaczory po pas deszczówki nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.07.2014 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 fajna ale to podobno najprzyjemniajszy stap budowy:lol: wykończeniówka:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.07.2014 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Co sie tyczy chorób cywilizacyjnych jak cukrzyca nadciśnienie otyłość to można mieć skłonność do dziedziczenia ale nie jest powiedziane ze sie je dziedziczy w spadku po przodkach.I tu na pewno duża role odgrywa odżywianieZas choroby immunologiczne miedzy innymi choroby tarczycy czy wszystkie z grup genetycznych nie sa zależne od odżywiania Tu sposób w jaki sie odzywiamy nie ma żadnego znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.07.2014 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Reni mało przyjemny dla kieszeni na pewno.:lol2:Mam za dużo dylematów ...chce cos za chwile zmieniam zdanie ze moze jednak inaczej.Ciezko mi ta wykonczeniowka idzie...Maz juz zapowiedział ze powtórki z rozrywki nie będzie ( nowy dom) wiec mam dokonywać przemyślanych wyborów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 25.07.2014 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Tymczasowy chyba nadaje sie do programu " na krańcu swiata" na wszystko ma lekarstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.07.2014 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 hmm dla mnie porównanie do smerfa ważniaka było trafione :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 25.07.2014 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Ooo ciekawe czy bedzie czego zazdrościć ( wyjazdu) obym wróciła odmłodzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.07.2014 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Ja wspominam ten okres jako nieustanną gonitwę za wszystkim naraz. a bo trzeba wszystko rozplanować i zaplanować to wtedy jest przyjemnie bo z budowy powstaje dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.07.2014 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Magda coś tak negatywnie nastawiona, na pewno będzie super, jak chcesz to mozemy się zamienić? ja jadę do spa a ty do mojego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts