Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak sie mury piely do góry to nie było problemów panowie mieli projekt pod nosem i jechali w/g projektu a teraz kiedy wykonczeniowka to nawet kilka razy dziennie mnie wołają na budowę...a jak to a jak tamto??? :bash:A skąd ja mam to wiedzieć wszystko jeszcze sie nie zdecydowałam!!! :rotfl::rotfl::rotfl:

Ja nie twierdzę, że przypisywanie do każdej choroby, czy dolegliwości złego odżywiania jako gwarant, jest słuszne. Wręcz przeciwnie. To zdanie z podkładaniem, było czysto hipotetyczne. Wielu ludzi podejdzie do tematu bardzo powierzchownie. Gdyby wszystko możno było zwalić na dietę, to leczenie byłoby zbyt proste. Ale tak jak napisałam wyżej, nie twierdzę, że jedzenie nie ma realnego wpływu na wiele problemów zdrowotnych, i że często gęsto zmiana diety w pierwszej kolejności, tych problemów nie zlikwiduje.

A z tymi węglowodanami, to nie jest taka prosta sprawa. Nie łatwo byłoby mi teraz przekonać do zmiany sposóbu żywienia, partnera właśnie. Skoro lubi ziemniaki, to trudno znaleźć zamiennik, który spełniałby te same funkcje w diecie. Trudno pod względem smakowym, pod względem uniwersalności. No i ta piramida żywienia...

Mnie tam specjalnie długo nie trzeba do niczego przekonywać jeśli cos jest podparte dowodami niedopodwazenia.:yes:W kwestii zdrowego odżywiania czy rezygnacji z niektórych produktów w celu poprawy zdrowia to dla mnie wystarczającym dowodem będą dobre wyniki i przede wszystkim sylwetka nienaganna zdrowe lśniące włosy mocne paznokcie dobry stan skory itp.Z tego co piszesz tymczasowy to musisz wyglądać jak " młody bóg?" :yes: