reni1980 25.07.2014 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 dzieciaki w niedzielę wyjeżdzają , więc gotowanie obiadów tylko dla męża, a i jest w sumie posprzątane łącznie z oknami więc do twoich obowiązków ci tylko dojdzie praca w sypialni no i te obiadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.07.2014 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Wyrobić sobie zdanie wyłącznie na podstawie eksperymentów na sobie to troche mało jest....Sa wyjątki od reguły przecież. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.07.2014 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Reni to ja biorę!!! :)Spa niestety nie mam wzamian ale bliska odległość do morza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.07.2014 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 fajna taka chętna na robienie obiadków i pracę po 22.00 :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.07.2014 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Jak sie mury piely do góry to nie było problemów panowie mieli projekt pod nosem i jechali w/g projektu a teraz kiedy wykonczeniowka to nawet kilka razy dziennie mnie wołają na budowę...a jak to a jak tamto??? :bash:A skąd ja mam to wiedzieć wszystko jeszcze sie nie zdecydowałam!!! :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 25.07.2014 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Ja nie twierdzę, że przypisywanie do każdej choroby, czy dolegliwości złego odżywiania jako gwarant, jest słuszne. Wręcz przeciwnie. To zdanie z podkładaniem, było czysto hipotetyczne. Wielu ludzi podejdzie do tematu bardzo powierzchownie. Gdyby wszystko możno było zwalić na dietę, to leczenie byłoby zbyt proste. Ale tak jak napisałam wyżej, nie twierdzę, że jedzenie nie ma realnego wpływu na wiele problemów zdrowotnych, i że często gęsto zmiana diety w pierwszej kolejności, tych problemów nie zlikwiduje. A z tymi węglowodanami, to nie jest taka prosta sprawa. Nie łatwo byłoby mi teraz przekonać do zmiany sposóbu żywienia, partnera właśnie. Skoro lubi ziemniaki, to trudno znaleźć zamiennik, który spełniałby te same funkcje w diecie. Trudno pod względem smakowym, pod względem uniwersalności. No i ta piramida żywienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.07.2014 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Chętna bo obiadki to pikus a praca po 22 to juz tylko przyjemność.;)Za te umyte okna i ogólne posprzątane zrobię wszystko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.07.2014 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Chętna bo obiadki to pikus a praca po 22 to juz tylko przyjemność.;)Za te umyte okna i ogólne posprzątane zrobię wszystko!!! takie buty..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.07.2014 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Sie zagolopowalam z tymi pracami w sypialni. @ mam przecież....:bash:Ale ma przyszły weekend sie pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 25.07.2014 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Zamiana żon się szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.07.2014 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.07.2014 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Taki program chyba kiedyś gdzieś był? :DNigdy nie oglądałam ale cos mi sie o uszy obilo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.07.2014 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 tak był ale bez pracy po 22.oo, głównie chodziło o to aby docenić swoją żonkę, bo mozna miec gorszą- inną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.07.2014 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Mnie tam specjalnie długo nie trzeba do niczego przekonywać jeśli cos jest podparte dowodami niedopodwazenia.:yes:W kwestii zdrowego odżywiania czy rezygnacji z niektórych produktów w celu poprawy zdrowia to dla mnie wystarczającym dowodem będą dobre wyniki i przede wszystkim sylwetka nienaganna zdrowe lśniące włosy mocne paznokcie dobry stan skory itp.Z tego co piszesz tymczasowy to musisz wyglądać jak " młody bóg?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.07.2014 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Z tego co piszesz tymczasowy to musisz wyglądać jak " młody bóg?" :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.07.2014 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Reni w sprawie wykonczeniowka mam nadzieje ze będę mogła sie Ciebie radzić w niektórych kwestiach? :pNo i oczywiście liczę na pomoc tez innych formek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.07.2014 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 fajna oczywiscie ze tak, ja z miłą chęcią, tylko ja musze miec foty aby doradzić, wtedy najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.07.2014 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Sie wie!!! Wiadomo ze foty to podstawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 25.07.2014 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 Z tego co piszesz tymczasowy to musisz wyglądać jak " młody bóg?" :lol2: Bloga niech założy- to ten czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 25.07.2014 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 dzieciaki w niedzielę wyjeżdzają , więc gotowanie obiadów tylko dla męża, a i jest w sumie posprzątane łącznie z oknami więc do twoich obowiązków ci tylko dojdzie praca w sypialni no i te obiadki Ale ze co w tej sypialni ? Materac mam trzepać zeby roztoczy nie było ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts