Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja mam takie drzwi z sypialni do garderoby, z jednej str gładkie a z drugiej matowe. Cholerstwa domyć nie moge, smugi jakieś, białe plamy - katastrofa. Cały czas są schowane w ścianie, nie rozsuwam ich , bo patrzec na nie nie mogę:mad: Chyba sie potłuką niedługo niespodziewanie:yes::lol2:

Dziewczyny używałyście kiedyś orzechów piorących??? Jestem ciekawa czy sprawdzają się w praniu, zastanawiam się nad zakupem:yes: Nie są drogie, za 1 kg około 20 zł - hmmm

Orzech zdają egzamin prz przepierce codziennej bo z większymi plamami nie dają rady.

wkłada się ok 5-6 szt do woreczka (załączony z orzechami) i się pierze. taki zestaw wymienia się co 3-5 praniń oczywiście im wyższa temp. prania wówczas częściej się wymienia orzechy. Nie należy wtedy stosować płynów do płukania tkanin zamiast ja dodaje kilka kropel olejków zapachowych (takich jak do nawilżaczy powietrza).

ja nie używałam nigdy, coś Lolek kiedyś o tym pisał, chyba używał

Tak to byłem ja :p

Kamilka

obecnie jeszcze w domu, staram się popchnąć remont ale to chyba raczej on wykończa mnie.

pod koniec tyg. wybywam do Krk a potrm na poł. w góry ale jeszcze nie wiem które...... a może Praga....

będzie "na spontana" zobaczymy jeszcze

dziewczyny i chłopaki co tu taka cisza, czyżby upały doskwierały?

Też nie macie siły i apatytu w taką pogodę, bo mój organizm znosi tylko płyny:/

Ja siedzę w robocie i w pokoju mam 30stopni teraz, zobaczymy jak będzie potem:/ podobno to tylko dobra wola pracodawcy, by zwolnić wcześniej pracowników:/ musi tylko wodę dostarczać

no właśnie nie mam klimy, takie ustuowanie budynku ze nigdy słońce mi nie świeci:) dlatego jest sporo chłodniej ale pewno na to tez ma wpływ fantastyczna pogoda jak jest w moim miescie

od rana upał, około 16.00 burza, sporo deszczu, około 20.00 wychodzi na moment słoneczko, jest czym oddychać ale ciepło, od rana zaś upał i popołudniu burza, i tak jest od 3 dni, no super, trawa ładnie rośnie:lol:

kupiłam sobie kapelusz dzis na plażę, jeśli ktos też chce to plecam bo fajny i tani na tchibo:)

Wiesz... Cos mnie wczoraj pokusiło wjechać wyciągiem na gore cos 1100 m i w trakcie mnie takie zawroty wzięły, błędnik szalał - nie było mowy by zjechać spowrotem wyciągiem.

No to jedyna opcja na nogach w dół - ok... No problem tylko wiesz co na nogach miałam ?;)

te japonki meliski ze złotym sercem haha a 1.5 godz zejście trwało po kamieniach i stromo :)

takze ze wyleczylam sie z wyciągów