nilaf 29.07.2014 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 na moich nie widać tak bardzo , a też mam zwierzyniec, natomiast szyby w drzwiach tarasowych - codziennie do mycia:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 29.07.2014 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Tak Reni wyłącznie taka!!! Za mleczna matowa to ja dziękuje- to jest masakra dopiero z czyszczeniem tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 29.07.2014 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 ja mam takie drzwi z sypialni do garderoby, z jednej str gładkie a z drugiej matowe. Cholerstwa domyć nie moge, smugi jakieś, białe plamy - katastrofa. Cały czas są schowane w ścianie, nie rozsuwam ich , bo patrzec na nie nie mogę Chyba sie potłuką niedługo niespodziewanie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 29.07.2014 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 tylko, że to szkło bezpieczne, to chyba nie będzie tak łatwo:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.07.2014 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 spoko, dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 29.07.2014 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Dziewczyny używałyście kiedyś orzechów piorących??? Jestem ciekawa czy sprawdzają się w praniu, zastanawiam się nad zakupem:yes: Nie są drogie, za 1 kg około 20 zł - hmmm Orzech zdają egzamin prz przepierce codziennej bo z większymi plamami nie dają rady. wkłada się ok 5-6 szt do woreczka (załączony z orzechami) i się pierze. taki zestaw wymienia się co 3-5 praniń oczywiście im wyższa temp. prania wówczas częściej się wymienia orzechy. Nie należy wtedy stosować płynów do płukania tkanin zamiast ja dodaje kilka kropel olejków zapachowych (takich jak do nawilżaczy powietrza). ja nie używałam nigdy, coś Lolek kiedyś o tym pisał, chyba używał Tak to byłem ja Kamilka obecnie jeszcze w domu, staram się popchnąć remont ale to chyba raczej on wykończa mnie. pod koniec tyg. wybywam do Krk a potrm na poł. w góry ale jeszcze nie wiem które...... a może Praga.... będzie "na spontana" zobaczymy jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 30.07.2014 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 dziewczyny i chłopaki co tu taka cisza, czyżby upały doskwierały? Też nie macie siły i apatytu w taką pogodę, bo mój organizm znosi tylko płyny:/ Ja siedzę w robocie i w pokoju mam 30stopni teraz, zobaczymy jak będzie potem:/ podobno to tylko dobra wola pracodawcy, by zwolnić wcześniej pracowników:/ musi tylko wodę dostarczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.07.2014 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 hejka oj 30 stopni to masakra, u mnie w pracy około 22 stopni i nidgy raczej nie świeci słońce w okna, takie ustawienie budynku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.07.2014 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Hej podczytuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 30.07.2014 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 a masz klimatyzację czy tylko wiatrak? ja się na niczym nie mogę skupić dobrze, że nie mam nic do roboty, ale najchętniej wyszłabym wcześniej z pracy, bo mój mąż ma w weekend urodziny 30-ste i kilka atrakcji mu zaplnaowałam i muszę to wszystko dograć, mam nadzieję, że wszystko się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.07.2014 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 no właśnie nie mam klimy, takie ustuowanie budynku ze nigdy słońce mi nie świeci:) dlatego jest sporo chłodniej ale pewno na to tez ma wpływ fantastyczna pogoda jak jest w moim miescie od rana upał, około 16.00 burza, sporo deszczu, około 20.00 wychodzi na moment słoneczko, jest czym oddychać ale ciepło, od rana zaś upał i popołudniu burza, i tak jest od 3 dni, no super, trawa ładnie rośnie:lol: kupiłam sobie kapelusz dzis na plażę, jeśli ktos też chce to plecam bo fajny i tani na tchibo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.07.2014 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 hejka Magda, mogłabyś coś też napisac a nie tylko czytać, bo nudy jak cholera, ja dzis komplenie nie mam co robic w pracy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.07.2014 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Wiesz... Cos mnie wczoraj pokusiło wjechać wyciągiem na gore cos 1100 m i w trakcie mnie takie zawroty wzięły, błędnik szalał - nie było mowy by zjechać spowrotem wyciągiem. No to jedyna opcja na nogach w dół - ok... No problem tylko wiesz co na nogach miałam ? te japonki meliski ze złotym sercem haha a 1.5 godz zejście trwało po kamieniach i stromo takze ze wyleczylam sie z wyciągów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 30.07.2014 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Hejka wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.07.2014 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Gdybym chociaz conversy miała na nogach to byłby relaks a tu kamienie i ściernisko ale buty w stanie nienaruszonym tylko ludzie jak na wariata patrzyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 30.07.2014 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Magda ja kilka lat temu na wodospad Kamienczyk w Szklarskiej weszłam w szpilkach.:DLudzie którzy nas mijali zdjecia robili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 30.07.2014 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Znam to uczucie.Wspolczuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.07.2014 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Haha pocieszyłas mnie a najlepsze ze na szlaki ida jakies laski i marudzą ze stromo ( w butach sportowych) a ja w dół w tych złotych sercach... Masakra haha;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 30.07.2014 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Hejka, Reni ten kapelusz z żółta wstążką, zwijany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.07.2014 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Fajna bo my kobiety z jajami zawsze damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts