Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ech masaz, wiele bym oddała za taki profesjonalny, tylko gdzie to pójść tak z ulicy, nie ma okazji, raz byłam i to facet mnie masował, ło jezusie, czad:lol:

nilaf nie wiem czy twarzowy, bo dzis go dipiero zamówiłam ale wiem ze mi łądnie we wszystkich nakryciach głowy, jak by co córce oddam albo odeślę, ale na 95% będzie fajny

pierwsza to już w piątek, robię mu imprezę niespodziankę, zamówiłam salę w takim pubie u nas w mieście, mąż bardzo lubi tam chodzić no i zaprosiłam znajomych, Już wstępnie wie, że gdzieś idziemy w piątek ale nie wie gdzie, urodziny ma dzień później,

Chciałam jeszcze upiec tort, ale nie wiem czy nie kupić, jest tak gorąco, że nie chce mi się piec.

A reszta niespodzianek to prezenty, kupiłam mu koszulę Tommiego, książkę "Wyjątkowy rocznik 84" podobno fajna, opisane jest w co się ubierano w tamtych latach, kto był idolem itp. Oni wydają tę książkę co roku w zależności, który rocznik obchodzi w danym roku 30, 40 lub 50 lat. Fajnie można powspominać.

Kupiłam jeszcze pudełko i powkładam tam cukierki z wódką i karteczki poprzypinam z różnymi śmiesznymi hasłami, dlaczego fajnie jest mieć 30 lat. To na razie wszystko, mam też balony, kupię jeszcze czapeczki dla znajomych.

Chciałam jeszcze upiec tort, ale nie wiem czy nie kupić, jest tak gorąco, że nie chce mi się piec.

Bratkaf, możesz zrobić taki bez pieczenia, na ciasteczkowym spodzie, pyyyycha, u Ilonki jest przepis, do tego krem z serka maskarpone, świeże maliny, borówki, porzeczki. Pyszne jest to ciasto, ja raz zrobiłam to moi sie co tydzien upominaja o to dobre ciasto:yes: