reni1980 30.07.2014 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 fajna musiałaś zajebiscie wyglądać Magda dobrze że buty całe:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.07.2014 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 nilaf tak, fajny mi się wydaje i taki na luzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.07.2014 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Zakwasy tez na łydkach wiec wczoraj musiałam sie dać rozmasować i jestem jak nowonarodzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 30.07.2014 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 fajnie że zwijany masz go zawsze pod ręka w torebce, tez sobie zamówię. Twarzowy jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 30.07.2014 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 u mnie w pracy luzik - klima:yes::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 30.07.2014 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Wejść jeszcze pół biedy ale pamietam ze schodziło sie tragicznie....:pSzlam z mężem i wujkiem to ten sie do mnie nie przyznawał szedł kilka metrow za nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 30.07.2014 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 w domu za to na parterze spoko, ale poddasze ukrop i duchota:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 30.07.2014 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Wejść jeszcze pół biedy ale pamietam ze schodziło sie tragicznie....:pSzlam z mężem i wujkiem to ten sie do mnie nie przyznawał szedł kilka metrow za nami. trzeba było zrobić jak w reklamie mentos:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.07.2014 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Fajna schodzi sie masakrycznie:) ja szlam z ojcem bo sama sie bałam a ten tez 5 m przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 30.07.2014 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 :rotfl::rotfl:Nie pomyślałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.07.2014 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 ech masaz, wiele bym oddała za taki profesjonalny, tylko gdzie to pójść tak z ulicy, nie ma okazji, raz byłam i to facet mnie masował, ło jezusie, czad:lol: nilaf nie wiem czy twarzowy, bo dzis go dipiero zamówiłam ale wiem ze mi łądnie we wszystkich nakryciach głowy, jak by co córce oddam albo odeślę, ale na 95% będzie fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 30.07.2014 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Bratkaf, a jakie fajne niespodzianki szykujesz mężusiowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 30.07.2014 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Reni z czego masz zrobiona szafkę w łazience? Jak otwierane sa te szuflady? U mnie wczoraj był facet na pomiarach i wstępnie ustalilam ze chce z białego mdf-u lakierowanego u dzieciaków szuflady frezowane a u nas tip-on.Co myślisz o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.07.2014 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 o ja tez jestem ciekawa, mój w przyszłym roku 4 dychy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.07.2014 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 ja mam gotowce z domino koło, otwierane na freza ale przywierciłam uchwyty, bo było nie wygonie, tip - on chyba dobry pomysł, tylko jak ja stoję przed lustrem to opieram sie o szafki, czy w tym czasie nie bedzie sie otwierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 30.07.2014 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 O tym samym dokładnie pomyślałam- czy nie bedą sie otwierać kiedy będę cos przy lustrze robiła....tez myśle ze ten frez w dziecięcej to nienajlepsza pomysł.;)Na razie ma zrobic wycenę a uchwyty jeszcze mam czas wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 30.07.2014 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 pierwsza to już w piątek, robię mu imprezę niespodziankę, zamówiłam salę w takim pubie u nas w mieście, mąż bardzo lubi tam chodzić no i zaprosiłam znajomych, Już wstępnie wie, że gdzieś idziemy w piątek ale nie wie gdzie, urodziny ma dzień później, Chciałam jeszcze upiec tort, ale nie wiem czy nie kupić, jest tak gorąco, że nie chce mi się piec. A reszta niespodzianek to prezenty, kupiłam mu koszulę Tommiego, książkę "Wyjątkowy rocznik 84" podobno fajna, opisane jest w co się ubierano w tamtych latach, kto był idolem itp. Oni wydają tę książkę co roku w zależności, który rocznik obchodzi w danym roku 30, 40 lub 50 lat. Fajnie można powspominać. Kupiłam jeszcze pudełko i powkładam tam cukierki z wódką i karteczki poprzypinam z różnymi śmiesznymi hasłami, dlaczego fajnie jest mieć 30 lat. To na razie wszystko, mam też balony, kupię jeszcze czapeczki dla znajomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 30.07.2014 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 o ja tez jestem ciekawa, mój w przyszłym roku 4 dychy ooo mój też w przyszłym roku 40:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 30.07.2014 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Chciałam jeszcze upiec tort, ale nie wiem czy nie kupić, jest tak gorąco, że nie chce mi się piec. Bratkaf, możesz zrobić taki bez pieczenia, na ciasteczkowym spodzie, pyyyycha, u Ilonki jest przepis, do tego krem z serka maskarpone, świeże maliny, borówki, porzeczki. Pyszne jest to ciasto, ja raz zrobiłam to moi sie co tydzien upominaja o to dobre ciasto:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 30.07.2014 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 pierwszy raz zrobiłam w formie na tarte, a potem w tortownicy - jest wygodniejsza moim zdaniem i fajnie się prezentuje po zdjęciu boków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts