rere79 30.10.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Oj, zdecydowanie sprzedaż teraz w sercu gra Ale wiadomo, że jak się działka nie sprzeda w rozsądnym czasie, to trzeba będzie się zastanowić co dalej... Obym nie musiała myśleć To życzę Ci żebyś nie miała dużo na głowie To musicie ocieplenie dać. U nas ściany wewnętrzne mają 24. My mamy bloczki H+H Tak ocieplenie musi być. Narazie jest brane pod uwagę min. 15 cm, ale jak kasa pozwoli to i więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.10.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Tak ocieplenie musi być. Narazie jest brane pod uwagę min. 15 cm, ale jak kasa pozwoli to i więcej. Rere, policzcie ile wyjdzie grubsze bloczki dać na zewnętrzne ściany, a ile ocieplenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.10.2012 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 na pewno bloczek będzie szerokości 24 cm, a jakiej firmy to jeszcze nie zdecydowaliśmy. Ja polecam Ci beton komórkowy SOLBET My do tego daliśmy 20 cm ocieplenia i mamy super niskie koszty ogrzewania:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.10.2012 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 rere ja się na tych betonach komórkowych nie znam, więc nie pomogę. A toaletki nie pokażę bo nie mam czym zrobić zdjęcia:P Porcelana wybrana, w przyszłym tyg zamawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.10.2012 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 rere ja się na tych betonach komórkowych nie znam, więc nie pomogę. A toaletki nie pokażę bo nie mam czym zrobić zdjęcia:P Porcelana wybrana, w przyszłym tyg zamawiam:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stufi 02.11.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 witaj reni dawno się nie odzywałam (mnóstwo rzeczy na głowie się ma to i nie ma kiedy) ale od czasu do czasu podczytywałam twój wątek mam pytanko dot. wykończenia blatu kuchennego przy ścianie. masz tam coś wpuszczone? bo na zdjęciach nic nie widać. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.11.2012 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 stufi mi po prawie całej powierzchni blat wchodzi pod okno, a tam gdzie jest sciana, to się z nią styka i nic nie mam, poprostu do niej dochodzi ale tynk nakładałam po blacie aby wyrównać ewentualne nierówności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stufi 04.11.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 aha dzięki za odpowiedź. u mnie przyjeżdżają jutro na montaż blatu i w jednej ze ścian będą coś podkuwać żeby go wsunąć. trochę się wkurzam bo znowu się nasyfi i trzeba będzie zaciągać jakieś gładzie i malować głupiego robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 04.11.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 reni-jeszcze nie mialam kazji pochwalic sypialni-wiec chwale:yes: i odrazu pytam o te okladzine z drewna na scianie-co to?jak to?Caly czas nie mam okladziny w kuchni na scianie i chcialam dab pod stol i schody ,ale nie wiem jak sie do tego zabrac-moze Ty mi cos poradzisz:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.11.2012 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 reni-jeszcze nie mialam kazji pochwalic sypialni-wiec chwale:yes: i odrazu pytam o te okladzine z drewna na scianie-co to?jak to?Caly czas nie mam okladziny w kuchni na scianie i chcialam dab pod stol i schody ,ale nie wiem jak sie do tego zabrac-moze Ty mi cos poradzisz:yes: witaj Gumisiowa, to jest zwykła deska barlinecka dąb biały przyczepiana do ściany za pomocą szpilek wciskanych pod ciśnieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 06.11.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Reni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.11.2012 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 dziewczyny dziś na tchibo weszła nowa świąteczna kolekcja, naprawdę piękna, ja już zakupy zrobiłam to daję cynk:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.11.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 takaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.11.2012 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.11.2012 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 a co kupiłaś? kubki i foremki do ciastek fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 07.11.2012 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 dziewczyny dziś na tchibo weszła nowa świąteczna kolekcja, naprawdę piękna, ja już zakupy zrobiłam to daję cynk:lol2: jestem u Ciebie, a teraz lece na tchibo poogladac.. :yes: do wczoraj mieli darmowa wysylke.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 07.11.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 No wlasnie Reni, pochwal sie co zakupilas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
liszew 07.11.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 W łazience wolałbym jednak płytki na podłodze najlepiej podgrzewane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 12.11.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Reni,specjalistko największa od podłogówki w połączeniu z drewnem, PORADŹ proszę!!!!! Chcę podłogę drewnianą (deski lub parkiet) na 90% parteru - ogrzewanego podłogówką (mam tylko 2 grzejniki dekoracyjne w salonie).A wszyscy wokół, że przecież kafle znacznie lepiej przewodzą ciepło, że to się nie sprawdzi, że domu nie dogrzejemy......... Czy Ty masz na dole tylko podłogówkę?Na drewnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.11.2012 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 a co kupiłaś? kubki i foremki do ciastek fajne dopiero dziś zauważyłam posta, ja kupiłam tę paterę z porcelany 3 talerzową, obrus jeden, te miski gwiazdki z porcelany i kubki srebrne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts