Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Oj, zdecydowanie sprzedaż teraz w sercu gra :yes: Ale wiadomo, że jak się działka nie sprzeda w rozsądnym czasie, to trzeba będzie się zastanowić co dalej... Obym nie musiała myśleć :roll:

To życzę Ci żebyś nie miała dużo na głowie ;)

To musicie ocieplenie dać. U nas ściany wewnętrzne mają 24. My mamy bloczki H+H

Tak ocieplenie musi być. Narazie jest brane pod uwagę min. 15 cm, ale jak kasa pozwoli to i więcej.

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tak ocieplenie musi być. Narazie jest brane pod uwagę min. 15 cm, ale jak kasa pozwoli to i więcej.

Rere, policzcie ile wyjdzie grubsze bloczki dać na zewnętrzne ściany, a ile ocieplenie

reni-jeszcze nie mialam kazji pochwalic sypialni-wiec chwale:yes: i odrazu pytam o te okladzine z drewna na scianie-co to?jak to?Caly czas nie mam okladziny w kuchni na scianie i chcialam dab pod stol i schody ,ale nie wiem jak sie do tego zabrac-moze Ty mi cos poradzisz:yes:;)

witaj Gumisiowa, to jest zwykła deska barlinecka dąb biały przyczepiana do ściany za pomocą szpilek wciskanych pod ciśnieniem

Reni,

specjalistko największa od podłogówki w połączeniu z drewnem, PORADŹ proszę!!!!!

Chcę podłogę drewnianą (deski lub parkiet) na 90% parteru - ogrzewanego podłogówką (mam tylko 2 grzejniki dekoracyjne w salonie).

A wszyscy wokół, że przecież kafle znacznie lepiej przewodzą ciepło, że to się nie sprawdzi, że domu nie dogrzejemy.........

Czy Ty masz na dole tylko podłogówkę?

Na drewnie?