fajna kobieta 30.07.2014 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 tak pierdolnięci, gdyby to jeszcze pierwsza biedronka w polsce była, słuchajcie ludzie na serio mają za dużo wolnego czasu:o:o:o:o:o:o Ludzie to jednak sa pierdolnieci.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.07.2014 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 to mam nadzieję ze mąż cos ci kupi fajnego:) a wiecie u mnie nie ma upału, ciepło ale przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 30.07.2014 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Po cichu liczyłam na mercedesa ale sie chyba przeliczyłam:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 30.07.2014 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Ludzie to jednak sa pierdolnieci.... a może cos za darmo będzie, a to przeważnie emeryci, ale im się akurat nie dziwię. 300 zł na życie w m-cu to czatują na takie okazje:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.07.2014 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 30.07.2014 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Moj młody pracuje teraz w Biedronce na nocki płaca masakrycznie....wcześniej pracował w knajpie w Swinoujsciu ale nie mógł juz patrzeć jak to wszystko wyglada od zaplecza jak zlewaja piwa po klientach jak ryby odświeżają.Młody jest nie dał rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.07.2014 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 nilaf nie chcę uogulniać ale skoro mają siły skoro świt wstac i stać pod sklepem to moze jakaś dorywcza praca tez by sie znalazła, myślę ze w tym sklepem wiecej rencistów na niesłusznej rencie, tzn takiem jakij dzis by nie dostali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.07.2014 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 jak zlewaja piwa po klientach jak ryby odświeżają rzygać się chce, dlatego jak nie stać mnie na dobrą kanjpę to jadam w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 30.07.2014 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 No mowię Ci Reni masakra jak opowiadał...:jawdrop:Wierzyć sie nie chciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 30.07.2014 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 nilaf nie chcę uogulniać ale skoro mają siły skoro świt wstac i stać pod sklepem to moze jakaś dorywcza praca tez by sie znalazła, myślę ze w tym sklepem wiecej rencistów na niesłusznej rencie, tzn takiem jakij dzis by nie dostali ogólnie rzecz biorąc ludzie maja dużo wolnego czasu. Czasami zastanawiam się skąd te tłumy w sklepach, galeriach w godzinach przedpołudniowych. Czy Ci ludzie do cholery nie pracują??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 30.07.2014 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 a już wszelkich gulaszy itp. to w knajpach należy unikac jak ognia:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.07.2014 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 fajna wierzę i to jest masakra, pamietam jak byłam nad morzem i szukaliśmy knajpy na obiad, mówię do znajomych ze szukam takiej z białym obrusem, patrzyli jak na jebnietą, ale ja wiem co się dzieje przy takich przydrożnych knajpach na deptaku, a fuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.07.2014 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 nilaf ja tez sie zastanawiam, czasem wyskoczę w ciągu pracy do galerii a tam tłumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 30.07.2014 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Sek w tym ze ta w której młody pracował to " taka porządna" Facet w ogóle ma dwie czy trzy knajpy jakieś salony gier jeszcze i kawiarnie.:PJak tak można ????!!!!! Oni myślą ze ludzie to świnie wszystko zjedzą byle co wypija.Aby sie nachapac przez te dwa miesiące sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 30.07.2014 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 nilaf ja tez sie zastanawiam, czasem wyskoczę w ciągu pracy do galerii a tam tłumy ja też właśnie z tą myślą, a w ciągu dnia, przed południem nie będzie tyle ludzi, a tu szook. Na parkingu nie ma gdzie zaparkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 30.07.2014 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 zdziwiłybyście sie jak te "dobre" potrafia kantować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 30.07.2014 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Dla mnie np podawanie jedzenia na plastikowych talerzach jest nie do przyjęcia.:no:A okazuje sie ze jeszcze tak robią w knajpach nad morzem!!!! No dla mnie szok.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.07.2014 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 fajna no ja plastikowe przeżyję, mam smażalnie nad morzem, świerzutkie rybki, przy tobie smażone,wogóle wszystko na widoku, tam nie ma czasu myć talerzy po klientach, dlatego plastki ale wiem ze to cena za naprawdę swiezą, "dobrą " rybkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.07.2014 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 nilaf mam nadzieje ze dobra knajpa z renomą nie kantuje w taki sposób, bo w takim wypadku gdzie zjeść?:o:o:o:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 30.07.2014 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 No w takim przypadku to ok ale nieraz z zewnątrz elegancja Francja a na plastikach podają i jeszcze sztućce plastikowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts