nilaf 30.07.2014 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 ja mam zaufanie i bardzo lubię takie knajpki klimatyczne, małe z kuchnią na widoku. Wszystko robione przy tobie, widzisz co dostajesz i że to nie jest "drugie życie" tej potrawy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.07.2014 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 ech to do takiej bym nie weszła raczej no chyba ze bym znała, ale ja głównie bardzo zwracam uwagę gdzie jem i jak już jestem w knajpie bo wydaje sie ok a jednak dostaję "gówno " na talerzu to potrafię nie zapłacić, wtedy cała rodzina wychodzi przedemną bo nie chcą słyszeć jak sie awanturuję, ale taka jestem, jak jest pyszne i miła kelnerka to potrafie zostawic 20 zł napiwku ale jak mam gówno to wogóle nie zapłacę ostatnio na wczasach byliśmy w knajpie i mąż mówi do dzieci, dobra spadamy bo mama nie będzie płacić:lol2: a znaleźć fajna knajpę nad polskim morzem to jak wygrać w totka, w Juracie znalazłam świetną , tanią włoska knajpkę , chodziliśmy tam codziennie bo nikt nie miał ochoty szukać znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 30.07.2014 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 ech to do takiej bym nie weszła raczej no chyba ze bym znała, ale ja głównie bardzo zwracam uwagę gdzie jem i jak już jestem w knajpie bo wydaje sie ok a jednak dostaję "gówno " na talerzu to potrafię nie zapłacić, wtedy cała rodzina wychodzi przedemną bo nie chcą słyszeć jak sie awanturuję, ale taka jestem, jak jest pyszne i miła kelnerka to potrafie zostawic 20 zł napiwku ale jak mam gówno to wogóle nie zapłacę ostatnio na wczasach byliśmy w knajpie i mąż mówi do dzieci, dobra spadamy bo mama nie będzie płacić:lol2: a znaleźć fajna knajpę nad polskim morzem to jak wygrać w totka, w Juracie znalazłam świetną , tanią włoska knajpkę , chodziliśmy tam codziennie bo nikt nie miał ochoty szukać znowu nie weszłabyś do takiej z kuchnią na widoku - dlaczego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.07.2014 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 nilaf wręcz odwrotnie, nie weszłabym do takiej o której fajna pisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 30.07.2014 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 nilaf wręcz odwrotnie, nie weszłabym do takiej o której fajna pisała aaa myślałam że to odp. na mój post:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.07.2014 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 ja długo pisałam i w tym czasie ty swoją wypowiedż dałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 30.07.2014 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 aj już mi ślinianki zaczęły pracować, tak o tym jedzonku rozmawiamy. Przypomniałam sobie o restauracji w której oststnio byłam. Włoska, makarony ręcznie robione, ravioli - dupe urywa, o jacież, ale bym zjadła teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 30.07.2014 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 polane masełkiem...marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 30.07.2014 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 ech to do takiej bym nie weszła raczej no chyba ze bym znała, ale ja głównie bardzo zwracam uwagę gdzie jem i jak już jestem w knajpie bo wydaje sie ok a jednak dostaję "gówno " na talerzu to potrafię nie zapłacić, wtedy cała rodzina wychodzi przedemną bo nie chcą słyszeć jak sie awanturuję, ale taka jestem, jak jest pyszne i miła kelnerka to potrafie zostawic 20 zł napiwku ale jak mam gówno to wogóle nie zapłacę ostatnio na wczasach byliśmy w knajpie i mąż mówi do dzieci, dobra spadamy bo mama nie będzie płacić:lol2: a znaleźć fajna knajpę nad polskim morzem to jak wygrać w totka, w Juracie znalazłam świetną , tanią włoska knajpkę , chodziliśmy tam codziennie bo nikt nie miał ochoty szukać znowu poleć tę knajpkę, bo może pojadę w przyszłym tygodniu do Juraty? a to dowód, że ludzi pojeb... http://olsztyn.wm.pl/213722,Za-czym-kolejka-ta-stoi-Paraliz-na-Jarotach.html#axzz38w8XKhny nawet w gazetach napisali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 30.07.2014 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 ja długo pisałam i w tym czasie ty swoją wypowiedż dałaś a ok, ok:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.07.2014 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 a ja mam wrażenie ze dzis nie ma takich posrednich knajp, albo totalny wypas z prawdziwym szefem kuchni na czele, albo totalna klapa typu żarcie stare, złej jakosci i syf na kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 30.07.2014 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 a to dowód, że ludzi pojeb... http://olsztyn.wm.pl/213722,Za-czym-kolejka-ta-stoi-Paraliz-na-Jarotach.html#axzz38w8XKhny nawet w gazetach napisali chyba ktoś zemdlał, bo karetka stała, albo kogoś stratowali, szoook Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 30.07.2014 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 a ja mam wrażenie ze dzis nie ma takich posrednich knajp, albo totalny wypas z prawdziwym szefem kuchni na czele, albo totalna klapa typu żarcie stare, złej jakosci i syf na kuchni tak jest i to się niestety przekłada na cenę - cos za coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 30.07.2014 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 chyba ktoś zemdlał, bo karetka stała, albo kogoś stratowali, szoook przygotowali się na "w razie czego"... ale policja miała raj bo ludzie na zakazach parkowali i mandaciki od razu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 30.07.2014 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 poleć tę knajpkę, bo może pojadę w przyszłym tygodniu do Juraty? a to dowód, że ludzi pojeb... http://olsztyn.wm.pl/213722,Za-czym-kolejka-ta-stoi-Paraliz-na-Jarotach.html#axzz38w8XKhny nawet w gazetach napisali i po wnikliwej analizie zdjęć, śmiem twierdzić, że to w zdecydowanej wiekszości ludzie młodzi, emerytów b.mało:D. 100 samochodów zaparkowanych w poblizu dyskontu świadczy o pewnej zamożności:lol2:. Więc o co chodzi, nie mają co robic na urlopie, a może to taka pasja, hobby:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 30.07.2014 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 a pewnie zdecydowana większość tych turystów to urlop swój planowała pod otwarcie Biedry:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 30.07.2014 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 wiecie są jakieś promocje na laptopy, tablety i tym podobną elektronikę i pewnie ci młodzi ludzie stoją, by kupić a potem opchnąć na allegro. Moja mama chciała jechać kupić wąż ogrodowy, zadzwoniłam do niej z rana i powiedziałam żeby sobie podarowała, że jak chce to kupię jej przez internet. To jest dość "młode" osiedle, także w tej kolejce na prawdę chyba sami młodzi stoją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.07.2014 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 bratkaf http://www.jurata.com/obiekt,Restauracja%20The%20Italian%20,355fe5bf,150.html na 90 % to ta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.07.2014 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 polecam bo dobre jedzenie, srednio za około 30-40 zł jenodaniowe danie dla jednej osoby, pyszne makarony z sosami ale i zwykła pierś z kurczaka była pyszna i fajnie podana, siedzi sie w takich dużych ławach z drewna na dworze, kocyki przewieszone jakby komuś było zimno, sala dla dzieci z zabawkami, no polecam, właściwie to jedyna knajkpa z dobrym jedzeniem jaką znalazłam w juracie, reszta to taka exlusive w hotelach (swierdzone po wejsciu nie jedzeniu) a reszta to ta o jakich dzis tu mówimy czyli dno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 30.07.2014 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Jak ja bym chętnie pojechała do takiej Juraty czy Władysławowa gdziekolwiek nad morze północne....tylko ta trasa ode mnie.:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts