Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ech to do takiej bym nie weszła raczej no chyba ze bym znała, ale ja głównie bardzo zwracam uwagę gdzie jem i jak już jestem w knajpie bo wydaje sie ok a jednak dostaję "gówno " na talerzu to potrafię nie zapłacić, wtedy cała rodzina wychodzi przedemną bo nie chcą słyszeć jak sie awanturuję, ale taka jestem, jak jest pyszne i miła kelnerka to potrafie zostawic 20 zł napiwku ale jak mam gówno to wogóle nie zapłacę

ostatnio na wczasach byliśmy w knajpie i mąż mówi do dzieci, dobra spadamy bo mama nie będzie płacić:lol2::lol2:

a znaleźć fajna knajpę nad polskim morzem to jak wygrać w totka, w Juracie znalazłam świetną , tanią włoska knajpkę , chodziliśmy tam codziennie bo nikt nie miał ochoty szukać znowu

ech to do takiej bym nie weszła raczej no chyba ze bym znała, ale ja głównie bardzo zwracam uwagę gdzie jem i jak już jestem w knajpie bo wydaje sie ok a jednak dostaję "gówno " na talerzu to potrafię nie zapłacić, wtedy cała rodzina wychodzi przedemną bo nie chcą słyszeć jak sie awanturuję, ale taka jestem, jak jest pyszne i miła kelnerka to potrafie zostawic 20 zł napiwku ale jak mam gówno to wogóle nie zapłacę

ostatnio na wczasach byliśmy w knajpie i mąż mówi do dzieci, dobra spadamy bo mama nie będzie płacić:lol2::lol2:

a znaleźć fajna knajpę nad polskim morzem to jak wygrać w totka, w Juracie znalazłam świetną , tanią włoska knajpkę , chodziliśmy tam codziennie bo nikt nie miał ochoty szukać znowu

nie weszłabyś do takiej z kuchnią na widoku - dlaczego???

poleć tę knajpkę, bo może pojadę w przyszłym tygodniu do Juraty?

a to dowód, że ludzi pojeb...

http://olsztyn.wm.pl/213722,Za-czym-kolejka-ta-stoi-Paraliz-na-Jarotach.html#axzz38w8XKhny

nawet w gazetach napisali

poleć tę knajpkę, bo może pojadę w przyszłym tygodniu do Juraty?

a to dowód, że ludzi pojeb...

http://olsztyn.wm.pl/213722,Za-czym-kolejka-ta-stoi-Paraliz-na-Jarotach.html#axzz38w8XKhny

nawet w gazetach napisali

i po wnikliwej analizie zdjęć, śmiem twierdzić, że to w zdecydowanej wiekszości ludzie młodzi, emerytów b.mało:D. 100 samochodów zaparkowanych w poblizu dyskontu świadczy o pewnej zamożności:lol2:. Więc o co chodzi, nie mają co robic na urlopie, a może to taka pasja, hobby:yes::D

wiecie są jakieś promocje na laptopy, tablety i tym podobną elektronikę i pewnie ci młodzi ludzie stoją, by kupić a potem opchnąć na allegro.

Moja mama chciała jechać kupić wąż ogrodowy, zadzwoniłam do niej z rana i powiedziałam żeby sobie podarowała, że jak chce to kupię jej przez internet. To jest dość "młode" osiedle, także w tej kolejce na prawdę chyba sami młodzi stoją.

polecam bo dobre jedzenie, srednio za około 30-40 zł jenodaniowe danie dla jednej osoby, pyszne makarony z sosami ale i zwykła pierś z kurczaka była pyszna i fajnie podana, siedzi sie w takich dużych ławach z drewna na dworze, kocyki przewieszone jakby komuś było zimno, sala dla dzieci z zabawkami, no polecam, właściwie to jedyna knajkpa z dobrym jedzeniem jaką znalazłam w juracie, reszta to taka exlusive w hotelach (swierdzone po wejsciu nie jedzeniu) a reszta to ta o jakich dzis tu mówimy czyli dno