Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to ja troche obronie tymczasowego;)

my kiedys robilismy sobie srody z seksem;) nie wiem czemu akurat ten dzien, ale wygladalo to tak, ze ja sie ladnie ubieralam zakladalam seksi bielizne, bylo smaczne jedzonko i winko no i potem sie kochalismy i powiem wam ze bylo ekstra i ja juz caly dzien czekalam na ten wieczor.

my staramy sie byc spontaniczni, choc u mnie ochota na seks uzalezniona jest od fazy cyklu;) w tym sensie ze mam najwieksza ochote po okresie i oczywiscie gdy zbliza sie owulacja

Macham ponownie, nawet nie mysle Was nadrabiac, bo to co naklepane, to nawet dla mnie do nadrobienia jest problemem...;) wiec klikne to co u mnie... oprocz slonca :D

Dzisiaj monter zakonczyl podlaczanie u nas pc, teraz musze czekac az przyjedzie nastepny "gosciu" i mi ja odpali...

kuchnia miala byc montowana w tym tyg ale przenosimy ja na nastepny tydzien (czekamy na blat tymczasowy, bo jednak domowilam go zamiast granitu... powod-chce miec podlaczona indukcje i zlew, zeby moc na nastepny raz cos upichcic :cool: a bez blatu nie da sie )

kafle polozone na podlodze (nie bedzie zywicy...) i to chyba tyle w temacie...

13sierpnia wracam do NO to moze wtedy poklikam z Wami czesciej :yes:

aaaaa mam problem ze stolem... stolarz nam go przywiozl... wymiary sie jego ciut nie zgadzaja co do szerokosci bo mialo byc 110/250 a jest 100/250...

problemem jest to ze ja nie mam pojecia jaka powinna byc jego wysokosc... mamy 88cm i wyglada na za wysoki... jaka jest u was wysokosc stolu?

nie ma problemu by go przyciac(stolarz bedzie u nas w przyszlym roku wiec to zrobi):yes:

to tyle...w wolnej chwili wpadne poczytac odpowiedzi:bye:

Kamila mnie tez bola, raczej chodzilo mi o okres owulacyjny.

Jak w pracy, wdrozylas sis juz, jaka ekipa,szef itp.?

My tez w kliku fajnych miejscach oddawalismy się uciechom cielesnym;)

W pociagu, na play a nawet w windzie w akademiku, do tej port side dziwie dlaczego nikt ten windy nie zamowil, w akademiku pelno ludzi, a Nam nikt nie przeszkodzil

Kamila mnie tez bola, raczej chodzilo mi o okres owulacyjny.

Jak w pracy, wdrozylas sis juz, jaka ekipa,szef itp.?

My tez w kliku fajnych miejscach oddawalismy się uciechom cielesnym;)

W pociagu, na play a nawet w windzie w akademiku, do tej port side dziwie dlaczego nikt ten windy nie zamowil, w akademiku pelno ludzi, a Nam nikt nie przeszkodzil

Trochę się już wdrożyłam w obowiązki a teraz mnie powoli dziewczyny uswiadamiają w politykę i gierki wewnatrz. Kto kogo popiera, komu sie w ostatnim czasie oberwalo...