Magda_lena85 30.07.2014 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Bezsilna a nie bezlitosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 30.07.2014 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Magda to ma swoją nazwę: kastracja słowna! :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 30.07.2014 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 o matko zaplanowąć seks:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 30.07.2014 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Okazuje sie ze można!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 30.07.2014 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 ale jak to w ogóle ma wyglądać, siadamy 1 każdego miesiąca, wyciągamy kalendarz i ustalamy dni, czy jak? Jak można planować seks, to jakiś żart:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 30.07.2014 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 rozumiem, partnerzy starający sie o dziecko to co innego, sytuacja to wymusza, ale w innych przypadkach??? Nie ma takiej opcji. No ale różne są upodobania, w sumie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 30.07.2014 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 W niedziele przed śniadaniem, w środę po modzie na sukces ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 30.07.2014 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 to ja troche obronie tymczasowego;) my kiedys robilismy sobie srody z seksem;) nie wiem czemu akurat ten dzien, ale wygladalo to tak, ze ja sie ladnie ubieralam zakladalam seksi bielizne, bylo smaczne jedzonko i winko no i potem sie kochalismy i powiem wam ze bylo ekstra i ja juz caly dzien czekalam na ten wieczor. my staramy sie byc spontaniczni, choc u mnie ochota na seks uzalezniona jest od fazy cyklu;) w tym sensie ze mam najwieksza ochote po okresie i oczywiscie gdy zbliza sie owulacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 30.07.2014 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Pod tym wzgledem tez rozumiem tymczasowego tylko kto ma tyle czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.07.2014 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Macham ponownie, nawet nie mysle Was nadrabiac, bo to co naklepane, to nawet dla mnie do nadrobienia jest problemem... wiec klikne to co u mnie... oprocz slonca Dzisiaj monter zakonczyl podlaczanie u nas pc, teraz musze czekac az przyjedzie nastepny "gosciu" i mi ja odpali... kuchnia miala byc montowana w tym tyg ale przenosimy ja na nastepny tydzien (czekamy na blat tymczasowy, bo jednak domowilam go zamiast granitu... powod-chce miec podlaczona indukcje i zlew, zeby moc na nastepny raz cos upichcic a bez blatu nie da sie ) kafle polozone na podlodze (nie bedzie zywicy...) i to chyba tyle w temacie... 13sierpnia wracam do NO to moze wtedy poklikam z Wami czesciej aaaaa mam problem ze stolem... stolarz nam go przywiozl... wymiary sie jego ciut nie zgadzaja co do szerokosci bo mialo byc 110/250 a jest 100/250... problemem jest to ze ja nie mam pojecia jaka powinna byc jego wysokosc... mamy 88cm i wyglada na za wysoki... jaka jest u was wysokosc stolu? nie ma problemu by go przyciac(stolarz bedzie u nas w przyszlym roku wiec to zrobi) to tyle...w wolnej chwili wpadne poczytac odpowiedzi:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 30.07.2014 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Hej ho... u nas tak gorąco było w dzień, że oszaleć można. A ja w rajstopach w pracy i garsonce, bo dress code:bash: Bratkaf - ja w owulację to najchętniej schowałabym się pod koc. Bolą mnie wtedy tak jajniki, że oooo, a co tu dopiero myśleć o seksie... I jak tu starać się o dziecko?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.07.2014 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Kamila jak trzeba to trzeba:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 30.07.2014 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Kamila mnie tez bola, raczej chodzilo mi o okres owulacyjny.Jak w pracy, wdrozylas sis juz, jaka ekipa,szef itp.? My tez w kliku fajnych miejscach oddawalismy się uciechom cielesnym;)W pociagu, na play a nawet w windzie w akademiku, do tej port side dziwie dlaczego nikt ten windy nie zamowil, w akademiku pelno ludzi, a Nam nikt nie przeszkodzil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 30.07.2014 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Mialo byc na plazy, tablet zmienia mi wyrazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 30.07.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Jakie przygody . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 30.07.2014 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Kamila mnie tez bola, raczej chodzilo mi o okres owulacyjny. Jak w pracy, wdrozylas sis juz, jaka ekipa,szef itp.? My tez w kliku fajnych miejscach oddawalismy się uciechom cielesnym;) W pociagu, na play a nawet w windzie w akademiku, do tej port side dziwie dlaczego nikt ten windy nie zamowil, w akademiku pelno ludzi, a Nam nikt nie przeszkodzil Trochę się już wdrożyłam w obowiązki a teraz mnie powoli dziewczyny uswiadamiają w politykę i gierki wewnatrz. Kto kogo popiera, komu sie w ostatnim czasie oberwalo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 30.07.2014 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Jakie przygody . A Ty co? Święta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 30.07.2014 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 A Ty co? Święta? Ja? Zawsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 30.07.2014 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Ręce na kołdrze, zgaszone światło, etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 30.07.2014 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Hej wpadłam tylko napisać Aniu że wpis jak dwie krople wody jest genialny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts