Magda_lena85 01.08.2014 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Opalilam w końcu nogi a byczenie sie wychodzi bokiem juz zbrzydła hotelowa restauracja mimo, ze bardzo dobre jedzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.08.2014 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 a kiedy wracasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 01.08.2014 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Nie marudz korzystaj bo wiecej cie małżonek nie zabierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.08.2014 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Chyba " nie zapłaci" bo małżonek w pracy z my sie byczymy w niedziele Reni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.08.2014 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Magda myslalam ze razem jestescie. Bratkaf, skad bralas przepis ? Z internetu ? Moi rodzice niedlugo maja urodziny, w zeszlym roku robilam czekoladowo malinowy i czas na cos nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 01.08.2014 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Yokasta na Kwestii smaku sa fajnie przepisy.Bratkaf chyba stamtąd miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 01.08.2014 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Bratkaf podziwiam za ten tort:yes: uparłam się na ten, bo mąż lubi kokos, a że to jego okrągłe urodziny, to się wysiliłam a to dla męża uściskam wieczorem:) bratkaf podziwiam.....mnie by sie chyba nie chciało. mi też nie też mi się nie chciało, szczególnie, że takie upały, ale na dwa dni rozłożyłam wszystko, w środę upiekłam biszkopt, a wczoraj męczyłam mus z ananasa i krem. Takigeo bałaganu w kuchni narobiłam:sick: kokos to był wszędzie Magda myslalam ze razem jestescie. Bratkaf, skad bralas przepis ? Z internetu ? Moi rodzice niedlugo maja urodziny, w zeszlym roku robilam czekoladowo malinowy i czas na cos nowego właśnie z Kwestii Smaku, tort nazywa się pinacolada, robiłam wszystko dokładnie jak w przepisie ze świeżego ananasa, kupiłam jeden duży zamiast dwóch, a i tak wyszło bardzo dużo musu. Polecam, ale próbować będziemy wieczorem, także dam znać jak smakował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.08.2014 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 hejka yoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.08.2014 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 coś magda czuję ze nie do końca jesteś zadowolona z wyjazdu, albo co innego cię męczy, głowa do góry:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.08.2014 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 fajna jak tam po kolacji? co dostałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 01.08.2014 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 no właśnie właśnie fajna chwal się, jak noc minęła:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 01.08.2014 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Nic nie dostałam :mad:Znowu obiecanki cacanki tylko... :P:PKolacja ok były owoce morza makarony szampanik.A noc...była dluuuuuugaaaa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.08.2014 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 coś magda czuję ze nie do końca jesteś zadowolona z wyjazdu, albo co innego cię męczy, głowa do góry:yes: Nie no Renia - jestem bardzo zadowolona - piękne miejsce, zero stresów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.08.2014 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 ale chyba coś cie męczy? fajna nic nie dostałaś? no masz ci, nie ładnie:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.08.2014 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Nie moge sie doczekac az my gdzies pojedziemy. Zawsze korzystam z moje wypieki ale zajrze na kwestie smaku, dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 01.08.2014 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 No niestety nic...:sick:Tłumaczy sie ze budowa ze jak juz skończymy to sobie odbijemy.Tak tak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.08.2014 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 hmm no wiesz mercedes to nie był najlepszy pomysł ale np pandorka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 01.08.2014 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 hmm no wiesz mercedes to nie był najlepszy pomysł ale np pandorka? albo jaguarek:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 01.08.2014 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 a z drugiej strony dawanie sobie upominków z okazji rocznic, urodzin, walentynek, i te pe - to takie oczywiste. Wtedy sie nastawiasz, czegoś oczekujesz - a tu niejednokrotnie zoonk:yes:. Nie lepiej tak bez okazji, ot tak po prostu. Ja to bardzo lube to jest przyjemniejsze, nieoczekiwane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 01.08.2014 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 a z okazji rocznicy np. można podarować siebie, po raz kolejny hehe:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts