fajna kobieta 01.08.2014 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 (edytowane) Dokładnie tak jest Ilona.Ci ludzie po ASP to lewituja metr nad ziemia oderwani od rzeczywistości rzadko kto pracuje przeważnie marzeniami żyją.Artysci....od siedmiu boleści. Edytowane 1 Sierpnia 2014 przez fajna kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 01.08.2014 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Masakra . No właśnie, to jest wina wykładowców, z zacietrzewionym myśleniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.08.2014 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Jakaś wymięta dzisiaj jestem... Małego w nocy bolał brzuszek, płakał, w końcu dostał biegunkę, był tak wykończony, że spał w trakcie kolejnych przewijań, a ja walczyłam do drugiej i od siódmej znowu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 01.08.2014 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Jelitowka pewnie? :yes:Ostatnio wszędzie słyszę o tej jelitowce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.08.2014 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Jelitowka pewnie? :yes:Ostatnio wszędzie słyszę o tej jelitowce. Masakra . Była u mnie wczoraj znajoma. Synek w szpitalu, wpadła na moment pogadać i zostawić samochód, bo tam nie ma miejsc parkingowych, może coś przyniosła . Ale on na chirurgii leży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 01.08.2014 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Biedactwo Ja jestem taka wymięta od tygodnia... Zero deszczu, ciągle parno, duszno (nawet w nocy),nie ma czym oddychać. Dopiero dzisiaj lekki deszczyk popadał. Chyba Reni mi go wymodliła, żebym przestała jej życzyć podlegania trawy ze szlaucha . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.08.2014 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Dam mu jagódek, bo właśnie się obudził i znowu się zaczyna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 01.08.2014 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Dzisiaj na weekend do mojej młodej tez miała przyjechać koleżanka ale ....jelitowka od wczoraj.:mad:Moze cos przytargala z tego szpitala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 01.08.2014 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Chyba Reni mi go wymodliła, żebym przestała jej życzyć podlegania trawy ze szlaucha dokłanie:lol2: kurwa ze tak powiem , wsiadam do auta o on nie reaguje na start, miałam jechac do gliwic i huj, szlag mnie zaraz trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.08.2014 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Ale co ? Auto nie reaguje ? lipa Z asp macie racje ! Ja jakos wole uczelnie techniczne, troche inaczej wykladowcy podchodza do wszystkiego, bardzo sobie to chwalilam na pwr. Co nie zmienia faktu, ze moglam wybrac inny kierunek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.08.2014 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Dzien doberek! No i gdzie te szumnie zapowiadane gigantyczne temperatury? :DU mnie 26 stopni i mega zachmurzenie w ogóle chyba będzie zaraz lalo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.08.2014 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Reni co z autem??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 02.08.2014 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Hej, dziewczyny na fejsie nie ma takiej możliwości, że ktoś widzi, czy się wchodzi na jego konto, można podglądać do woli. A że ex zbrzydła, to aż miło popatrzeć. Ilo, wszystko będzie dobrze. Mały ma jeszcze czas, zacznie chodzić, zobaczysz. Trzymam kciuki za nieruchomościowe transakcje Wasze, dziewczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.08.2014 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Hejka laski Z moim autem ok, w sumie szkoda gadać, blondi numer jeden ze mnie:D Siedzę na tarasie i pije kawke właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.08.2014 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Jak to siedzę i pije kawę???? To ty Reni nie sprzątasz????? Sobota jest!!!!!':lol2:A tak poważnie to ja od rana sie zbieram zeby dom ogarnąć i póki co tylko witrynę umylam....:mad:Dobrze ze z autem ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.08.2014 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Kochana, wczoraj aprzatalam górę, dziś z rana dół, także obowiązki rzecz najważniejsza:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.08.2014 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Ordnung macht frei!!!! Zapomnialabym....:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 02.08.2014 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Ordnung macht frei!!!! Zapomnialabym....:rotfl: Ja też miałam dzisiaj w planach sprzątanie, ale w taki upał wymiękłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.08.2014 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Ja zaczęłam i skończyłam na witrynie. :lol2::lol2:A nie ,przepraszam jeszcze piekarnik umylam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.08.2014 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2014 Ja dzisiaj posprzątałam . Zrobiłam przetwory. Kawkę z przyjaciółką wypiłam. Przeczytałam książkę, a na końcu wybyłam na zakupy i lody . Doba z gumy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts