Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ale nie wszędzie masz zasięg do bezpłatnego wifi, przecież. W wielu wypadkach musisz się logować i takie tam, dlatego fajnie mieć dodatkowoą opcję. Ja tak mam w swoim smarfonie. Mam dostęp do wifi, ale jeśli nie mam zasięgu, to mogę skorzystać z transferu danych, który oferuje mi operator i git.Tak czy siak jestem online.

Witajcie,

U mnie emocje z impreza niespodzianka juz minęły. Wszystko się udało, choć maz przez uroczystości powstania warszawskiego dotarł dosc późno, ale chociaz wszyscy goscie byli na czas.

Teraz many tydzien urlopu. Wybieramy sie na polwysep helski, wybralismy jednak chalupy jako baze noclegowa, jedziemy pod namiot, od czasow studiow nie spalam pod namiotem:) mam nadzieje ze od tego czasu poprawily sis warunki sanitarne na campingach. Camping w chalupach zostal nam polecony. Bierzemy tez rowery. Pozdrawiam was serdecznie

No to miłego odpoczynku. Może Wam się uda... wiesz co.. ;) A w Poznaniu nawet syreny nie zawyły porządnie. Niby gdzieś tam było słychać jakieś odgłosy syren o 17, ale nie na starówce i nie w głownych częściach miasta.... :/

Witajcie,

U mnie emocje z impreza niespodzianka juz minęły. Wszystko się udało, choć maz przez uroczystości powstania warszawskiego dotarł dosc późno, ale chociaz wszyscy goscie byli na czas.

Teraz many tydzien urlopu. Wybieramy sie na polwysep helski, wybralismy jednak chalupy jako baze noclegowa, jedziemy pod namiot, od czasow studiow nie spalam pod namiotem:) mam nadzieje ze od tego czasu poprawily sis warunki sanitarne na campingach. Camping w chalupach zostal nam polecony. Bierzemy tez rowery. Pozdrawiam was serdecznie

Super, że wszystko się udało :D!!!

Jak tam tort? Zrobił furorę? Sama się do niego przymierzam :v

Wakacji zazdroszczę. Korzystajcie z pogody, póki jest :).

Ech ...Kamilko, nic sie nie uda, dzisiaj mnie zalalo:) ale i tak poszalejemy. Zapisalam sie do kliniki, no w moim miescie juz raczej nikt nie pomoze, ale na razie o tym wszystkim nie myślę cieszę się ze będziemy razem, bo przez życie na odległość ciężko jest.

Gajzo tak tort się udał, był bardzo smaczny, nawet jakąś kobieta w pubie zapytała czy to z kwestii smaku, bo podobnie udekorowalam jak w przepisie, dodalam tylko Raffaello do ozdoby.

Cześć dziewczynki i chłopaki.

Kamilka poleć mi tego Kindla - jaki masz model? Na co zwracać uwagę?Planuję zakup:yes:, a jestem zielona, więc będę wdzięczna za wskazówki:hug:

Ja w sobotę byłam na imprezce grillowej u znajomych, ale się uśmiałam i po raz kolejny utwierdziałm, że faceci potrafią bezinteresownie sie bawić, jak dzieci - oni nigdy nie dorastają.:no: To co wyczyniali w basenie przeszło ludzkie pojęcie:lol2:

Rano w sobote pojechałam na małe zakupowe co nieco - i wiecie co, takie fajne skarby upolowałam w TKMax, że hoho. 2 biustonosze Triumph - zarąbiste, leżą jak ulał, jeden Kalvin Klein - taki fajny na lato z cieniutkiego, delikatnego materiału, gładziutki pod tshirta. I jeden z Esprita. Za 5 staników zapłaciłam 200 zł, a i jeszcze taka bossska koszulka nocna seksi - za 29 zeta:yes: No juz dawno się tak nie obłowiłam. Zazwyczaj trudno jest mi dobrac stanik, dlatego cieszę się, że tak mi sie udało.

Byłam na weekend u znajomych pod miastem i oczywiście bez przygód sie nie obeszło.;)Znajomi maja basen 20mX10m ojciec kolegi obrał całe wiadro ryb i w jednym wiadrze były oczyszczone ryby a w drugim te wszystkie pozostałości flaki ości itp.Syn znajomych (4lata) długo nie myśląc wpierniczyl całe te wiadro do basenu.Takiej konsternacji i ciszy to ja juz długo nie widziałam.Zamarlismy wszyscy.:eek:Zeby rozładować atmosferę pies na to wszystko wskoczył do basenu...Młody dostał taki wperdziel ze masakra.:(Woda cała do spuszczenia....:bash:

Fajna, niezła akcja :lol2:

Kiedy, co roku wpadam do domu na krótkie wakacje, za każdym razem wybieramy się całą familiadą na działkę wuja. U nas wody z basenu nie trzeba wylewać, ona wylewa się sama, jak trzy osoby na raz skaczą do basenu z impetem :rotfl:. Nie muszę wspominać, że po dniu pełnym wrażeń pływa w niej 10 kilo trawy i piachu? :lol2:.