gajzo 03.08.2014 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Poza tym piszesz o jakimś bezpłatnym wifi... Serio latasz po mieście i szukasz hotspota? Zeby korzystać z bezprzewodowego neta potrzebny jest po prostu zasięg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 03.08.2014 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 A nie no jasne. Ja nie twierdzę, że wygoda czytania na ipadzie jest porównywalna, z tą na czytniku. Tu się zgadzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 03.08.2014 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Ale nie wszędzie masz zasięg do bezpłatnego wifi, przecież. W wielu wypadkach musisz się logować i takie tam, dlatego fajnie mieć dodatkowoą opcję. Ja tak mam w swoim smarfonie. Mam dostęp do wifi, ale jeśli nie mam zasięgu, to mogę skorzystać z transferu danych, który oferuje mi operator i git.Tak czy siak jestem online. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 03.08.2014 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Witajcie, U mnie emocje z impreza niespodzianka juz minęły. Wszystko się udało, choć maz przez uroczystości powstania warszawskiego dotarł dosc późno, ale chociaz wszyscy goscie byli na czas. Teraz many tydzien urlopu. Wybieramy sie na polwysep helski, wybralismy jednak chalupy jako baze noclegowa, jedziemy pod namiot, od czasow studiow nie spalam pod namiotem:) mam nadzieje ze od tego czasu poprawily sis warunki sanitarne na campingach. Camping w chalupach zostal nam polecony. Bierzemy tez rowery. Pozdrawiam was serdecznie No to miłego odpoczynku. Może Wam się uda... wiesz co.. A w Poznaniu nawet syreny nie zawyły porządnie. Niby gdzieś tam było słychać jakieś odgłosy syren o 17, ale nie na starówce i nie w głownych częściach miasta.... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 03.08.2014 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Witajcie, U mnie emocje z impreza niespodzianka juz minęły. Wszystko się udało, choć maz przez uroczystości powstania warszawskiego dotarł dosc późno, ale chociaz wszyscy goscie byli na czas. Teraz many tydzien urlopu. Wybieramy sie na polwysep helski, wybralismy jednak chalupy jako baze noclegowa, jedziemy pod namiot, od czasow studiow nie spalam pod namiotem:) mam nadzieje ze od tego czasu poprawily sis warunki sanitarne na campingach. Camping w chalupach zostal nam polecony. Bierzemy tez rowery. Pozdrawiam was serdecznie Super, że wszystko się udało !!! Jak tam tort? Zrobił furorę? Sama się do niego przymierzam :v Wakacji zazdroszczę. Korzystajcie z pogody, póki jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 03.08.2014 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Ech ...Kamilko, nic sie nie uda, dzisiaj mnie zalalo:) ale i tak poszalejemy. Zapisalam sie do kliniki, no w moim miescie juz raczej nikt nie pomoze, ale na razie o tym wszystkim nie myślę cieszę się ze będziemy razem, bo przez życie na odległość ciężko jest. Gajzo tak tort się udał, był bardzo smaczny, nawet jakąś kobieta w pubie zapytała czy to z kwestii smaku, bo podobnie udekorowalam jak w przepisie, dodalam tylko Raffaello do ozdoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 03.08.2014 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Mam nadzieję, że w klinice znajdziesz dobrych fachowców. A co mialas do tej pory robione? Jakie badania? Mąż się przebadal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 03.08.2014 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Oprócz HSG to takie ogólne, czyli hormony, tarczyca, miałam monitoringi cykli. U mnie wyszło Hashimoto, ale nie mam niedoczynnosi. Maz tez sie badal, wszystko jest ok. Przyczyna nieplodnosci nieznana.A jak u ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 03.08.2014 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 No ja mialam niedawno tez tę droznosc. Pisalam jak bardzo mnie bolalo, a niby mialo byc taka nowoczesna metodą ze ma nie bolec, a ja tam sie skrecalam z bolu. Też mialam hormony badane, sterowanie clo, monitoringi cyklu, mąż sie badal i wszystko ok, nie wiadomo co z nami nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 03.08.2014 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Ja jeszcze Clo nie mialam, bo lekarz mówił ze moze mi tylko zaszkodzic skoro jest wszyztko ok, dlatego zdecydowalam sie na klinike ,bo tam pewnie beda chcieli stymulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kam_gosc 04.08.2014 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 U mnie też były normalne cykle a mimo to lekarz wprowadził clo. Wytworzyły mi sie 3 pęcherzyki, potem jeden dominujący. Taki sterowany cykl łatwiej kontrolować np. dla inseminacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 04.08.2014 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Cześć dziewczynki i chłopaki. Kamilka poleć mi tego Kindla - jaki masz model? Na co zwracać uwagę?Planuję zakup:yes:, a jestem zielona, więc będę wdzięczna za wskazówki:hug: Ja w sobotę byłam na imprezce grillowej u znajomych, ale się uśmiałam i po raz kolejny utwierdziałm, że faceci potrafią bezinteresownie sie bawić, jak dzieci - oni nigdy nie dorastają. To co wyczyniali w basenie przeszło ludzkie pojęcie:lol2: Rano w sobote pojechałam na małe zakupowe co nieco - i wiecie co, takie fajne skarby upolowałam w TKMax, że hoho. 2 biustonosze Triumph - zarąbiste, leżą jak ulał, jeden Kalvin Klein - taki fajny na lato z cieniutkiego, delikatnego materiału, gładziutki pod tshirta. I jeden z Esprita. Za 5 staników zapłaciłam 200 zł, a i jeszcze taka bossska koszulka nocna seksi - za 29 zeta:yes: No juz dawno się tak nie obłowiłam. Zazwyczaj trudno jest mi dobrac stanik, dlatego cieszę się, że tak mi sie udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.08.2014 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Helloł po urlopowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.08.2014 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 hejka laski Magda sciskam:lol2: nilaf ja też byłam w tk wczoraj i zaś tak jak ty nakupowałam zajebiste rzeczy , niestety dla dzieci i meża ale tak fajne ze bardzo sie cieszę, tez już dawno tyle fajnego nie kupiłam tam i też tylko ciuchy i buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.08.2014 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 a mi do tk maxx nie po drodze ... a jak już jestem to też z siatami wychodzę zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 04.08.2014 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Hejka poweekendowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.08.2014 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 hejka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 04.08.2014 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Byłam na weekend u znajomych pod miastem i oczywiście bez przygód sie nie obeszło.;)Znajomi maja basen 20mX10m ojciec kolegi obrał całe wiadro ryb i w jednym wiadrze były oczyszczone ryby a w drugim te wszystkie pozostałości flaki ości itp.Syn znajomych (4lata) długo nie myśląc wpierniczyl całe te wiadro do basenu.Takiej konsternacji i ciszy to ja juz długo nie widziałam.Zamarlismy wszyscy.:eek:Zeby rozładować atmosferę pies na to wszystko wskoczył do basenu...Młody dostał taki wperdziel ze masakra.:(Woda cała do spuszczenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 04.08.2014 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Kurcze, zazdroszczę Wam... Ja jak wchodzę do tk maxxa, to nigdy nie mogę nic znaleźć. Ludzi zawsze tyle, jakby dawali za darmo... Cierpliwości mam mało . Ale to Warszawka. Skoro w prostym Lidlu dzieją się takie dziwny, to co ja się czepiam tk . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 04.08.2014 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Fajna, niezła akcja Kiedy, co roku wpadam do domu na krótkie wakacje, za każdym razem wybieramy się całą familiadą na działkę wuja. U nas wody z basenu nie trzeba wylewać, ona wylewa się sama, jak trzy osoby na raz skaczą do basenu z impetem . Nie muszę wspominać, że po dniu pełnym wrażeń pływa w niej 10 kilo trawy i piachu? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts