Magda_lena85 04.08.2014 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Dziewczyny a co z Mellisą? kiedy ma zamiar wrócić do domu i na FM ?? Fajna czyli zupa rybna była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 04.08.2014 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Ja zupki nie doczekałam wolelismy juz wracać do do u.Atmosfera sie mega gęsta zrobiła.:PSwoją droga jak to jest ze dwoch braci bliźniaków jeden aniołek do rany przyłóż No wprost złote dziecko a drugi diabeł wcielony??? No taki czort jest ze masakra....:bash:On juz im tyle numerów nawywijal ze długo by opowiadać a ma dopiero 4 lata.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 04.08.2014 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Melisa z tego co pamietam to w drugiej połowie sierpnia wraca do No. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 04.08.2014 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 W ogóle kolejne wesele zbliża się wielkimi krokami, pomogłyście mi wcześniej, w wyborze sukienki (Reni, ta anarantowa/morska, to był dobry wybór, wszyscy pytali skąd, wygodna była, itd). Więc pomyślałam, że i tym razem wybiorę podobny fason, ale jednak w nieco innym stylu. Wiem Reni, czarna , ale jest kilka kolorów do wyboru, więc może ostatecznie zdecyduję się na inny... Jak myślicie? Nada się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 04.08.2014 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 hehe, niezła akcja z tym basenem. Gajzo b. ładna sukienka, fason mi sie podoba tylko kolor chyba weź inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 04.08.2014 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 a buty, ulala, na takim obcasie nawet godziny bym nie wytrzymała, a co dopiero całe wesele, podziwiam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.08.2014 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 też zazdroszczę jak dajesz radę w takich - ja co najwyżej do kościoła, albo w pracy (gdzie się dużo siedzi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 04.08.2014 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Zastanawiam się jeszcze nad chabrową, i miętową . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 04.08.2014 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Kurcze, zazdroszczę Wam... Ja jak wchodzę do tk maxxa, to nigdy nie mogę nic znaleźć. Ludzi zawsze tyle, jakby dawali za darmo... Cierpliwości mam mało . Ale to Warszawka. Skoro w prostym Lidlu dzieją się takie dziwny, to co ja się czepiam tk . U nas w TK nie ma tragedii, ja lubię jeździć rano - wtedy jest luz i nikt sie nie przepycha:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 04.08.2014 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Zastanawiam się jeszcze nad chabrową, i miętową . chabrowa:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.08.2014 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 chabrowa w Tikeju mam szczęście zawsze na okulary ( za 30% ceny) i kosmetyki - ale za to jak znajdę fajne buty to nie umiem w sklepie znaleźć drugiego do pary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 04.08.2014 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Ostatnio miałam podobne, kolor nude, z tym, że peep toe, a nie sandał (jak w tym przypadku), i powiem Wam szczerze, że byłam wręcz pewna, że długo nie wytrzymam (wzięła na przebranie, płaskie buty), ale jednak gruby obcas robi swoje, jest bardzo stabilny, i nie czuć tak wysokości jak na szpilce. Kupiłam też te asymetryczne szpilki, i choć są niższe, to w nich byłby hardcore . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 04.08.2014 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 No to chyba przegłosowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 04.08.2014 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 W takim razie muszę w przyszłym tygodniu pojechać z rana, akurat będę miała urlop , to i czasu będzie więcej na przebieranie między wieszakami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.08.2014 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 a zdarzają się u Was w tikeju firmowe torebki? tzn. jakieś np armani albo th? gdzieś na YT widziałam, że Dziewczyna w Wawie dorwała torebkę Furla za 300 zł ( z ponad 1200 zł!!!!). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 04.08.2014 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 jakoś torebki zawsze omijam, w sumie nie wiem dlaczego Muszę zacząć zwracać uwagę Ostatnio jak wchodziłam to na wystawie wisiała taka jedna fajna duuuża, na plażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 04.08.2014 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Widziałam niedawno u nas w Tikeju torby Korsa ale bez szału wzór taki sobie i cena chyba 700 zł.A i portfele były tylko te kolory.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.08.2014 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 gajzo sukienka świetna ale nie czarna, miętowa byłaby wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.08.2014 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 no to ja znalazłam mokasyna z zamszu od korsa ale za małe okulary też firmówki mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.08.2014 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 okulary mają bo mam 2 pary ray banów od nich czarne i brązowe (panterkowe) i topy nike mają tanie tam Renia - a Ty na A4 wjeżdżasz już za bramkami w Katowicach ? pomiedzy Kat_KRK? przejeżdżałam wczoraj i nie wiedziałam, ze to tak daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts