Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja zupki nie doczekałam wolelismy juz wracać do do u.Atmosfera sie mega gęsta zrobiła.:PSwoją droga jak to jest ze dwoch braci bliźniaków jeden aniołek do rany przyłóż No wprost złote dziecko a drugi diabeł wcielony??? No taki czort jest ze masakra....:bash:On juz im tyle numerów nawywijal ze długo by opowiadać a ma dopiero 4 lata....;)

W ogóle kolejne wesele zbliża się wielkimi krokami, pomogłyście mi wcześniej, w wyborze sukienki (Reni, ta anarantowa/morska, to był dobry wybór, wszyscy pytali skąd, wygodna była, itd). Więc pomyślałam, że i tym razem wybiorę podobny fason, ale jednak w nieco innym stylu.

image.jpg

image.jpg

Wiem Reni, czarna :lol:, ale jest kilka kolorów do wyboru, więc może ostatecznie zdecyduję się na inny...

Jak myślicie? Nada się?

Kurcze, zazdroszczę Wam... Ja jak wchodzę do tk maxxa, to nigdy nie mogę nic znaleźć. Ludzi zawsze tyle, jakby dawali za darmo... Cierpliwości mam mało :lol2:. Ale to Warszawka. Skoro w prostym Lidlu dzieją się takie dziwny, to co ja się czepiam tk :rotfl:.

U nas w TK nie ma tragedii, ja lubię jeździć rano - wtedy jest luz i nikt sie nie przepycha:yes:

Ostatnio miałam podobne, kolor nude, z tym, że peep toe, a nie sandał (jak w tym przypadku), i powiem Wam szczerze, że byłam wręcz pewna, że długo nie wytrzymam (wzięła na przebranie, płaskie buty), ale jednak gruby obcas robi swoje, jest bardzo stabilny, i nie czuć tak wysokości jak na szpilce. Kupiłam też te asymetryczne szpilki, i choć są niższe, to w nich byłby hardcore :).