fajna kobieta 04.08.2014 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Okulary nawet w dobrych cenach.Pisałam juz jak w marcu trafiłam w Berlinie na otwarcie Tikeja.Troche sie obkupilam wtedy.;)Okulary D&G 19€ . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.08.2014 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 oooo coś wieje u mnie i chyba burza będzie:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.08.2014 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 tak, jak jedziesz z krakowa a4 i przed Jaworznem jest napisasne Byczyna to właśnie jestes u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 04.08.2014 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 ja nie rozumiem jak ludzie moga byc tak tepi. Tyle sie o tym mówi, i dalej zostawiaja dziecko w zamkniętym aucie :mad:Niektórym to głowa potrzebna jest tylko po to żeby im deszcz nie napadał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 04.08.2014 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 sorki, że tak wypaliłam, ale emocje mnie poniosły bo po raz kolejny słyszę w radio, że znowu ktoś musiał wybić szybę w aucie, no szook:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.08.2014 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 nie przed, jak bym chciała autostradą jechać do katowic to zachaczam o bramki na brzęczkowice - mysłowice, ale jak jadę przez całe J. to nie płącę do katowic wogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 04.08.2014 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Hejka!! U mnie pada ,coś tam gdzieś w oddali grzmi ale jeszcze nie nad moim domem:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.08.2014 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 aaaaaaaa to rozumiem już a do TK jeżdzisz gdzie? Nilaf oj temat rzeka..mnie to też wkur niemiłosiernie - ale też dużo innych syt okołodzieciowatych LEJE u mnie.... jak z sitka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 04.08.2014 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 oj temat rzeka..mnie to też wkur niemiłosiernie - ale też dużo innych syt okołodzieciowatych Mnie tez . Dobra .Zmykam .Narka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 04.08.2014 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 nosz kurcze, rozwala mnie tłumaczenie, bo zakupy, bo szybko. Nawet 5 min. to jest dużo. Z psem jadę to go nigdy nie zostawiam w aucie, a dziecko to juz w ogóle dla mnie nie ma tłumaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.08.2014 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Magda do tk jeżdżę do czeladzi ale wczoraj byłam akurat w częstochowie, odbierałam córke od siosrty męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.08.2014 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 ale wiecie ze w wawie jest tk maxx osobny dział gdzie właśnie takie luksusowe marki tylko mają, nie tak jak u nas ze sie trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 04.08.2014 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 ale wiecie ze w wawie jest tk maxx osobny dział gdzie właśnie takie luksusowe marki tylko mają, nie tak jak u nas ze sie trafi a to właśnie cała frajda, że sie trafi, bo tak jak same luksusowe to juz nie ma tego wooow;). Czasami grzebiesz, szukasz, przewalasz te wieszaki, ciuch za ciuchem...5, 10, 20, 100 ... a ż tu nagle taki skarb, taka perełka - a jeszcze jak pasuje, to ile radości:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.08.2014 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 aaa no to wszystko tłumaczy - u mnie w M1 w weekend nie ma szans nic znaleźć sensownego, w tygodniu nigdy nie mam czasu jechać. Ja zawsze z TK wychodzę z miotłą nową w kwiatki czy inne motylki i młodemu coś Niaf nie wiedziałam, ze w OP jest TK - w Karolince czy gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 04.08.2014 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 w sumie ten TK to taki trochę SH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 04.08.2014 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Niaf nie wiedziałam, ze w OP jest TK - w Karolince czy gdzie? Tak, zaraz obok Karolinki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 04.08.2014 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 W sobotę chyba w Szczecinku tez pojebani rodzice zostawili dziecko w samochodzie a sami poszli do kawiarni:mad::mad:Kretynow wciaz nie brakuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.08.2014 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 ale to napawdę debile bo jak to inaczej określić, kurcze też kiedyś zostawiłam dziecko w samochodzie, ale auto było otwarte, szyby tez a ja w kawiarni w ogródku 1m od auta, no i było 20 stopni nie 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 04.08.2014 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Hej dziewczyny, ja nadal urlopowo, ale zaglądam. Widzę, że się temat TK Maxx pojawił... W UK mozna sporo firmowych torebek dostać. Teraz na przykład wiszą Ralpha Laurenta, ceny od 39 funtów do około 120. Korsa były tylko te najmniejsze, cena 30 funtów (150 złotych). Poza tym CK, Nine West, Paul Costelloe. TH jeszcze nigdy nie widziałam... Dorwałam nawet buty Mochino dla córy za śmieszne 15 funtów, ale oddałam, bo niewygodne były. Mam wrażenie, że w Polsce TK Maxx jest mimo wszystko drogi. Tutaj ceny są przystępne nawet przeliczając na złotówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.08.2014 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 ania dalej na urlopie, no wiesz co? ani sie nie przyznawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts