Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ja mam:

Teak biały bielony Quick Step -na cene od 61 pln się zaczyna. Podkład to jakieś grosze, bez folii. Pan wziął też grosze za ułożenie. Jestem z niego cholernie zadowolona (wzięła bym teraz inną wersję - wenge passionata, ale to ze względu ina "inną" biel). Nie rysują nic, zupełnie. Jak So jeździ fotelem (np do szafy jedzie od biurka) to mnie aż serce ściaska. Ale nic się nie dzieje (mijają już prawie dwa lata).

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

odkopałam swój wątek to i jestem

dostałam dziś paczkę z tchibo i jestem zadowolona, jakościowo ta porcelana bardzo ok i obrus też piękny.

Już całkowicie mam skończoną sypialnię, wszystko wytapetowane, olistwowane, wszystko na zicher, nawet tv mam:o, nie wiem po co ale mam, na ścianę od garderoby dałam szarą tapetę , gładką o ciemniejszym szarym odcieniu.

He, he kupiłam parę dni temu w sklepie stacjonarnym taki sam:wiggle:

Tylko mój jest szaro-srebrny i wzięłam ten największy rozmiar.

Jakość wydaje się w porządku, choć go jeszcze nie prałam;)

dziewczyny ostatnio u naszej venuski od 2 dzionków gadamy o KA, napaliłam się niemiłosiernie, nawet mąż się zaangażował(pewno będzie chciał abym się odwdzięczyła:lol2::lol2:), uruchomiłam kontakty i czekam na cenę aby sprowadzić je ze stanów, nowe ale wiadomo problem z ewentualną gwarancją by był,czy też zwrotem, w każdym razie były by ktoś chętny na zakup? Na razie pytam czysto teoretycznie, bo nie wiem po ile by były, to że taniej niż u nas to wiadomo. Edytowane przez reni1980

Kusisz dziewczyno, kusisz...

Ja mam mało miejsca na blacie. Ale coś czuję, że cena może być na tyle przyjazna, że może to miejsce się znajdzie?

Mąż ciągle powtarza: "Co Ty tyle marudzisz o tym KA, dawaj komputer, zamawiamy na ebay'u"

Oczywiście cena polska nie wchodzi w grę. Nie pozwala mi na to zdrowy rozsądek :yes: Podejrzewam też, że mąż wystawiłby mnie z robotem za 2,5 tys. za drzwi.