gajzo 05.08.2014 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Pierwsze zdjęcie to ten zestaw właśnie... Pozioma szafka robiłaby za rtv, te dwa kwadraty na przeciwnległej ścianie, a ta pionowa to nie wiem, może nigdzie (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.08.2014 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 gajzo to po co płacic za cały zestaw skoro dwie rzeczy nie uzyjesz? niech stolarz ci zrobi za wróz tego ale to co potrzebujesz, czyli 3 szafki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 05.08.2014 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 No i wyjdzie mi duzo drożej pewnie Byłam ostatnio w salonie w którym robili nam kuchnie, i wołają 1600 za samą rtv... z laminatu :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 05.08.2014 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Nie wyjdzie drożej.Ja wczoraj otrzymałam wycenę dwoch szafek łazienkowych plus jeden blat dębowy od stolarza 4 tys.Szafki mdf lakierowany w jednej tip ony w drugiej frezowane uchwyty.Wydaje mi sie ze to dobra cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 05.08.2014 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 A ten zestaw niecałe 2, i wszędzie tip ony, mdf lakierowany. Kurcze nie wiem. To może faktycznie lepiej do stolarza, niż takiego studia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 05.08.2014 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 A co ci szkodzi wycenić u stolarza?! ;)Za wycenę sie ńie płaci.Spróbuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 05.08.2014 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Chyba faktycznie będę musiała się zainteresować, bo cena tego laminatu mnie przeraziła.. Przecież to ledwie krótka, pozioma szafka. Za lakierowaną na mat szafę zapłaciłam tylko trochę więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.08.2014 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 gajzo a nie mogą tego zestawu podzielic i wycenić każdą szafkę osobno, i zakupić połowę zestawu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 05.08.2014 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 ja tez bym u stolarza zapytała, tylko poszukaj sama nie przez jakis salon bo oni wtedy prowizje biorą. Ja tak robiłam, wyszukałam w necie kilku i porozsyłałam zapytania. Byłam w szoku jakie są różnice w cenach. A stolarz zrobi Ci tak jak bedziesz chciała, wymiar, kolor... Ja całą zabudowę, szafki, szafy robiłam u stolarza i to jest naprawdę wygoda - przyjechał zamontował, dopasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 05.08.2014 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 zerknij sobie w mojej galerii, szafka pod TV- robiona u stolarza - cena 600 zł. A jakościowo bez porównania do tych sklepowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 05.08.2014 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Powiem ci ze zaczęłam juz sie rozglądać za meblami w sklepach( szafki stoliki itp pierdoły ) to ceny przerażają.:jawdrop:Za stolik 1mX1m chcą 1500zl!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 05.08.2014 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Fajna, znajdź fajnego stolarza, zrobi Ci wszystko co będziesz chciała. A jak weźmiesz kompleksowo - to cenę możesz negocjować Ja nawet stół dębowy robiłam u swojego, cała kuchnia, szafa w wiatrołapie, szafki w łazienkach, garderoba. I wiesz jaka to wygoda, nic Cie nie interesuje. Transport, montaż, gwarancja 2 lata. Jak cos sie dzieje to dzwonisz - i na drugi dzien juz jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 05.08.2014 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 gajzo a nie mogą tego zestawu podzielic i wycenić każdą szafkę osobno, i zakupić połowę zestawu? No właśnie pytałam, i stwierdzili, że nie dzielą zestawów. Bo nie :/ Ale chyba faktycznie muszę skontaktować się ze stolarzem, skoro tak zachęcacie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 05.08.2014 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 a teraz większość stolarzy pracuje na naprawdę dobrych jakościowo materiałach. Ja była pozytywnie zaskoczona jak gość (stolarz) przyjechał do mnie wyposażony we wzorniki, okucia, kolory (paleta RAL) no wypas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 05.08.2014 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 zerknij sobie w mojej galerii, szafka pod TV- robiona u stolarza - cena 600 zł. A jakościowo bez porównania do tych sklepowych Żartujesz?! A dasz namiary na tego stolarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 05.08.2014 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Żartujesz?! A dasz namiary na tego stolarza? no nie ma problemu, tylko on z okolic Opola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.08.2014 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 gajzo a 2 tys jako cena za zestaw to trochę za tanio, widziałas je na żywo, wiesz polakierowane meble różnią sie od siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.08.2014 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Nilaf zgadzam się - qrdę przecież teraz maszyny na których stolarze pracują kosztują tyle co dom:bash: mój kuzyn za jakieś 2 gówna dał ponad 300 tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 05.08.2014 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 (edytowane) A myślisz, ze przyjmuje zlecenia z całej Polski, czy tylko Opole i okolice? Kurcze, gdybym mieszkała w swoim rodzinnym mieście ... Miałabym blisko sprawdzonego fachowca. Edytowane 5 Sierpnia 2014 przez gajzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 05.08.2014 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Reni, wysyłają próbnik za niewielką opłatą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts