nilaf 05.08.2014 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 A myślisz, ze przyjmuje zlecenia z całej polski, czy tylko Opole i okolice? Kurcze, gdybym mieszkała w swoim rodzinnym mieście ... Miałabym blisko sprawdzonego fachowca. Nie on tylko lokalnie działa:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.08.2014 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 gajzo pytam bo sama byłam o krok od zamówienia kuchni u najlepszego stolarza w moim mieście, ale poszłam zobaczyc kuchnię z mężem , i pod światło widziałam paprochy po lakierem, pan powiedział ze tak musi być, innym razem nie równa struktura płyty pod lakierem, takie rzeczy są, aby fronty były idealnie gładkie to kilkakrotnie je się maluje i szlifuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 05.08.2014 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Tak myślałam ... Muszę poszukać kogoś na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 05.08.2014 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Nilaf zgadzam się - qrdę przecież teraz maszyny na których stolarze pracują kosztują tyle co dom:bash: mój kuzyn za jakieś 2 gówna dał ponad 300 tyś Dokładnie, jak pojechałam na oględziny mebli do mojego stolarza to mi szczęka opadła jak zobaczyłm te wszystkie maszyny. Pomieszczenie próżniowe specjalnie przystosowane do lakierowania. Bo na wszystkie meble nanoszony jest lakier taki jak samochodowy, nie jest to okleina. No naprawde byłam w szoku. Stolarz to zawsze kojarzył mi się z heblem, piłą i imadłem, a tu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.08.2014 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 gajzo jak stolarz od nilaf sprawdzony to wyślij mu foty i rysunek techniczy, zamów, kolor podajesz ral, nie moze sie róznic, wszedzie jest taki sam, a odbierze ci ktoś przy okazji szafkę albo ci wyśle i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 05.08.2014 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 gajzo pytam bo sama byłam o krok od zamówienia kuchni u najlepszego stolarza w moim mieście, ale poszłam zobaczyc kuchnię z mężem , i pod światło widziałam paprochy po lakierem, pan powiedział ze tak musi być, innym razem nie równa struktura płyty pod lakierem, takie rzeczy są, aby fronty były idealnie gładkie to kilkakrotnie je się maluje i szlifuje dlatego właśnie najlepiej umowić się u takiego stolarza na miejscu, zobaczyć na czym pracuje, jak robi i przede wszystkim zobaczyć efekt końcowy na swoich meblach jeszcze przed zamontowaniem w domu. Pojechać na miejsce i jak cos się nie podoba to do poprawki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 05.08.2014 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Reni, ciągle biję się z myślami, bo jednak próbnik to próbnik. Mała powierzchnia. Co innego mebel. No i zamawianie w sklepach online, to jednak ryzyko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 05.08.2014 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 gajzo jak stolarz od nilaf sprawdzony to wyślij mu foty i rysunek techniczy, zamów, kolor podajesz ral, nie moze sie róznic, wszedzie jest taki sam, a odbierze ci ktoś przy okazji szafkę albo ci wyśle i tyle ja bym popytała lokalnie, koszt wysyłki będzie duży - bo on to robi na gotowo (duże gabaryty) to nie tak jak w IKEA, że do poskładania:lol2: Ale jak masz ochote to moge popytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 05.08.2014 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 są stolarze i Stolarze - dużo tych przez małe s. nie ma własnych maszyn - zamawiają gotowce w hurtowniach, skręcają w garażu i udają pseudostolarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 05.08.2014 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 gajzo jak stolarz od nilaf sprawdzony to wyślij mu foty i rysunek techniczy, zamów, kolor podajesz ral, nie moze sie róznic, wszedzie jest taki sam, a odbierze ci ktoś przy okazji szafkę albo ci wyśle i tyle Zastanawiam się właśnie, czy ewentualnie taki stolarz bawi się w wysyłkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 05.08.2014 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Tak tak teraz stolarze to juz nie tylko heblem i dlutem pracują .Jak byłam u mojego to tez mi szczeka opadła.:jawdrop:Stolarnia większa niż niejedna chałupa.Jeszcze jakieś magazyny itp rzeczy.Probnikow nawet nie chciałam oglądać bo miał chyba z 15 rożnych.Powiedziałam tylko ze biały mdf lakierowany bez zawracania głowy.Samych uchwytów miał chyba ze 100 w ofercie.:oJakies prowadnice i inne pierdoły przecież ja sie nie znam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.08.2014 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 gajzo ja bym nie zamówiła, cena 2 tyś podejrzana, nie wiesz jak jest to wykonane na łączeniu czy na krawędzxi, próbnik to próbnik, no ale kupione on line można zwrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 05.08.2014 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 ja bym popytała lokalnie, koszt wysyłki będzie duży - bo on to robi na gotowo (duże gabaryty) to nie tak jak w IKEA, że do poskładania:lol2: Ale jak masz ochote to moge popytać? A możesz popytać, będę wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 05.08.2014 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 są stolarze i Stolarze - dużo tych przez małe s. nie ma własnych maszyn - zamawiają gotowce w hurtowniach, skręcają w garażu i udają pseudostolarzy. :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.08.2014 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 nie laski mylicie pojęcia, stolarz to stolarz właśnie ten od dłuta, czyli rzemieślnik, a ten którego ma nilaf to mały producent mebli, bo on też kupuje gotowe płyty, a pseudo stolarz o którym mówi magda to składacz mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 05.08.2014 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 A możesz popytać, będę wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 05.08.2014 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 gajzo ja bym nie zamówiła, cena 2 tyś podejrzana, nie wiesz jak jest to wykonane na łączeniu czy na krawędzxi, próbnik to próbnik, no ale kupione on line można zwrócić Już mnie zniechęciłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.08.2014 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 gajzo koszt wysyłki kurirem to około 120 zł miejsce paletowe, nie ważne ile do góry, a taka szafka to najwyżej 2 miejsca paletowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 05.08.2014 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Mam w rodzinie właśnie pseudostolarza.Zrobil mi kilka rzeczy w tym domu w którym teraz mieszkamy wszystko sie praktycznie rozsypało po dwoch latach..:bash:Jest mocno rozczarowany ze do nowego domu nic od niego nie chcemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 05.08.2014 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Już mnie zniechęciłaś i bardzo dobrze:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts