Magda_lena85 08.08.2014 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Heloł niech mnie ktoś kopnie w d. - mam leeeeeeenia mega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 08.08.2014 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Magda, nastaw zadek:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.08.2014 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 hejka laski ja w skowronkach bo dzis piątek:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 08.08.2014 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Ha, coś mnie tknęło, żeby tu dzisiaj zajrzeć Ja w kwestii przebarwień: przypadkiem znalazłam ciekawy blog (mimo że nigdy nie wchodzę na blogi urodowe), a na nim azjatycki pomysł na bardzo prostą maseczkę z kurkumy: http://azjatyckicukier.blogspot.sg/2013/09/4-sekret-skory-bez-przebarwien-maseczka.html Podobno ma niesamowite właściwości usuwania przebarwień, a ja bezskutecznie próbowałam już i mikrodermabrazji i kwasów owocowych. Stosuję od miesiąca, więc efektów jeszcze nie ma, tym bardziej że właśnie doczytałam, że poleca się stosować ją co drugi dzień, a ja robię ją sobie raz-dwa raz w tygodniu. Muszę się poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.08.2014 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 magda juz poleciała po lawendę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.08.2014 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 jeszcze nie myślę czy do forum nie jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.08.2014 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 a po co do forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.08.2014 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 08.08.2014 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Ha, coś mnie tknęło, żeby tu dzisiaj zajrzeć Ja w kwestii przebarwień: przypadkiem znalazłam ciekawy blog (mimo że nigdy nie wchodzę na blogi urodowe), a na nim azjatycki pomysł na bardzo prostą maseczkę z kurkumy: http://azjatyckicukier.blogspot.sg/2013/09/4-sekret-skory-bez-przebarwien-maseczka.html Podobno ma niesamowite właściwości usuwania przebarwień, a ja bezskutecznie próbowałam już i mikrodermabrazji i kwasów owocowych. Stosuję od miesiąca, więc efektów jeszcze nie ma, tym bardziej że właśnie doczytałam, że poleca się stosować ją co drugi dzień, a ja robię ją sobie raz-dwa raz w tygodniu. Muszę się poprawić. Słyszałam o kurkumie, że jest dobra na niedoskonałości, ale o przebarwieniach nie było mowy. Wypróbuję w takim razie koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.08.2014 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 aaaa zara moja paczka juz do odebrania w katowickiej galerii , będę w weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.08.2014 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 A ta kurkuma jakoś hmm nie zabarwi skóry? Nigdy nie mogę zmyć cholerstwa z palców . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 08.08.2014 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 ano barwi. nie tylko palce, ale miskę, zlew i wszystko czego dotknie. jak raz zrobiłam sobie w ciągu dnia, to syn podejrzliwie zapytał się mnie, czemu jestem taka żółta (dobrze że żaden listonosz w międzyczasie nie przyszedł). Ale jak robię sobie tą maseczkę wieczorem w wannie, to rano nie ma po niej śladu Ps. Zastanawiam się tylko nad swoim stanem umysłu, bo jednocześnie stosuję maseczkę rozjaśniającą i mgiełkę opalającą..... Może to objaw rozdwojenia jaźni?.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.08.2014 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Hejka, choć dziś chyba nikt nie zagladnie:D Czy jest cis przyjemniejszego niż kawka w ciszy na tarasie, chyba nie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 09.08.2014 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Ja też piję kawkę i gofry na śniadanie jadłam:) Wróciliśmy wczoraj wieczorem, jednak byliśmy w Juracie, bo w Chałupach na polecanym campingu już miejsc nie było, ale nie żałujemy, bo w Juracie camping był rzeczywiście bardzo dobrze zorganizowany, i kuchnia i łazienka, wszędzie czysto, tylko trochę głośno, ale takie są uroki półwyspu helskiego, wszystko zorganizowane wzdłuż drogi. Te 5 dni spędziliśmy bardzo aktywnie, mieliśmy rowery, to jeździliśmy sporo, a rano biegaliśmy brzegiem plaży, cudownie...Raz tak się rozpędziłam, że z Juraty na Hel dobiegliśmy, ale to było mało mądre bo nie mieliśmy wody:/ Wracało się bardzo ciężko, spiekliśmy się wtedy, że do tej pory czuję. Dużo przez tydzień nie napisałyście, nadrobiłam wczoraj to wiem co u was:) Pozdrawiam, udanego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 10.08.2014 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 To i ja sie witam po powrocie. :)Wróciłam dzisiaj po południu pogoda na szczęście dopisała wygrzewalam dupsko nad morzem codziennie.;)Od jutra podobno pogorszenie pogody wiec trafiło mi sie rzutem na taśmę.Sa tez straty - strój do wyrzucenia .Ten którym sie tutaj chwaliłam.:(Zamiast na dekolt prysnelam oliwka na stanik i plama żółta nie do wywabienia..Od jutra wracam do ćwiczeń bo wróciłam z nadbagazem + 3kg!!!!! :mad:Wiadomo grille gofry rybki alkohol....:PTo sie musiało tak skończyć...Kurcze nie ćwiczyłam od miesiąca będzie cieżko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 11.08.2014 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 cześć laseczki, Wam to dobrze weekendzik nad morzem:), ja weekend w domu, gości miałam, ale masakra taka jestem zmęczona dzisiaj. Troje dorosłych i dwójka dzieci 7 i 11 lat. Dzieciaki wychodziły ze skóry, co mi dały w kość Tak rozwydrzonych dzieci to jeszcze nie widziałam. Jedzenie im nie pasuje, tego nie jedzą, tamtego nie jedzą, dla jednego ziemniaczki gniecione, dla drugiego w całości, jeden lubi ogórki drugi nie lubi. I tak cały czas, no masaaakra:bash: Nie wspomnę, że rodzice oczywiście ani słowem się nie odzywali żeby zwrócić uwagę, a o pomocy nawet nie było mowy. No uganiałam się jak durna. A ten starszy jakie to wredne dziecko, jak tylko wszedł do domu to stwierdził: phi, myślałem, że masz większy ten dom, a dlaczego ja nie mam oddzielnego pokoju, a dlaczego ta pościel jest zielona, a ja chcę dwie poduszki do spania, a mi się tu nie podoba, a ja się nudzę..... nosz ku..wa aha i oczywiście cały czas na Ty wali... a rodzice nic:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 11.08.2014 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Nilaf - takie wybredne dzieci znam bardzo dobrze - są u nas w rodzinie, tylko nasze mają poniżej 5 lat...I jeszcze dodam, że czasami któremuś się zdarzy powiedzieć do kogoś dorosłego per "Ty". Zawsze im wtedy zwracamy uwagę i bardzo nas irytuje, kiedy ten ktoś mówi "ale daj spokój, to takie urocze". Owszem, teraz, ale za pięć lat będzie narzekał że dziecko niewychowane... A wtedy będzie już za późno na naukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 11.08.2014 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Nilaf - takie wybredne dzieci znam bardzo dobrze - są u nas w rodzinie, tylko nasze mają poniżej 5 lat... I jeszcze dodam, że czasami któremuś się zdarzy powiedzieć do kogoś dorosłego per "Ty". Zawsze im wtedy zwracamy uwagę i bardzo nas irytuje, kiedy ten ktoś mówi "ale daj spokój, to takie urocze". Owszem, teraz, ale za pięć lat będzie narzekał że dziecko niewychowane... A wtedy będzie już za późno na naukę Tak jest, nigdy im się nie zwracało uwagi, bo malutki, a teraz to już chyba oni sami stracili nad nimi kontrolę, boją się zwrócić uwagę, bo nie wiedzą z jaką reakcją dzieci się spotkają. Potrafią im tak odpowiedzieć, że aż mi się głupio robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 11.08.2014 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Oj, właśnie tego najbardziej się boję, a sama mam dwóch chłopaków. Na razie wydają mi się fajniejsi, tak jakby trochę mniej zmanierowani i marudni niż dziewczynki, ale chłopaki w wieku nastoletnim kojarzą mi się jak najgorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.08.2014 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 hejka laski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts