Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

cześć Reni :)

naprawdę nie wiem, jak to się stało, że Twoja galeria od miesiąca hula, a ja dopier teraz się o tym dowiaduję :rolleyes: w każdym razie bardzo się cieszę, że w końcu uległaś różnym namolnym forumowiczkom, co za Tobą łaziły i męczyły o założenie wątku ;) (dobra robota dziewczyny ;) )

i już wiem, co będę jutro w pracy robić - mam do nadrobienia 21 stronek :lol:

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

i już wiem, co będę jutro w pracy robić - mam do nadrobienia 21 stronek

ostatnio przeczytałam w gazecie że Polacy zaraz po narodzie meksykańskim są na drugim miejscu pod względem obijania sie w pracy, tzn robią wszystko, tylko nie pracują,

witam, witam bardzo ciepło Elenko i zapraszam

Reni nie wiem jak sie to stalo, ze dopiero dzisiaj trafilam to twojego watku i padlam. Wnetrza bardzo moje, jest cudnie, podoba mi sie wszystko i kuchnia i lazienki i pokoje dzieci i schody i barierki a salon to juz odjazd :)

Mam pytania oczywiscie jak kazdy tutaj :D

Co to za stol w salonie, co masz na podlodze w salonie , co to za misa na stole w salonie i na szafce w jadalni? sorki jesli odpowiadalas juz na te pytania ale nie dam rady przebrnac przez wszytsko

ada kanapa jest z ikei a fotele także z ikei , niestety wycofali kolor fioletowy

Ilonka fotele z ikei, moim zdaniem są wygodne ale ja je kupiłam dla dzieci, niesamowitą frajdę mają, kręcąc się w kółko i robią to codziennie.

markoto witam cię niezwykle gorąco, już odpowiadam

ława w salonie Amari z bo concept, misa na nim też z bo concept, misa na bufecie to z duki a na podłodze drewno jednolamelowy dąb winter z tarketta

jeszcze raz sciskam gorąco i dzięki za te koszyki pod prysznic, napewno zamówię jak coś kasy wpadnie.

aneta witam serdecznie

Reni, ja miałam wrażenie, że potrzebuję poduszki pod plecy i chyba tak właśnie zrobimy - na czarnym fotelu położymy jasną poduszkę w kolorze kanapy, tylko że ze skaju, a nie skóry :) Jedną taką już mamy, więc wiem, gdzie jej szukać :) Być może siedziałam też na innym modelu fotela, zdaje mi się, że nie wyglądał tak samo, a na pewno nie było Twojego koloru :(

Reni, ja miałam wrażenie, że potrzebuję poduszki pod plecy i chyba tak właśnie zrobimy - na czarnym fotelu położymy jasną poduszkę w kolorze kanapy, tylko że ze skaju, a nie skóry :) Jedną taką już mamy, więc wiem, gdzie jej szukać :) Być może siedziałam też na innym modelu fotela, zdaje mi się, że nie wyglądał tak samo, a na pewno nie było Twojego koloru :(

ja własnie na tych fotelach mam poduszki i siedzi się wygodnie, napewno siedziałaś na tym samym fotelu, koloru fioletu juz nie ma bo wycofali, teraz jest czarny i biały i w materiale, ogólnie fotel polecam i pewno by superowo u ciebie wyglądał.

Reni, dopiero teraz do Ciebie trafiam, ale z jakąż przyjemnością się tu odnajduję! :D

Dom fantastyczny! Najbardziej podobają mi się:

- elewacja (przepiękne drewno, fantastyczne połączenie kolorów grafitowego dachu, desek i jasnego tynku)

- wspaniałe wielkie okna

- przepiękna minimalistyczna kuchnia

- podłoga w salonie

- łazienka w drewnie

- schody jak zawieszone w powietrzu

- i tak dalej...

Naprawdę dobra robota. "Żurnalowe" ale bardzo przytulne wnętrza. :)

Hej Reni, wpadam się przywitać :)

Co do Twoich fotelii, to tak jak piszesz, czarne i białe ze skóry (wersja droższa) i tańsza w materiale, tkanina szara, niejednobarwna. Jak dla mnie są wygodne, ale ja lubię się "rozwalić" na fotelu z podkulonymi nogami ;). Co do kręcenia, moje dzieci też miałyby radochę. Narazie eksplaatują fotel tatusia w kąciku komputerowym :)

reni znalazłam Twoją galerię i się witam.

Nawet nie wiem jak przez tyle dni mi ona umknęła.

Twoją piękną kuchnie i łazienkę już komplementowałam - mam zresztą i jedno i drugie pomieszczenie zapisane w inspiracjach ;)

Zresztą dzięki Twojej łazience przemyciłam drewniany blat do projektu łazienki moich synków. (podłoga drewniana już była w planach wcześniej).

Teraz czas na wychwalanie reszty. Jest po prostu pięknie. Dla mnie miłośniczki szarości + bieli i czerni jest "rozkosz dla oczu" :)

Salon boski, świetne schody - a drewno pociemniałe na elewacji wygląda ślicznie.

Chyba mnie to drewno umocniło w przekonaniu by u siebie też drewno wstawić ;)

Jeśli mogę mam 2 pytania.

- co to za fajne, fikuśne lampki w pokoju syna ??

- co jest na ścianie kominkowej już doczytałam. Udało Ci się może dowiedzieć jak nazywa się ten tynk??

Idę jeszcze raz powzdychać nad Twoim salonem ;)

Edytowane przez atika