Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ale super ta wasza łazienka małżeńska ja bym dała blat biały, w dodatkach poszalejesz, a tak to lepiej neutralnie, a do dziecięcej to albo szary ale bez nakrapiania albo też biały, różu już nie dawaj będzie za różowo, a ty już chyba duże dzieciaki masz.

Między wanna a prysznicem będziecie mieli szybę? czy będzie to taki prysznic otwarty?

Wiecie co dostałam takiej opryszczki na ustach, że już dawno takiej nie miałam, całą dolną wargę mam spuchniętą i w bąblach, wyglądam jak murzynka z ogromnymi ustami albo jak zombi. Wczoraj dostałam aż antybiotyk doustnie od dermatologa i antybiotyk do smarowania.

Drugi raz w życiu mam taką ogromną opryszczkę i drugi raz od słońca:/ Wy smarujecie jakąś pomadką z filtrem usta, czy tym samym kremem co do twarzy.

:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

miałam od jakiegoś czasu jakiś badziew tymczasowy bo poprzednie mi zleciało - włączyłam do prądu i nagle coś śmierdzi ( temp na maks) to chciałam powąchać czy to od żelazka czy od kontaktu :eek: krechę mam od nosa do brody po przekątnej hahah - dżizas jak bolało

słuchajcie myślę o malowaniu domu, miała któraś te nową farbę ceramiczną benjamina moora, jaka ona jest a moze inną polecacie?

Też się przymierzam do odświeżenia mieszkania :D, ale pytanie...

Mam na przedpokoju podwieszaną szafę, powinnam ją ściągać? Czy tylko zabezpieczyć?

Edytowane przez gajzo

:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

miałam od jakiegoś czasu jakiś badziew tymczasowy bo poprzednie mi zleciało - włączyłam do prądu i nagle coś śmierdzi ( temp na maks) to chciałam powąchać czy to od żelazka czy od kontaktu :eek: krechę mam od nosa do brody po przekątnej hahah - dżizas jak bolało

You made my day, umarłam :rotfl::rotfl: