reni1980 12.08.2014 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 hejka ania, zuch dziwczyna, ja też chce malowac cały dół ale jak powiedziano mi ile chcą za malowanie u mnie dołu, to wolę to zrobić sama, bedzie pewno dokładniej, powiedzieli mi 6 tyś za malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 12.08.2014 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 ale wiecie sa też rózne zabrudzenia, jeśli mam talerz zaschnety po spagetti i np stoi w zmywarce dobę, to nie ma siły aby go domył, od razu tak ale taki zaschnięty, to nie To ja wtedy włączam parę przed myciem (funkcja zraszania wodą nie daje rady, bo zimną to sobie można...) żeby brud nie był taki wyschnięty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.08.2014 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 nilaf ja mam go w garazu przy głównym zaworze, jest to trochę wieksze nić odkurzacz centralny, super sprawa jeśli nie zapomina sie o tabletkach, koszt takiego urządzenia to max 3000 zł, ale warto i dla pralki i dla zmywarki, jak maż nie zapomni o tabletkach to jest spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 12.08.2014 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 ten kamień to utrapienie, kiedyś przeżyłam szok jak rozmontowałam talerz od deszczownicy. Wybebeszyłam go żeby wyczyścić, a tam połowa dziurek zatkana i warstwa kamienia chyba z 2 mm - i to po ok 3 m-cach używania. Teraz rozkręcam raz w m-cu i czyszczę, to samo z perlatorami. Nasączam watę w occie, owijam na godzinę wokoło perlatora i zdejmuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.08.2014 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 kurcze a ja skad mam wiedzieć czy mam funkcję zraszania czy pary, pierwsze słysze laski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 12.08.2014 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 nilaf ja mam go w garazu przy głównym zaworze, jest to trochę wieksze nić odkurzacz centralny, super sprawa jeśli nie zapomina sie o tabletkach, koszt takiego urządzenia to max 3000 zł, ale warto i dla pralki i dla zmywarki, jak maż nie zapomni o tabletkach to jest spoko kurcze, ale to chyba trzeba zaplanować wcześniej bo teraz to nie wiem czy takie coś da się zamontować, chodzxi mi o wygospodarowanie miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 12.08.2014 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 kurcze a ja skad mam wiedzieć czy mam funkcję zraszania czy pary, pierwsze słysze laski no ja mam taki guzik na panelu /ikonka z prysznicem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 12.08.2014 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 hejka ania, zuch dziwczyna, ja też chce malowac cały dół ale jak powiedziano mi ile chcą za malowanie u mnie dołu, to wolę to zrobić sama, bedzie pewno dokładniej, powiedzieli mi 6 tyś za malowanie U mnie za malowanie całości + salon (musimy poprawić ściankę z regipsu przy kominku bo wszystko popękało) około 10 tysi. Bez materiału. Decyzja wydawała mi się oczywista. Jakoś sobie radzę, tylko o klatkę schodową chyba Was zapytam, bo utknęłam... To znaczy dywaniki ze schodów ostatecznie zdjęłam i trzeba schody odnowić - kwestia czasu, bo dogaduję stolarza. Położyłam tapetę i pomalowałam, ale czegoś mi tam brakuje i nie wiem co zrobić, żeby było dobrze i żeby nie przedobrzyć... Mogę fotę podrzucić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.08.2014 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 nilaf na pewno sie da, to zajmuje około 0,5 m2 a na wysokośc tak około 1,4 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.08.2014 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 ania no pewno, po co pytasz nilaf z prysznicem mówisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 12.08.2014 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 tak jak tutaj z prawej strony jest ikonka zraszania (prysznic) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 12.08.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 ania no pewno, po co pytasz nilaf z prysznicem mówisz? Ja mam osobno prysznic-zraszanie, a osobno funkcję pary-chmurka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 12.08.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Renia, nie wiem jak to jest u Coebie oznaczone, poczytaj w instrukcji, ale wydaje mi się że powinnaś mieć taką funkcję w swojej zm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 12.08.2014 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Ja mam osobno prysznic-zraszanie, a osobno funkcję pary-chmurka. no moja jakaś uboższa wersja, bo mam tylko prysznic:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 12.08.2014 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 nilaf na pewno sie da, to zajmuje około 0,5 m2 a na wysokośc tak około 1,4 m ooo to muszę dzisiaj mojego przyatakować, może da się to u nas zamontować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 12.08.2014 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Ja mam paskudny kamień . Dlatego spodziewałam sie zniszczeń zmywarki. Pralkę trzeba wymieniać co kilka lat, prysznic już nie powiem jak wyglada. Mam jakiś filtr do wody, ale chyba słaby. W ogóle zdziwiona jestem, ze Poznan nie jest na pierwszym miejscu rankingów miast z kiepska woda. Nie wyobrażam sobie, ze gdzieś mogłoby być jeszcze gorzej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.08.2014 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Mądralińskie a powiedzcie mi - bo ja jakaś nie kumata no ok mam deskę do prasowania (vileda) z tym gniazdkiem na żelazko - jak patrzę na kontakt w desce to dziurki nie są puste tylko taki plastik jakby tam jest. Na siłę do tej pory mi mąż wkładal gniazdko z żelazka - sama nie umiem włożyć. Jest na to jakiś sposób nie siłowy???? Nie chce dziś sobie d.pci poparzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.08.2014 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 laski moja zagadka miałam malować za rok, ale chyba będę zmuszona już teraz, zgadnijcie co robiłam dzis w jadalni w nocy ?????????????????około 2 w nocy musiałam sie pogimnastykować i nie mówię o seksie, to robiłabym w sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.08.2014 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 :jawdrop::jawdrop: :rotfl::rotfl: zapisałaś się na kurs tańca przy rurze i ćwiczysz wieczorami w jadalni? a tak serio to co? stelaże z k-g coś nie dają rady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 12.08.2014 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 laski moja zagadka miałam malować za rok, ale chyba będę zmuszona już teraz, zgadnijcie co robiłam dzis w jadalni w nocy ?????????????????około 2 w nocy musiałam sie pogimnastykować i nie mówię o seksie, to robiłabym w sypialni [ATTACH=CONFIG]274541[/ATTACH] o jerunie laska, sufit musiałaś trzymać, odpadł Ci:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts