Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ale wiecie sa też rózne zabrudzenia, jeśli mam talerz zaschnety po spagetti i np stoi w zmywarce dobę, to nie ma siły aby go domył, od razu tak ale taki zaschnięty, to nie

To ja wtedy włączam parę przed myciem (funkcja zraszania wodą nie daje rady, bo zimną to sobie można...) żeby brud nie był taki wyschnięty :).

ten kamień to utrapienie, kiedyś przeżyłam szok jak rozmontowałam talerz od deszczownicy. Wybebeszyłam go żeby wyczyścić, a tam połowa dziurek zatkana i warstwa kamienia chyba z 2 mm - i to po ok 3 m-cach używania. Teraz rozkręcam raz w m-cu i czyszczę, to samo z perlatorami. Nasączam watę w occie, owijam na godzinę wokoło perlatora i zdejmuję

nilaf ja mam go w garazu przy głównym zaworze, jest to trochę wieksze nić odkurzacz centralny, super sprawa jeśli nie zapomina sie o tabletkach, koszt takiego urządzenia to max 3000 zł, ale warto i dla pralki i dla zmywarki, jak maż nie zapomni o tabletkach to jest spoko

kurcze, ale to chyba trzeba zaplanować wcześniej bo teraz to nie wiem czy takie coś da się zamontować, chodzxi mi o wygospodarowanie miejsca

hejka ania, zuch dziwczyna, ja też chce malowac cały dół ale jak powiedziano mi ile chcą za malowanie u mnie dołu, to wolę to zrobić sama, bedzie pewno dokładniej, powiedzieli mi 6 tyś za malowanie

U mnie za malowanie całości + salon (musimy poprawić ściankę z regipsu przy kominku bo wszystko popękało) około 10 tysi. Bez materiału. Decyzja wydawała mi się oczywista. Jakoś sobie radzę, tylko o klatkę schodową chyba Was zapytam, bo utknęłam... To znaczy dywaniki ze schodów ostatecznie zdjęłam i trzeba schody odnowić - kwestia czasu, bo dogaduję stolarza. Położyłam tapetę i pomalowałam, ale czegoś mi tam brakuje i nie wiem co zrobić, żeby było dobrze i żeby nie przedobrzyć... Mogę fotę podrzucić?

Ja mam paskudny kamień :bash:. Dlatego spodziewałam sie zniszczeń zmywarki. Pralkę trzeba wymieniać co kilka lat, prysznic już nie powiem jak wyglada. Mam jakiś filtr do wody, ale chyba słaby. W ogóle zdziwiona jestem, ze Poznan nie jest na pierwszym miejscu rankingów miast z kiepska woda. Nie wyobrażam sobie, ze gdzieś mogłoby być jeszcze gorzej!!!

Mądralińskie :p :hug:

a powiedzcie mi - bo ja jakaś nie kumata

no ok mam deskę do prasowania (vileda) z tym gniazdkiem na żelazko - jak patrzę na kontakt w desce to dziurki nie są puste tylko taki plastik jakby tam jest.

Na siłę do tej pory mi mąż wkładal gniazdko z żelazka - sama nie umiem włożyć.

Jest na to jakiś sposób nie siłowy????

Nie chce dziś sobie d.pci poparzyć:cool:

laski moja zagadka

miałam malować za rok, ale chyba będę zmuszona już teraz, zgadnijcie co robiłam dzis w jadalni w nocy ?????????????????około 2 w nocy musiałam sie pogimnastykować i nie mówię o seksie, to robiłabym w sypialni

[ATTACH=CONFIG]274541[/ATTACH]

o jerunie laska, sufit musiałaś trzymać, odpadł Ci:lol2: