gajzo 12.08.2014 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 no moja jakaś uboższa wersja, bo mam tylko prysznic:P Być może, chociaż powiem Ci szczerze, że mam whirlpoola, więc teoretycznie bez szału... Ma 10 funkcji, przy okazji właśnie tą parę. Szukając zmywarki nawet na to nie patrzyłam, chciałam najcichszą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 12.08.2014 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 a czy ten supit jest pod sypialnią. Jak tak, to wiadomo dlaczego się poluzował:lol2:, za duże drgania musiał przenosić:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.08.2014 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 ale dziwne, że nad oknem też - przecież tam się stelaż dobrze kręci i chyba w ogole lane tam jest a czy ten supit jest pod sypialnią. Jak tak, to wiadomo dlaczego się poluzowałhttp://forum.muratordom.pl/images/smilies/jumpy.gifhttp://forum.muratordom.pl/images/smilies/jumpy.gif, za duże drgania musiał przenosićhttp://forum.muratordom.pl/images/smilies/rotfl.gifhttp://forum.muratordom.pl/images/smilies/rotfl.gif o, to. to, to !!! sypialnia jest nad chyba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.08.2014 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 kurwa ten jebany sufit mi spada, w osttniej chwili mąż go złapał, nie wiem co by było jak by spadł na stół i bufet, w nocy szukałam kijów które to potrzymają i gazet co by podwyższyć, kurna spociłam sie jak mops, i teraz nie wiem czy prowizorycznie przyczepic czy zrobić remont a koszt głupiej farby to 3 tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 12.08.2014 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 (edytowane) :jawdrop::jawdrop: :rotfl::rotfl: zapisałaś się na kurs tańca przy rurze i ćwiczysz wieczorami w jadalni? ale żeby dwie od razu a tak całkiem serio, to faktycznie dziwne ... Edytowane 12 Sierpnia 2014 przez gajzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 12.08.2014 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 12.08.2014 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 kurwa ten jebany sufit mi spada, w osttniej chwili mąż go złapał, nie wiem co by było jak by spadł na stół i bufet, w nocy szukałam kijów które to potrzymają i gazet co by podwyższyć, kurna spociłam sie jak mops, i teraz nie wiem czy prowizorycznie przyczepic czy zrobić remont a koszt głupiej farby to 3 tyś my tu śmichy, chichy, ale współczuję Ci bardzo. Szook, to co fachowcy go dobrze nie przykręcili, fuszerkę odwalili. Ja bym chyba probowała prowizorycznie przyczepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.08.2014 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 póściły zaczepy te hakowe od profili, tak nad jadalnią sypialnia ale to napewno nie z tego powodu:lol2: no w każdym razie kłopot na całego, nie wiem co by było jak to by walnęło na ziemię, albo jak bym była na urlopie albo wystarczy w pracy, matko boska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.08.2014 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 ale spada Ci ten szary czy przy oknie też coś sie dzieje? bo nie wiem czy patyk tam widzę, czy jakieś pokrętło edit: widzę, ze to złudzenie już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.08.2014 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 nilaf sami to robiliśmy, nawet nie mam o to pretensji, człowiek tyle zrobił samemu a wiesz nie wszystko sie umie od razu, dobrze ze nie spadł na ziemię, a maż nie wie jeszcze jak to teraz złapać prowizorycznie bo za tydzień na wczasy wiec malowanie dopiero w październiku no wcześniej nie dam rady, myslałam o fachowcach ale za taką kasę to dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.08.2014 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Fairy jest chyba najdroższy, bo za 62 tabletki 50-60 zł. Z tym, że też można załapać się na jakieś promo... w makro jest czasem promo 120 tabletek po ok 60 zł , bez promocji ok 80 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.08.2014 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 zostaw kije - pomaluj na szaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 12.08.2014 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 póściły zaczepy te hakowe od profili, tak nad jadalnią sypialnia ale to napewno nie z tego powodu:lol2: no w każdym razie kłopot na całego, nie wiem co by było jak to by walnęło na ziemię, albo jak bym była na urlopie albo wystarczy w pracy, matko boska o patrz jak ja przeczułam, że tam właśnie sypialnia hehe. Już się nie tłumacz, że to nie nie tak jak myślimy:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.08.2014 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 magda cały ten szary od jadalni aż po kuchnię, teraz trzymają go dwa kije ale jak je zabiorę to poleci wszystko, moze nawet łacznie z okapem, albo pęknie w połowie, kurna cieżkie to jak cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 12.08.2014 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 zostaw kije - pomaluj na szaro o matko:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 12.08.2014 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Serio Reni, tak jak piszesz, dobrze, że to się stało jak byliście w domu i mogliście szybko zareagować... Szkoda by było stołu, bufetu, lampy . Nie chce nawet myśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.08.2014 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 byleś do wigilii zdążyła - kije się udomowią i za 2 tyg nie będziesz je zauważała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 12.08.2014 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 nad sypialnią to trzeba jakąś szczególnie zbrojoną płytę wylać i te zaczepy podwójne zamontować, albo i potrójne :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 12.08.2014 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 w makro jest czasem promo 120 tabletek po ok 60 zł , bez promocji ok 80 zł Ale to trzeba mieć firmę i kartę. Firma jest, tylko karty brak . Tak czy siak dzięki za info . Jest bodziec żeby wyrobić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 12.08.2014 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 byleś do wigilii zdążyła - kije się udomowią i za 2 tyg nie będziesz je zauważała będzie miała nowoczesne filary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts