reni1980 12.08.2014 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 o tak ta z ikei fajna albo pomyśl o tej co ja mam teraz w salonie nad kawowym, silvia , fajnie by było hol ładny , tapeta w paski fajna a panele wiesz to nie będe pisac ale jakieś bielone dechy to będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 12.08.2014 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Reniu, oczywiście wymiana podłogi na ten jasny dąb, który mi kiedyś podsyłałaś. Świetny jest. Tylko jak myślę o zrywaniu wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.08.2014 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 a jaki masz rozmiar łóżka wobec tego? bo mi spada na ziemie znacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 12.08.2014 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Panele jeszcze ze starego wystroju. Nie da się wszystkiego na raz. Zwłaszcza, jak sama robię. Ale satysfakcję mam wielką jak widzę, jak się to wszystko zmienia. A jeszcze jak ktoś powie, że jest lepiej, to super. Trochę nam jeszcze tej pracy zostało, ale pomału damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 12.08.2014 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Powiem Ci , że metamorfoza sypialni mega. Zupełnie inne pomieszczenie . Kwiat jak najbardziej na , ale o kinkiet też możesz się pokusić... Takie dodatkowe oświetlenie zawsze dodaje charakteru, dane miejsce staje się przytulne (zwłaszcza jeśli to ciepłe oświetlenie) . Ja tez planuje zająć się sypialnią,i myślę o tapicerowanych panelach, może jakimś fotelu, fajnej lampie podłogowej bardzo lubie tą lampę , akurat teraz mamy coś w tym stylu na szafkach nocnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.08.2014 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 ale wiesz jak będzie pięknie, będziesz w szoku, moja znajoma teraz ja dała w sypialni, no super wyszła, za tę cenę, ja z ceną to tak jak ci pisałam, jak sama sobie odbierzesz, powiem skad to w mojej cenie ci sprzedam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 12.08.2014 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Łóżko mam 160 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.08.2014 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Reniu, kupiłam tę dużą z dwiema poduszkami. Z obu stron łóżka jest do ziemi, a przy zagłówku lekko ją podwijam... ][/url] jaki jest wymiar tej narzuty a jaki łózka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 12.08.2014 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Ja w sypialni zostawiam wykładzinę, bo jest w dobrym stanie, kolor też ok, poza tym kasa... Wszystkiego nie wymienię. Ale cały dół do wymiany no i zastanawiam się, czy tego małego korytarzyka na górze też nie wymienić od razu, żeby było tak samo jak na dole... Jak tak pi razy oko liczyłam, to koło 80 metrów wyjdzie. A może mniej. Odliczę szafę w holu (zostawię w niej te stare panele) i przestrzeń pod meblami w kuchni chyba też, bo nie będziemy demontować mebli, tylko pod cokół położymy... Póki co chcemy skończyć malowanie i te nieszczęsne gładzie w salonie, bo ciepło jest i wszystko schnie. Panele jak coś to pewnie jesienią. Na pewno będę pamiętała o Twojej ofercie Zwłaszcza, że pewnie u mnie w mieście mogę odebrać, bo BelPol mamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 12.08.2014 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Ania, szkoda że schody ażurowe, bo można by było tak jakiś fajny zabudowany schowek zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 12.08.2014 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 jaki jest wymiar tej narzuty a jaki łózka ?? Łóżko 160x200, narzuta 260x280, ale do łózka mam wysoki materac + dochodzi pościel i kapa jak widać zwisa idealnie do podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.08.2014 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Łóżko 160x200, narzuta 260x280, ale do łózka mam wysoki materac + dochodzi pościel i kapa jak widać zwisa idealnie do podłogi. to juz mam wyobrażenie bo nie wiedziałam jaką duża do takiego łóżka kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 12.08.2014 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Ania, szkoda że schody ażurowe, bo można by było tak jakiś fajny zabudowany schowek zrobić. Ja nie żałuję. Sąsiedzi mają pełne i powiem Ci, że ciężko to wygląda, bo klatka bez okna, dość wąska... Może przy jasnych byłoby inaczej, ale ja chciałam ciemne więc wolałam wizualnie lżejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.08.2014 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 no moja oferta aktualna, takze jak cos to daj cynk:) no ja tez mam łóżko 160, no nic dziś jeszcze raz zrobię przymiarkę bo zastanawiam sie czy jej nie skrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 12.08.2014 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 to juz mam wyobrażenie bo nie wiedziałam jaką duża do takiego łóżka kupić Tylko nasz materac jest naprawdę wysoki. Mamy ,materac + jeszcze na nim taki cieńszy materac zabezpieczający. Na łóżku siedzi się bardzo wysoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.08.2014 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 a u mnie materac na równi z ramą dlatego mi leży na ziemi po obu stronach, az dzis zrobie fotę i wam pokaże czy tak jak ja mam może być, bo mi chyba za długa sie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.08.2014 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Tylko nasz materac jest naprawdę wysoki. Mamy ,materac + jeszcze na nim taki cieńszy materac zabezpieczający. Na łóżku siedzi się bardzo wysoko. śliczna sypialnia i narzuta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.08.2014 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 dobra ja spadam do domu, musze oblukać mój sufit:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 12.08.2014 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 ivy, dziękuję. Miło słyszeć Reniu, u mnie wygląda to tak. Materac wystaje nad ramę łóżka 25 cm. http://i1.fmix.pl/fmi1638/35ed753b002bace053ea042c/zdjecie.jpg Dziewczyny, ale żeście mnie uskrzydliły Miło słyszeć, że coś fajnie wyszło. Chociaż wiem, że roboty jeszcze przede mną masa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.08.2014 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 ivy, dziękuję. Miło słyszeć . metamorfozy pozytywne bardzo Czytam sobie co tam tutaj ale nie bardzo mam kiedy pisać , ale jak coś ładnego to jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts