Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Powiem Ci , że metamorfoza sypialni mega. Zupełnie inne pomieszczenie :D.

Kwiat jak najbardziej na :yes:, ale o kinkiet też możesz się pokusić... Takie dodatkowe oświetlenie zawsze dodaje charakteru, dane miejsce staje się przytulne (zwłaszcza jeśli to ciepłe oświetlenie) :).

Ja tez planuje zająć się sypialnią,i myślę o tapicerowanych panelach, może jakimś fotelu, fajnej lampie podłogowej :)

text_2_13.jpg

bardzo lubie tą lampę :D, akurat teraz mamy coś w tym stylu na szafkach nocnych

IMG_1151.jpg

Ja w sypialni zostawiam wykładzinę, bo jest w dobrym stanie, kolor też ok, poza tym kasa... Wszystkiego nie wymienię. Ale cały dół do wymiany no i zastanawiam się, czy tego małego korytarzyka na górze też nie wymienić od razu, żeby było tak samo jak na dole... Jak tak pi razy oko liczyłam, to koło 80 metrów wyjdzie. A może mniej. Odliczę szafę w holu (zostawię w niej te stare panele) i przestrzeń pod meblami w kuchni chyba też, bo nie będziemy demontować mebli, tylko pod cokół położymy... Póki co chcemy skończyć malowanie i te nieszczęsne gładzie w salonie, bo ciepło jest i wszystko schnie. Panele jak coś to pewnie jesienią.

Na pewno będę pamiętała o Twojej ofercie :) Zwłaszcza, że pewnie u mnie w mieście mogę odebrać, bo BelPol mamy...

Ania, szkoda że schody ażurowe, bo można by było tak jakiś fajny zabudowany schowek zrobić.

Ja nie żałuję. Sąsiedzi mają pełne i powiem Ci, że ciężko to wygląda, bo klatka bez okna, dość wąska... Może przy jasnych byłoby inaczej, ale ja chciałam ciemne więc wolałam wizualnie lżejsze.

ivy, dziękuję. Miło słyszeć :)

Reniu, u mnie wygląda to tak. Materac wystaje nad ramę łóżka 25 cm.

http://i1.fmix.pl/fmi1638/35ed753b002bace053ea042c/zdjecie.jpg

Dziewczyny, ale żeście mnie uskrzydliły :) Miło słyszeć, że coś fajnie wyszło. Chociaż wiem, że roboty jeszcze przede mną masa...