Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Reniu, te boki chyba za długie. Swoją drogą strasznie nisko masz ten materac. Nie możesz go podnieść? Te szyny pod spodem można umieścić chyba na dwóch wysokościach. Ja mam na samej górze. Najwyżej jak się dało. Dlatego tyle materaca wystaje. On ma koło 20 cm i do tego mata na materacu.

Reni1980, współczuję "przygody" z sufitem :-(.

Wcześniej pytałaś o farbę ceramiczną BM. W listopadzie 2012r. malowaliśmy BM salon i kuchnię. Jestem bardzo zadowolona. Farba przechodzi ekstremalne testy - małe dziecko + labrador ;-). Szorwana była kilka razy, nic się z nią nie dzieje, nie błyszczy i nadal jest matowa, nie ściera się też faktura po wałku. Niestety reszta domu pomalowana jest duluxem - porażka. Nawet delikatne potarcie mokrą gąbką powoduje, że farba się ściera. Z pewnością, jak będziemy malować następnym razem, to wybierzemy ceramiczną BM. Dodam jeszcze, że za płytą gazową w kuchni mamy tylko farbę. Podczas gotowania pryska tłuszcz, sos pomidorowy itp., przecieram wilgotną gąbką i nie ma śladu tłuszczu i innych zabrudzeń, ściana wygląda tak, jak po malowaniu.

Jestem spowrotem,cos mi neta wciello wcześniej.:bash:Reni byłam u stolarza z tym corianem i wzięłam biały do obydwu łazienek.Nie było innej opcji bo zamawia sie go w płytach 380X75 cm z jednej płyty wyjdą mi dwa blaty a tak to zapłaciłabym za dwie rożne a większość by była niewykorzystana.Zostalam przy tych tip- onach co będzie to będzie...;)Mam większa masakrę- kafelkarze nie zrobili spadku w kabinie szklarz przy pomiarze zauważył.Nie wiem co robić teraz??? :bash:Oczywiście telefonu nie odbierają.:mad: