Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

90-91 dla blatu to fajna opcja, nawet dla ludzi o przeciętnym wzroście - też tak mam i się udało. Wystarczy porządnie zaplanować grubości warstw podłogowych na etapie projektu (ewentualnie przed przystapieniem do budowy - jesli coś zmieniamy względem projektu). No i pilnować jeszcze żeby równo wylali chudziak, żeby nie było niespodzianek przy wylewce :)

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jeżeli ten słabszy jest równocześnie mniejszy, to widziałam taki na wystawie kiedyś i bardzo mi się spodobał (jest zgrabniejszy) - ale on nie był biały, tylko kremowy, lekko połyskujący. Natomiast nie zastanawiałam się nad jego funkcjonalnością, chociaż dziewczyny mogą mieć rację :yes:

Rere,

masz Kmx???

Kenwooda?

który kolor?

I jak w ogóle oceniasz ten mikser?????

Mam Kmx 50, biały. Choć przyznam, że kusiły mnie pasiaki, ale Reni mi odradziła ;)

Ja jestem z niego mega zadowolona. Mam tylko podstawową wersję, więc wyrabiam w nim różniaste ciasta, pasty. Wychodzą bardzo dobre ;). Planuję dokupić przystawkę do makaronów. I gdybym nie miała już maszynki do mięsa dokupiłabym i tą przystawkę.

Mam Kmx 50, biały. Choć przyznam, że kusiły mnie pasiaki, ale Reni mi odradziła ;)

Ja jestem z niego mega zadowolona. Mam tylko podstawową wersję, więc wyrabiam w nim różniaste ciasta, pasty. Wychodzą bardzo dobre ;). Planuję dokupić przystawkę do makaronów. I gdybym nie miała już maszynki do mięsa dokupiłabym i tą przystawkę.

dzięki za pomoc - dobrze kojarzę, że kupowałaś w UK czy Irlandii?

Czy ceny są dużo korzystniejsze?

Reni,

i jak, zamawiasz KA???:)

Na allegro są ze Stanów po 1450 zł już z wysyłką i przejściem do naszych gniazdek:

http://allegro.pl/kitchenaid-artisan-wszystkie-kolory-super-i2795961228.html

Zaznaczam, że nic nie wiem o sprzedającym, więc to nie jest rekomendacja!

A w Vivamix - to oficjalny dystrybutor w Polsce, więc jest pewna 5-letnia gwarancja i serwis - mają obecnie promocję - raty 0%.

jest biały, Classic, po 1900:

http://sklep.vivamix.pl/classic-cat-211.html

Artisan po 2700:

http://sklep.vivamix.pl/artisan-5-cat-209.html

Ja rozważam KA albo Kenwood.

Edytowane przez Sharlotka

Ja też myślę o Artisanie - rany, jaki wybór kolorów!!!!!!!!!!!!!!

Nie wiem, czemu się śmieje??

Przecież to jest super opcja, rozłożyć koszt na raty, naprawdę bez jakichkolwiek dodatkowych opłat!!!

Dzwoniłam do Vivamix - potwierdzili, że nie ma żadnych opłat związanych z obsługą kredytu ratalnego, żadnej prowizji.

uffff w końcu nadrobiłam kilka stron zaległości w czytaniu i nie mogę się powstrzymać żeby napisać jak bardzo wam zazdroszczę tych zakupów przedświątecznych i dylematów który robot kuchenny wybrać :p no ale pocieszam się że już po nowym roku ja też będę miała więcej czasu i pewnie przyłączę się do dyskusji. póki co gorąco wam dziewczynki kibicuję przy wyborze odpowiedniego egzemplarza :popcorn: