Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Fajna nie dobijaj bo fakt zmarszczki mi się pokazały ;)

z żelazkiem historia taka - zainestowałam w porządne bosch i wzięłam 3000 W ( tak żeby szybko i porządnie prasowało się) - przyjeżdżam do domu i co? deska ma kontakt a na niej napis " max 2700 W" :eek: mam nadzieję, ze 300 W różnicy nie zrobi i się deska nie stopni - a żelazko nie spali.

:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

Hejka

Fajna, nie będziecie korzystać z prysznica, macie zajebiaszczą wannę :rotfl: :hug:

My w sumie mieliśmy jeszcze większy problem, bo wykończeniowiec zrobił za duży spad, i przy spuszczaniu wody w wc, czy w momencie spuszczania wody z pralki, wybijało ją pod prysznicem :rotfl:. A sprawdziliśmy to na tydzień przed przeprowadzką, zaraz miał być odbiór... Wstawiliśmy niski brodzik, bo inaczej kucie, kucie. Wy macie jeszcze trochę czasu do przeprowadzki, , znajdziecie jakiegoś sensownego fachowca, a on to zrobi w ciągu jednego dnia:).

powiem Wam, że ja po mojej budowie przekonałam się, że prawdziwych fachowców to teraz ze świecą szukać, większość dobrych to albo pouciekała na zachód, a reszta to terminy ma, że trzeba rezerwować pół roku wcześniej. Ci co mogą już, to wiadomo, że trzeba nad nimi stać i pilnować, sprawdzać z metrówką chodzić, przypominać...itd. Ile ja nerwów napsułam przez takich partaczy:mad: Chyba większość tutaj na formu miała z takimi przyjemność, co to wcześniej autobusem jeżdził, a potem się za budowlankę wziął, rusztowania kupił, dwie drabiny i wielkim fachowce od elewacji się nazywa, hehe. Śmiechu warte jak tak człowiek czasami popyta czym ten fachowiec się wcześniej zajmował