reni1980 13.08.2014 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Magda to moze przestań juz prasować, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 13.08.2014 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Magda co znowu sobie wyprasowałaś?:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 13.08.2014 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Wiecie co jak ja mam juz kurwa dość tej całej budowy!!! Drugi raz juz bym sie nie zdecydowała.Co kurwa fachowiec to większy partacz. :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 13.08.2014 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Magda co znowu sobie wyprasowałaś?:lol2: Zmarszczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.08.2014 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 fajna takie zycie, mi sufit spada ale to robota mojego a podjazd mi też sie zawala to sprawka fachmanów, no nic trzeba żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 13.08.2014 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Kurwa jak żyć? :(Debil nie zrobił w ogóle spadku w kabinie woda kurwa ma cała łazienkę leci.:bash:Ja nie wiem co teraz robić??? Ręce opadają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.08.2014 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Fajna nie dobijaj bo fakt zmarszczki mi się pokazały z żelazkiem historia taka - zainestowałam w porządne bosch i wzięłam 3000 W ( tak żeby szybko i porządnie prasowało się) - przyjeżdżam do domu i co? deska ma kontakt a na niej napis " max 2700 W" mam nadzieję, ze 300 W różnicy nie zrobi i się deska nie stopni - a żelazko nie spali. :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 13.08.2014 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 A sprawdzalas juz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.08.2014 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 fajna trzeba kuć , nie ma innego sposobu i to nie tylko płytki a i wylewkę bo ona też musi mieć spadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.08.2014 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 nie - kabel ma 2.5 więc jakoś dosięga do gniazdka w ścianie, ale okropnie się prasuje.Spróbuję jak mąż będzie w domu - gdyby nagle coś zaczęło się topić.( ja z tych co muszą mieć wszystko wyprasowane)Nie chce mieć zmasakrowanej brody z drugiej strony:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 13.08.2014 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Renia wiem ze trzeba kuc boje sie tylko o podlogowke...No i okres oczekiwania na kafle...8 tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.08.2014 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Magda mozesz obejśc deske i zelazko do kontaktu bezpośrednio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 13.08.2014 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Hejka Fajna, nie będziecie korzystać z prysznica, macie zajebiaszczą wannę My w sumie mieliśmy jeszcze większy problem, bo wykończeniowiec zrobił za duży spad, i przy spuszczaniu wody w wc, czy w momencie spuszczania wody z pralki, wybijało ją pod prysznicem . A sprawdziliśmy to na tydzień przed przeprowadzką, zaraz miał być odbiór... Wstawiliśmy niski brodzik, bo inaczej kucie, kucie. Wy macie jeszcze trochę czasu do przeprowadzki, , znajdziecie jakiegoś sensownego fachowca, a on to zrobi w ciągu jednego dnia:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 13.08.2014 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 powiem Wam, że ja po mojej budowie przekonałam się, że prawdziwych fachowców to teraz ze świecą szukać, większość dobrych to albo pouciekała na zachód, a reszta to terminy ma, że trzeba rezerwować pół roku wcześniej. Ci co mogą już, to wiadomo, że trzeba nad nimi stać i pilnować, sprawdzać z metrówką chodzić, przypominać...itd. Ile ja nerwów napsułam przez takich partaczy:mad: Chyba większość tutaj na formu miała z takimi przyjemność, co to wcześniej autobusem jeżdził, a potem się za budowlankę wziął, rusztowania kupił, dwie drabiny i wielkim fachowce od elewacji się nazywa, hehe. Śmiechu warte jak tak człowiek czasami popyta czym ten fachowiec się wcześniej zajmował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.08.2014 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 mogę ale nie jest wtedy najwygodniej - bo muszę w miarę "przy kontakcie" mieć deskę Fuckowcy a nie Fachowcy chociaż nie powiem ja miałam do SSO Fachowców przed duże F - minus taki, ze za samą robotę SSO skasowali stanowczo za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 13.08.2014 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 a przez moją budowę przewinął się też fryzjer damski - to dopiero był hicior:rotfl::rotfl:, a założył firmę wykończeniówką (malowanie, tapetowanie, głądzie...), no myślałam że umrę. Ale trzeba przynać, że zadowolona byłam z niego. Dokładny i solidny gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.08.2014 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 :jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 13.08.2014 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 :jawdrop::jawdrop: no jak mi powiedział, że jest, był fryzjerem damskim to też tak zrobiłam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 13.08.2014 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 a jeszcze dodał... a w wolnych chwilach tak sobie popykam jakieś fryzurki, ale to głównie dla znajomych, rodzinka..., no szook - jaki człowiek orkiestra:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 13.08.2014 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Wczoraj przy butli wina rozmawialiśmy z mężem ze jak byśmy to wszystko sprzedali w pizdu to byśmy żyli w Tajlandii do końca życia jak królowie. ;)Dało do myślenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts