Magda_lena85 13.08.2014 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 patrzcie tu - są z brodzikiem (wydaje się, ze jest płaski?) i jedna ściankahttp://www.lazienkowy.pl/2375-1-2-prysznic-walkin-bez-brodzika--jak-wykonac-odwodnienie-w-podlodze.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 13.08.2014 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Kierownika budowy tez miałam hujowego to mu podziękowałam :bash:Nie szło sie doprosić zeby przyjechał i sprawdzał po kolei etapy wykonczeniowki.Za dogladniecie montażu okien podlogowki i sufitów skasował 4 tys -3razy był na budowie!!! no to nie ma innego wyjścia, sama musisz kierownikować i musisz być twarda:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.08.2014 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 no tak to jest , wiecie ile musiałam sie namęczyc aby okno kuchenne montowane w stanie surowym stało na blacie w kuchni, policzyć jastrych, styropian, wylewkę i płytki i sprawdzać co chwilę czy ktoś nie dołoży, albo aby okno tarasowe było na poziomnie podłogi i płytek i taras też, no niestety jak samemu nie zaplanujesz to nikt inny napewno nie pomyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.08.2014 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 okno to się jeszcze w sumie da dostosować do mebli kuchennych - bo meble mają jakąś tolerancję tam na nóżkach( drobne pomyłki da się zniwelować) - gorzej z oknem tarasowym U nas różnica wyszła ok 2 cm:bash: ale ja nie mam hs więc ujdzie. Za to na piętrze balkonowe wyszly idealnie - trochę przypadkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 13.08.2014 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Wiecie, u mnie w tym domu co mieszkam przy montażu drzwi okazało się, że za nisko dali nadproża więc fachmani chcieli drzwi podcinać. Drzwi z szybą na całej wysokości. Wpadli więc na pomysł, że szybę przecież też można przyciąć Nie brali pod uwagę skuwania o 1 cm nadproża, bo to hałas, dużo roboty, ciężko się robi itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.08.2014 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 magda brodzika fajna nie zamocuje bo musi liniowy wykuć, to zupełnie inny system odprowadzania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 13.08.2014 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Wyobrażacie sobie, że te drzwi z szybą by mi od dołu przycięli? I szybę też? Oni nie widzieli problemu... http://i2.fmix.pl/fmi1392/c6962c020021c08f53e9f3e1/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 13.08.2014 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Kurwa jak ja słyszę jak ten moj pierdoła rozmawia z tymi fachowcami to mi sie nóż w kieszeni otwiera!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.08.2014 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 aniu nawet nie za nisko tylko nikt nie policzył ze pojdzie podkład i podłoga, problem 95 % inwestorów;) twoje drzwi podcinać no zajebisci fachmani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.08.2014 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 w projekcie też nie fachowo pisze bo pisze światło przejścia dla drzwi juz po wzieciu pod uwagę gotowej okładziny podłogowej o czym każdy inwestor zapomina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.08.2014 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Kurwa jak ja słyszę jak ten moj pierdoła rozmawia z tymi fachowcami to mi sie nóż w kieszeni otwiera!!!! daj im nr do Reni - ona to załatwi :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.08.2014 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 magda no dokładnie tak jest, jak jest problem to ja dzwonię bo jak słysze mojego to szlag mnie trafia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 13.08.2014 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Renia, u nas na górze było dobrze, pamiętali o panelach, wszystko pasowało, natomiast na dole im się nie zgadzało. Ktoś się machnął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 13.08.2014 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 No kurwa dzwoni do wszystkich i zaraz ich będzie jeszcze przepraszał ze im dupę zawraca:mad:Pierdoła ma maxa.Oczywiscie juz jest atmosfera napięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 13.08.2014 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Fajna przy remoncie łazienki w poprzednim mieszkaniu jasno nakazałam fachowcowi co ma zrobić, on próbował to obejść, bo pewne rzeczy chciał wykonać łatwiej (dla siebie) i nie do przyjęcia wizualnie (dla mnie). Gdy ja wychodziłam z mieszkania on wołał męża i mówił, że się nie da (ma u nas przydomek Niedasię). Kategorycznie zabroniłam mężowi podejmowania jakichkolwiek decyzji bez ustalenia ze mną. Mąż mówił, że musi do mnie zadzwonić, fachman miękł. Dało się to zrobić i łazienka wygląda świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.08.2014 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 jeszcze przepraszał ze im dupę zawraca:mad: znamy to....znamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.08.2014 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 jjana twój to dodatkowo cwaniak był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.08.2014 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 znamy to....znamy no tak znamy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 13.08.2014 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Reni był właśnie - robił dobrze, ale jak wzięliśmy go na drugą robotę to już próbował nas oszukać. Ja mu zawsze mówiłam: "Panie, człowiek na księżycu wylądował, a Pan mi tak płytek dwóch nie ułoży?"Już po tym jak próbował nas oszukać, zreflektował się, zadzwonił do męża i powiedział, że przyjdzie i prace,które były ustalone, a z których już zrezygnowaliśmy (zapłaciliśmy mu za to co zrobił i podziękowaliśmy) wykona nam "gratis". Kazałam odpowiedzieć, że gratis to my nie chcemy, tylko uczciwie i już dziękujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 13.08.2014 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 To ja Wam jeszcze jedną historię zapodam. Jak mi fachmani panele na parterze kładli (swoją drogą tak położyli, że muszę całość wymienić), to pan zadzwonił, gdzie są kołki od listew. Listwy mamy wiórowe do klejenia. Jak powiedziałam, że mają je kleić, to 2 dni marudzili, że ile to pracy, babraniny itd... Spytałam więc co proponują. A oni na to, że normalnie je kołkami do ściany przytwierdzą i na zewnątrz na łebkach śrub takie brązowe plastikowe zaślepki dadzą. Przecież listwy w brązie, zaślepki też w brązie, ładnie będzie to wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts