mirela99 19.11.2012 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Mój P. się zgodził ale ... kurcze jednak jak się zastanaowię nad kasą ... chyba bym wolała na coś innego wydać .Sama nie wiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 19.11.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 A ja przez Was nie mogę przestać myśleć o KA, dla mnie clasic odpada, ja kcem Aristana:P:P:Pmuszę z Mężem o tych ratach porozmawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 19.11.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Aneta, ja mam tak samo!!!!!!!!! Nawet dzisiaj........śniło mi się, że dyskutowałam ze sprzedawcą o Artisanie i nie wiedziałam, na jaki kolor się zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 19.11.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 no to ja przynajmniej kolor mam wybrany , na 100% będzie biały bo blender biały już mam :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 19.11.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 A to masz dobrze:)Masz blender KA, tak? I JAK??????? Mi po głowie chodzi Artisan turkusowy lub szary.........Choć rozsądek nakazuje czarny - jak reszta sprzętu (mam DeLonghi Icona). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 19.11.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 blender jak blender, myślę, że każdy inny też potrafi to samo ale kupiłam go w mega promocji;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 19.11.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 ale jak wygląda, prawda? U nas blender kosztuje niemało - 990 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 19.11.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 my uwielbiamy mleczne koktajle z owocami, dodatkowo często robię zupy - krem bo mój niejadek jak widzi warzywa to nie zje;)ja kupiłam go za niecałe 500zł, likwidowali sklep w Oslo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.11.2012 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 a tu dalej o KA witam się z rana dziewczyny i muszę powiedzieć że w sobotę widziałam go na żywo, jest boski, wieeeeeelki, ciężki i boski, zakochałam się jeszcze bardziej, widziałam go pierwszy raz na zasadzie że mogłam go dotknąć i nie miałam pojęcia że on taki ciężki, wkładać go do szafki i wyjmować to bez sensu, on musi stać na blacie. A i mąż też zauroczony więc prędzej czy później mi go kupi:wiggle::wiggle::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 19.11.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 a tu dalej o KA witam się z rana dziewczyny i muszę powiedzieć że w sobotę widziałam go na żywo, jest boski, wieeeeeelki, ciężki i boski, zakochałam się jeszcze bardziej, widziałam go pierwszy raz na zasadzie że mogłam go dotknąć i nie miałam pojęcia że on taki ciężki, wkładać go do szafki i wyjmować to bez sensu, on musi stać na blacie. A i mąż też zauroczony więc prędzej czy później mi go kupi:wiggle::wiggle::wiggle: Mojemu też się podoba, cena juz nie:lol2: ja sobie nie wyobrażam chować go do szafki i wyciągać , jak dla mnie to tylko na blacie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 19.11.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Reni,jaki kolor widziałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.11.2012 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 dla mnie też na blacie, ale on wielki i powiem szczerze mam problem gdzie go dać aby nie przeszkadzał, bo to że tylko jego w kuchni będzie widać to juz wiem:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.11.2012 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 ja widziałam czerwony, bleeeeee, ja nie lubię czerwonego, i widziałam jeszcze kremowy, ładny ciekawa jestem jak wygląda taki white perła, myśle jeszcze o szarym , jak narazie miał być biały, juz sama nie wiem, w zasadzie każdy ładny:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 19.11.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Ja w sierpniu widziałam w jednej z galerii w Gdańsku całą gamę kolorystyczną, fakt wszystkie piękne...:wiggle:ja chcę biały bo wydaje mi się, że uniwersalny i że nie znudzi się ten kolor zbyt szybko;). Te turkusowe piękne są, no ale pewnie szybko chciałabym inny kolorek:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 19.11.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Takiego cuda NIE WOLNO przecież chować, ma stać na blacie i cieszyć oko:lol2:To jakaś ZARAZA ZBIOROWA:rotfl: dosłownie- ja też wybieram się na oglądanie KA:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 19.11.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Aniu tylko nie zapomnij go podotykać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 19.11.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Reni-jak zawsze jestem do tylu,ale chcialam podziekowac za odpowiedz w sprawie drewnianej sciany:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.11.2012 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 ja mam szara perle, perla ma taki polysk perlowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.11.2012 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 ja mam szara perle, perla ma taki polysk perlowy witaj, to twój też piękny musi być, ja właśnie zastanawiam się nad tym białym perła, a mój mąż chce taki ja ty masz, może możesz u mnie fotkę wkleić chętnie z innymi dziewczynami się poślinimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.11.2012 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Reni-jak zawsze jestem do tylu,ale chcialam podziekowac za odpowiedz w sprawie drewnianej sciany:hug: spoko spoko, witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts