Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a tu dalej o KA :lol2:

witam się z rana dziewczyny i muszę powiedzieć że w sobotę widziałam go na żywo, jest boski, wieeeeeelki, ciężki i boski, zakochałam się jeszcze bardziej, widziałam go pierwszy raz na zasadzie że mogłam go dotknąć i nie miałam pojęcia że on taki ciężki, wkładać go do szafki i wyjmować to bez sensu, on musi stać na blacie.

A i mąż też zauroczony więc prędzej czy później mi go kupi:wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle:

a tu dalej o KA :lol2:

witam się z rana dziewczyny i muszę powiedzieć że w sobotę widziałam go na żywo, jest boski, wieeeeeelki, ciężki i boski, zakochałam się jeszcze bardziej, widziałam go pierwszy raz na zasadzie że mogłam go dotknąć i nie miałam pojęcia że on taki ciężki, wkładać go do szafki i wyjmować to bez sensu, on musi stać na blacie.

A i mąż też zauroczony więc prędzej czy później mi go kupi:wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle::wiggle:

Mojemu też się podoba, cena juz nie:lol2: ja sobie nie wyobrażam chować go do szafki i wyciągać , jak dla mnie to tylko na blacie;)

Ja w sierpniu widziałam w jednej z galerii w Gdańsku całą gamę kolorystyczną, fakt wszystkie piękne...:wiggle:ja chcę biały bo wydaje mi się, że uniwersalny i że nie znudzi się ten kolor zbyt szybko;). Te turkusowe piękne są, no ale pewnie szybko chciałabym inny kolorek:P