Mmelisa 13.08.2014 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Czesc Yoki wstapilam na chwilke zerknac co slychac...ale tutaj tyyyyle stron naklepane ze ja nie wyrobie z nadrabianiem wiec daje na luz... chociaz z drugiej strony to po tych 6ciu tygodniach pewnie fajna rozrywke bym miala podczas czytania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 13.08.2014 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Czesc Yoki wstapilam na chwilke zerknac co slychac...ale tutaj tyyyyle stron naklepane ze ja nie wyrobie z nadrabianiem wiec daje na luz... chociaz z drugiej strony to po tych 6ciu tygodniach pewnie fajna rozrywke bym miala podczas czytania? Hej Mmelisa oj miałabyś miała, ja witam się dziś też po urlopowo. wracając jeszcze do tematu tabletek do zmywarek, fakt somat jest fatalny. Ja tylko finisha używam, cały czas miałem takie te tabletki twarde z czerwoną kropką i było ok,. ALE ostatnio w promocji kupiłem finisha ale quantum powerball te są takie miękkie jakby w folijce. powiem tak: tak lśniących naczyń jeszcze nie widziałem. więc polecam tylko trzeba promocję złapać bo drogie cholerstwo. sól i nabłyszczacz też tylko finisha mam:D;) A co do prorgramów to ja zazwyczaj na szybkim 45 minut i po krzyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 13.08.2014 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 O, ja też tylko finish i powerball (chociaz teraz mam te twarde z kulką, bo były w promo i tez są ok). Nabłyszczacz raz się skusiłam na jakiś tańszy i wróciłam do finisha. Zastanawiam się nad fairy, bo do naczyń takich tłustych jest ok. Dzisiaj na obiad były polędwiczki w sosie kurkowym, palce lizać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinaciosaniec 13.08.2014 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Uwielbiam polędwiczki w sosie kurkowym. Pozdrawiam wszystkich:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 13.08.2014 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Dzisiaj na obiad były polędwiczki w sosie kurkowym, palce lizać . Oj takie polędwiczki to ja robię najlepsze na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.08.2014 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Witam sie porannie to ja wtrace sie do tematu i tez dodam ze uzywam finish powerball ale soli i nablyszczacza nie... zmywarka jedzie od 3 i pol roku bez tego u mnie... te tabletki sa w normalnej cenie u nas w porownaniu z innymi firmami..ale widzialam je w PL i faktycznie-szarpia po kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 14.08.2014 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 fajna mogłabyś przypomnieć ten przepis na salatkę co ostatnio pisałaś, w sobotę idę na wieczór panieński, a w zasadzie go organizuję i chciałabym zrobić witam, ja popijam kawkę i zasypiam, pogoda okropna, od rana mży, najchętniej schowałabym się pod kołdrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.08.2014 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 .... najchętniej schowałabym się pod kołdrę ja tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 14.08.2014 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 helloł wszystkim, cześć Melli. A propos tabletek to dodam, że ja też przez większość czasu używałam finisch i to właśnie tych w miękkiej folii i byłam z nich b.zadowolona. Kiedyś ze znajomą na zakupach zobaczyłam jak wrzuca do koszyka Fairy - i też wzięłam jedno op. Od tego czasu kupuję tylko te. Są b.dobre, a jak nie widać różnicy to po co przepłącać???:yes: Wpis nie jest sponsorowany:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.08.2014 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Oj takie polędwiczki to ja robię najlepsze na świecie A nie, bo ja Dzięki Nilaf za opinie, muszę spróbować jak mi się tych pńcet skończy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 14.08.2014 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Dzięki Nilaf za opinie, muszę spróbować jak mi się tych pńcet skończy . Uuuuuu pińcet...:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.08.2014 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 hejka wszystkim meli już u siebie? lolek po urlopie? czyli wychodzi na to ze tylko ja używam tanich lidlowskich, no nic trzeba spróbować inne, widziałam ze w gazetce sa te finish zwykłe i te quantum po 25 zeta w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 14.08.2014 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Yoka, a jak tam szycie idzie. Maszyna pewnie do czerwoności rozpalona??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.08.2014 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Hej Reni tak juz u siebie... w koncu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.08.2014 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 w strefie marek na allegro, znowu dobre ceny na gino rossi i kurtki z oochnika - 50% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 14.08.2014 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 hejka wszystkim meli już u siebie? lolek po urlopie? czyli wychodzi na to ze tylko ja używam tanich lidlowskich, no nic trzeba spróbować inne, widziałam ze w gazetce sa te finish zwykłe i te quantum po 25 zeta w realu Reni ja używam tez z Lidla, ale po pozytywnych opiniach skuszę się na jakieś tutaj polecane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.08.2014 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 w strefie marek na allegro, znowu dobre ceny na gino rossi i kurtki z oochnika - 50% nieee nooooo znowu jakies promocje... to ja udaje ze nie widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.08.2014 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 w strefie marek na allegro, znowu dobre ceny na gino rossi i kurtki z oochnika - 50% mlynki tez sa w promocji wlasnie zakupilam 2szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.08.2014 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 gratulacje mela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 14.08.2014 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 a jak to się wchodzi w tą strefę marek, bo ja nie wiem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts