Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czesc Yoki :D :hug:

wstapilam na chwilke zerknac co slychac...ale tutaj tyyyyle stron naklepane ze ja nie wyrobie z nadrabianiem wiec daje na luz...

chociaz z drugiej strony to po tych 6ciu tygodniach pewnie fajna rozrywke bym miala podczas czytania? :D

Hej Mmelisa

oj miałabyś miała,

ja witam się dziś też po urlopowo.

wracając jeszcze do tematu tabletek do zmywarek, fakt somat jest fatalny.

Ja tylko finisha używam, cały czas miałem takie te tabletki twarde z czerwoną kropką i było ok,.

ALE ostatnio w promocji kupiłem finisha ale quantum powerball te są takie miękkie jakby w folijce.

powiem tak: tak lśniących naczyń jeszcze nie widziałem. więc polecam tylko trzeba promocję złapać bo drogie cholerstwo.

sól i nabłyszczacz też tylko finisha mam:D;)

A co do prorgramów to ja zazwyczaj na szybkim 45 minut i po krzyku :D

O, ja też tylko finish i powerball (chociaz teraz mam te twarde z kulką, bo były w promo i tez są ok). Nabłyszczacz raz się skusiłam na jakiś tańszy i wróciłam do finisha. Zastanawiam się nad fairy, bo do naczyń takich tłustych jest ok.

Dzisiaj na obiad były polędwiczki w sosie kurkowym, palce lizać :D.

Witam sie porannie :)

to ja wtrace sie do tematu i tez dodam ze uzywam finish powerball ale soli i nablyszczacza nie... zmywarka jedzie od 3 i pol roku bez tego u mnie...:eek:

te tabletki sa w normalnej cenie u nas w porownaniu z innymi firmami..ale widzialam je w PL i faktycznie-szarpia po kieszeni :rolleyes:

helloł wszystkim, cześć Melli. A propos tabletek to dodam, że ja też przez większość czasu używałam finisch i to właśnie tych w miękkiej folii i byłam z nich b.zadowolona. Kiedyś ze znajomą na zakupach zobaczyłam jak wrzuca do koszyka Fairy - i też wzięłam jedno op. Od tego czasu kupuję tylko te. Są b.dobre, a jak nie widać różnicy to po co przepłącać???:yes::yes: Wpis nie jest sponsorowany:lol2::lol2:

hejka wszystkim

meli już u siebie?

lolek po urlopie?

czyli wychodzi na to ze tylko ja używam tanich lidlowskich, no nic trzeba spróbować inne, widziałam ze w gazetce sa te finish zwykłe i te quantum po 25 zeta w realu

Reni ja używam tez z Lidla, ale po pozytywnych opiniach skuszę się na jakieś tutaj polecane