Mmelisa 14.08.2014 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Sekretarka.... wez no kurna nie zalamuj! nastepna z wyoka numerowka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 14.08.2014 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Chociaż nie wiem, jak lakier... Warto polać, zostawić i potem miękką ściereczką zebrać. Byle mocno nie mazać. Do lakieru tylko w sprayu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 14.08.2014 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 gajzo mój mąż właśnie mi zadzwonił, ze ananas który tydzień stał na bufecie tym moim białym pozostawił zółtą plamę , qrwa mówi ze to już nie zejdzie ale jaja, Reni, a ja jak zobaczyłam zdjęcie z kijkami podpierającymi sufit to w tle właśnie przyuważyłam tego ananasa na bufecie i sobie tak myślę ciekawe czy Renia jakieś podkłądki dała pod niego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.08.2014 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Ej, u nas miesiąc siłki jakieś 200 zł, więc w Norwegii 300 to raczej normalna cena . problem w tym ze ja jeszcze tam nie bylam... mam miec treningi probne od nastepnego tygodnia przez miesiac..wtedy miala byc podjeta decyzja czy bede chodzila czy tez nie... chociaz buty mam...stroju brak-nie bylo czasu by kupic... moze faktycznie zaczne lazikowac...w koncu rok to nie tak dlugohmmm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.08.2014 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 dzięki ivy tak zrobię, a te ściereczki to skąd są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.08.2014 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 a gdzie jakies zdjecia z tymi kijkami i ananasem?? kto poda strone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.08.2014 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 dzięki ivy tak zrobię, a te ściereczki to skąd są? takie gabeczki kupisz nawet w biedronce..swego czasu tam byly... ja kiedys znalazlam takie na necie.. powiem ze odrobina wody dla zwilzenia ich i scieraja super.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.08.2014 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 nilaf no niestety nic nie podłożyłam:mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 14.08.2014 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 problem w tym ze ja jeszcze tam nie bylam... mam miec treningi probne od nastepnego tygodnia przez miesiac..wtedy miala byc podjeta decyzja czy bede chodzila czy tez nie... chociaz buty mam...stroju brak-nie bylo czasu by kupic... moze faktycznie zaczne lazikowac...w koncu rok to nie tak dlugohmmm? A umowa? Podpisałaś coś? I co to było? Ja raz byłam na próbę w Pure Jatomi. Coś podpisywałam. Całe szczęście nie dostałam rachunku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 14.08.2014 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Mmelisa, w końcu będziesz miała motywację! Ja tam lubię mieć karnet wykupiony na rok z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.08.2014 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 dzięki ivy tak zrobię, a te ściereczki to skąd są? one są z rossmana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 14.08.2014 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 nilaf no niestety nic nie podłożyłam:mad::mad: ja kiedyś na szafce (wysoki połysk) ustawiłam kwiaty od teściowej z ogrodu, a lilie to były i wyobraźcie sobie z nich sypał się taki pyłek i tak mi to cholerstwo zafarbowało lakier, że niczym nie mogłam doczyścić. W końcu wzięłam cif, szmatkę i poszło, ale mebel w tym miejscu się zmatowił. Teraz znajoma powiedziała, że by kupić takie czyściwo do wanien akrylowych i zapastować, podobno powinno znowu błyszczeć. Zobaczymy??? A to teściowa mnie załatwiłą:yes::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 14.08.2014 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Piękne są te lilie, ale faktycznie się z nich sypie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 14.08.2014 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Witaj Sekretarka, 40F - ulalalala:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.08.2014 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 a to dziwne to ja średnio kilka razy w roku trzymam na tym bufecie lilie i te plamki schodziły bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 14.08.2014 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 sorki miało być 70F:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 14.08.2014 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 46, 70E no super kolejna z większymi piersiami, weźcie jakiś przeszczep zrobimy:) ja dam wam moje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 14.08.2014 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 a to dziwne to ja średnio kilka razy w roku trzymam na tym bufecie lilie i te plamki schodziły bez problemu ooo widzisz, może u mnie ten pyłek za długo leżał na szafce, albo teściowa coś zmajstrowałą przy tych kwiatach:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 14.08.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 no super kolejna z większymi piersiami, weźcie jakiś przeszczep zrobimy:) ja dam wam moje:) I moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.08.2014 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 nilaf no problemem napewno było to że to kwiaty od teściowej :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts