Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

gajzo mój mąż właśnie mi zadzwonił, ze ananas który tydzień stał na bufecie tym moim białym pozostawił zółtą plamę , qrwa mówi ze to już nie zejdzie

ale jaja, Reni, a ja jak zobaczyłam zdjęcie z kijkami podpierającymi sufit to w tle właśnie przyuważyłam tego ananasa na bufecie i sobie tak myślę ciekawe czy Renia jakieś podkłądki dała pod niego???

Ej, u nas miesiąc siłki jakieś 200 zł, więc w Norwegii 300 to raczej normalna cena :bash:.

problem w tym ze ja jeszcze tam nie bylam... mam miec treningi probne od nastepnego tygodnia przez miesiac..wtedy miala byc podjeta decyzja czy bede chodzila czy tez nie...

chociaz buty mam...stroju brak-nie bylo czasu by kupic...

moze faktycznie zaczne lazikowac...w koncu rok to nie tak dlugohmmm?

problem w tym ze ja jeszcze tam nie bylam... mam miec treningi probne od nastepnego tygodnia przez miesiac..wtedy miala byc podjeta decyzja czy bede chodzila czy tez nie...

chociaz buty mam...stroju brak-nie bylo czasu by kupic...

moze faktycznie zaczne lazikowac...w koncu rok to nie tak dlugohmmm?

A umowa? Podpisałaś coś? I co to było?

Ja raz byłam na próbę w Pure Jatomi. Coś podpisywałam. Całe szczęście nie dostałam rachunku :rotfl:.

nilaf no niestety nic nie podłożyłam:mad::mad::mad:

ja kiedyś na szafce (wysoki połysk) ustawiłam kwiaty od teściowej z ogrodu, a lilie to były i wyobraźcie sobie z nich sypał się taki pyłek i tak mi to cholerstwo zafarbowało lakier, że niczym nie mogłam doczyścić. W końcu wzięłam cif, szmatkę i poszło, ale mebel w tym miejscu się zmatowił. Teraz znajoma powiedziała, że by kupić takie czyściwo do wanien akrylowych i zapastować, podobno powinno znowu błyszczeć. Zobaczymy??? A to teściowa mnie załatwiłą:yes::yes::lol2::lol2: