bratkaf 14.08.2014 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Nawet ananas nie przejdzie niezauważony . No rzeczywiście dziewczynom nic nie umknie, ale to dobrze, u siebie w domu po czasie przestaje się widzieć pewne niedoskonałości:) no ładnie Meli nas zrobiłaś, ja się już podjarałam. Ja wam też niedługo pokażę zdjęcia, łazienkę już pokazywałam na wątku łazienkowym, ale kuchni jeszcze nie. Ja zauważyłam u Reni żaluzje, Reni one są drewniane? Ja mam od niedawna drewniane te 50mm białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 14.08.2014 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 ooo mój ostatni wpis zniknął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 14.08.2014 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Mel - i nie zapomnij pompy pokazać PC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.08.2014 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 tak moje drewniane melcia więdzę ze jestes jeszcze w dupie, nie było ci szkoda już montować kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.08.2014 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Ja zauważyłam u Reni żaluzje, Reni one są drewniane? Ja mam od niedawna drewniane te 50mm białe. możesz pokazać ?? bo myślę o takich do kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.08.2014 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 ja mam te z ikei ale już wycofone, a szkoda bo były z tańszych na rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 14.08.2014 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 możesz pokazać ?? bo myślę o takich do kuchni ja zamawiałam z tej firmy http://www.zaluzjedrewniane.pl/ wyszło bardzo korzystnie cenowo, dużo taniej niż w sklepie stacjonarnym, firma bardzo profesjonalna, bardzo dobry z nimi kontakt, a polecono mi ją na tym forum:) Ja mam zdjęcie, ale takie średniej jakości na komórce, jak chcesz to wyślę ci mmsa, tylko podaj numer na priv. Jestem bardzo zadowolona, okno wygląda super i taka przestrzeń się zrobiła, Ja mam te żaluzje w salonie, na takiej dużej witrynie z balkonem i drugim bocznym oknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 14.08.2014 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Hejka!!!! RENI nie doczytałam do końca więc może już ktos radził a jak nie to ja napiszę . U nas kisdyś na płytkach wylało się coś (,chyba tusz z mazaka) , i wżarło w płytki .Cały dzień polewałam octem 10% i plama puściła .Nic się nie odbarwiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.08.2014 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 ja zamawiałam z tej firmy http://www.zaluzjedrewniane.pl/ wyszło bardzo korzystnie cenowo, dużo taniej niż w sklepie stacjonarnym, firma bardzo profesjonalna, bardzo dobry z nimi kontakt, a polecono mi ją na tym forum:) . Mam właśnie od nich wycenę i chyba od nich zamówię telefon wysłany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 14.08.2014 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Meli kuchnie masz rewelacyjną :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 14.08.2014 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Właśnie przyszła moja sukienka na wesele . Boska jest. Kobitki, czy taki stanik sprawdzi się do sukienki bez ramiączek? Kupiłam tez taką halkę pod sukienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 14.08.2014 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Właśnie przyszła moja sukienka na wesele . Boska jest. Kobitki, czy taki stanik sprawdzi się do sukienki bez ramiączek? [ATTACH=CONFIG]274896[/ATTACH] Kupiłam tez taką halkę pod sukienkę [ATTACH=CONFIG]274897[/ATTACH] będzie jak najbardziej, a jaki kolor sukienki zamówiłaś, chabrowy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 14.08.2014 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 tak chabrową, a tiul czarny, bo taki uniwersalny i nawet jak będzie wystawał, to będzie to dobrze wygladało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 14.08.2014 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 tylko musiałby być podklejony silikonem od spodu, lepiej się będzie trzymał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 14.08.2014 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 ubiezr i dawaj zdjęcie, zobaczymy czy ta czarna halka pasujehttp://emots.yetihehe.com/1/okok.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 14.08.2014 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 a ten stanik to chcesz przez neta zamawiać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 14.08.2014 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 ta halka to chyba powoduje, że sukienka tak odstaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 14.08.2014 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 halka jeszcze nie przyszła (to taki pomysł z ostatniej chwili), ale we wtorek powinna już być no właśnie boję się przez neta... chyba kupie stacjonarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 14.08.2014 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 ta halka to chyba powoduje, że sukienka tak odstaje dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 14.08.2014 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 lepiej stacjonarnie, wiesz stanik lepiej przymierzyć. Tym bardziej, że na weselu będziesz skakać, to lepiej żeby się dobrze trzymał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts