Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Właśnie trochę tej góry się obawiałam, czy nie będzie za luźna... Na poprzednim weselu kuzynka miała ołówkową i ciągle ją podciągała :bash:. Na szczęście ta jest obcisła, plus jakiś dobry biustonosz i powinno być ok. Ewentualnie może do krawcowej pójdę i mi usztywni ten dekold w serduszko (?)

Kurde, Mmelisa, dawkujesz emocje.

Ale i tak mi się podoba! Pokaż elewację, bo wygląda mega!

A okna plastikowe? To jest grafit? Fajne :popcorn:.

Ja właśnie jestem na etapie podoglądania okien w każdym budynku :rotfl:.

Widze, ze Ilonka zapomniala jak wyglada moj domek z zewnatrz ;)

elewacje mamy gotowa od (jesli dobrze pamietam) 2 lat...

niestety moje drzwi zewnetrzne od kotlowni cale spekane plus obite bo majstrzy zrobili przeciag i bummmm :(

nie mam fotki, z tego wszystkiego zapomnialam ja zrobic...

:lol2::lol2: a jak zjedzie to razem ze skórą:lol2::lol2:

taaa byle by cyce na miejscu zostaly bo bedzie dramat :D

Gajzo, sukienka fajna :yes:

fajna napisz mi tylko przepis na salatke, z surimi bo po pracy chce skladniki kupic

Zapomniałam.Sorki!!! ;)Juz sie poprawiam.:)Wiec tak: makaron chiński ( ten przezroczysty) ,paluszki krabowe ,por kukurydza.Makaron w/ g przepisu na opakowaniu por pokroić w półplasterki kukurydza wiadomo ;)Paluszki krabowe porwać palcami zeby wyglądały jak mięso kraba.Wszystko razem wymieszać z sosem czosnkowym( majonez troche jogurtu sól czosnek przecisniety wg upodobań.Na koniec mocno popieprzyć .Najlepiej swiezo mielonym młynkiem ktory właśnie zakupiłas.:rotfl:

Widze ze o staniki było.A ja właśnie kupiłam sobie kombinezon i nie pomyślałam ze nie mam w domu stanika bez ramiączek :mad:Obciachowy będzie jak pod niego ubiore gore od stroju kapielowego??? :lol2:To jedyny stanik ktory mam bez ramiączek i idealnie trzyma moj big cyc!!! :pimage.jpg Edytowane przez fajna kobieta

Na pool part to ja byłam dwa tygodnie temu.Finalnie synek tych znajomych u których była imprezka wperdzielil do basenu wiadro pełne odpadów z ryb.Dobrze ze zdążyliśmy sie popluskać.;)Woda cała do spuszczenia a basen chyba ze 20 metrow długi.:rolleyes:Pisałam juz o tym ale oczywiście ciebie nie było :mad:

Zapomniałam.Sorki!!! ;)Juz sie poprawiam.:)Wiec tak: makaron chiński ( ten przezroczysty) ,paluszki krabowe ,por kukurydza.Makaron w/ g przepisu na opakowaniu por pokroić w półplasterki kukurydza wiadomo ;)Paluszki krabowe porwać palcami zeby wyglądały jak mięso kraba.Wszystko razem wymieszać z sosem czosnkowym( majonez troche jogurtu sól czosnek przecisniety wg upodobań.Na koniec mocno popieprzyć .Najlepiej swiezo mielonym młynkiem ktory właśnie zakupiłas.:rotfl:

dzieki dzieki juz kupilam skladniki google pomoglo mi odnalezc twojego posta, no widzisz jakby sie teraz te mlynki przydaly.

a tak w ogole to te mlynki sa reczne czy elektryczne, bo bralam w ciemno;)

gajzo, gdzie kupilas te sukienke?