nilaf 14.08.2014 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 ale efakt końcowy koniecznie musimy zobaczyć na Tobie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 14.08.2014 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Właśnie trochę tej góry się obawiałam, czy nie będzie za luźna... Na poprzednim weselu kuzynka miała ołówkową i ciągle ją podciągała . Na szczęście ta jest obcisła, plus jakiś dobry biustonosz i powinno być ok. Ewentualnie może do krawcowej pójdę i mi usztywni ten dekold w serduszko (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 14.08.2014 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 ale efakt końcowy koniecznie musimy zobaczyć na Tobie:yes: oki postaram się nie zawieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 14.08.2014 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 na początku jeszcze myslałam o tej ale wiem, że ktoś będzie miał coś podobnego, więc ostatecznie zrezygnowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 14.08.2014 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 jak na wierzch tej Twojej chabrowej założysz halkę to będziesz miała podobnąhttp://emots.yetihehe.com/1/haha.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 14.08.2014 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 O widzisz, to jest myśl, jak przyjdzie mi pójść na kolejne wesele... Mały myk i już inna sukienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.08.2014 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Kurde, Mmelisa, dawkujesz emocje. Ale i tak mi się podoba! Pokaż elewację, bo wygląda mega! A okna plastikowe? To jest grafit? Fajne . Ja właśnie jestem na etapie podoglądania okien w każdym budynku . Widze, ze Ilonka zapomniala jak wyglada moj domek z zewnatrz elewacje mamy gotowa od (jesli dobrze pamietam) 2 lat... niestety moje drzwi zewnetrzne od kotlowni cale spekane plus obite bo majstrzy zrobili przeciag i bummmm nie mam fotki, z tego wszystkiego zapomnialam ja zrobic... :lol2: a jak zjedzie to razem ze skórą:lol2: taaa byle by cyce na miejscu zostaly bo bedzie dramat Gajzo, sukienka fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 14.08.2014 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 fajna napisz mi tylko przepis na salatke, z surimi bo po pracy chce skladniki kupic Zapomniałam.Sorki!!! ;)Juz sie poprawiam.:)Wiec tak: makaron chiński ( ten przezroczysty) ,paluszki krabowe ,por kukurydza.Makaron w/ g przepisu na opakowaniu por pokroić w półplasterki kukurydza wiadomo ;)Paluszki krabowe porwać palcami zeby wyglądały jak mięso kraba.Wszystko razem wymieszać z sosem czosnkowym( majonez troche jogurtu sól czosnek przecisniety wg upodobań.Na koniec mocno popieprzyć .Najlepiej swiezo mielonym młynkiem ktory właśnie zakupiłas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 14.08.2014 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Dziewczęta miłego weekendu Wam życzę, spadam, http://emots.yetihehe.com/1/hejka.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.08.2014 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Dziewczęta miłego weekendu Wam życzę, spadam, http://emots.yetihehe.com/1/hejka.gif jak to weekendu?? aaaaaaa no tak...przeciez jutro w PL wolne a ja na rano do dentysty z mloda buuu bedzie borowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 14.08.2014 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 (edytowane) Widze ze o staniki było.A ja właśnie kupiłam sobie kombinezon i nie pomyślałam ze nie mam w domu stanika bez ramiączek :mad:Obciachowy będzie jak pod niego ubiore gore od stroju kapielowego??? :lol2:To jedyny stanik ktory mam bez ramiączek i idealnie trzyma moj big cyc!!! Edytowane 14 Sierpnia 2014 przez fajna kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.08.2014 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 jak nikt tam nie bedzie zagladal, to obciachu nie bedzie.... no chyba ze to bedzie jakies pool party... to tym bardziej pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 14.08.2014 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Wzajemnie nilaf!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 14.08.2014 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Na pool part to ja byłam dwa tygodnie temu.Finalnie synek tych znajomych u których była imprezka wperdzielil do basenu wiadro pełne odpadów z ryb.Dobrze ze zdążyliśmy sie popluskać.;)Woda cała do spuszczenia a basen chyba ze 20 metrow długi.:rolleyes:Pisałam juz o tym ale oczywiście ciebie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.08.2014 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 ulala ponoc rybka lubi plywac, nie wazne jaka i jak a to moja wina ze mnie nie bylo! to wy z takimi newsami wtedy kiedy mnie nie ma? tu sie powinno na mnie poczekac i wtedy heja.... a tak, to trzeba sie powtarzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 14.08.2014 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Zapomniałam.Sorki!!! ;)Juz sie poprawiam.:)Wiec tak: makaron chiński ( ten przezroczysty) ,paluszki krabowe ,por kukurydza.Makaron w/ g przepisu na opakowaniu por pokroić w półplasterki kukurydza wiadomo ;)Paluszki krabowe porwać palcami zeby wyglądały jak mięso kraba.Wszystko razem wymieszać z sosem czosnkowym( majonez troche jogurtu sól czosnek przecisniety wg upodobań.Na koniec mocno popieprzyć .Najlepiej swiezo mielonym młynkiem ktory właśnie zakupiłas. dzieki dzieki juz kupilam skladniki google pomoglo mi odnalezc twojego posta, no widzisz jakby sie teraz te mlynki przydaly. a tak w ogole to te mlynki sa reczne czy elektryczne, bo bralam w ciemno;) gajzo, gdzie kupilas te sukienke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.08.2014 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 z filmiku wnisokuje ze reczne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 14.08.2014 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 hehe dzieki, jak sie dowiedzialamze sa dostepne, to sie nie zastanawialam:) szybko kliknelam i tyle, polecalyscie tzn ze fajne i warto;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.08.2014 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 ja na nie ostatnio polowalam i nie upolowalam...wiec tez szybki klikk a wtedy info ze sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 14.08.2014 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Gdzie wy te mlynki kupujecie?! Jak fajne to moze i ja sie skusze na kolejny mlynek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts