Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam sie i ja :)

weekend zlecial (dzien na lenistwu, drugi na ogarnieciu mieszkania)

od dzisiaj szkola ruszyla..jeeej moja corcia juz do 2 klasy...

mloda jest w przedszkolu, dobrze ze jest tam Lenka, ktora zna bo by bylo ciezko, ojjjj bardzo ciezko, wiecie nowe miejsce, nowi ludzie....

ja teraz zamowilam lodowke i udalo mi sie ugadac z facetem od kuchni zeby doreczenie bylo do jego studia :D

chlopaki jak beda jechac montowac blat, to zabiora ja ze soba :cool:

wybor padl na cos tanszego...wieeele tanszego od siemensa ;)

musze na czyms przyciac..za duzo mi w tym roku poszlo :bash:

dylematu nie bylo wielkiego nad lodowka...

gorzej jest z wyborem piekarnika.. szafki sa przygotowane na kompaktowy, bylam na 100% pewna ze chce zintegrowany z funkcja pary...

od 2 dni, moj cos kreci nosem zeby z f.mikrofali...

i badz tu babo mundra :bash:

z wyobrem kawiarki najmniejszy problem... bo jest tylko jedna:lol2:

jak to ogarne to bede happy :D

pytanie o przeprowadzke to do mnie czy do Ani? ;)

Helloł:)

ja mam lenia - wolne od czwartku miałam.

Fajna Ty jesteś taka fit i w ogóle hot&sport - co myślisz o treneru personalnym? bo tak się zastanawiam :lol2: miałam jednego miesiąc i miałam bata i kata nad sobą - nie powiem po godzinie czułam każdy mięsień i nie wiem czy sobie na 3 m-c nie wziąć.

Fitnesy kobiece to nie dla mnie - raczej mnie skakanie po stepie czy wypinanie tyłka nie interesuje - muszę mieć kata.

Coś wiesz?:)

Magda bardzo fajna sprawa taki trener.Jest wtedy mega motywacja zreszta wiesz jak to jest na zajęcia grupowe możesz nie pójść i nic nie będzie a na ćwiczenia z trenerem głupio zadzwonić i odwołać ;)Zreszta on tak zmotywuje ze nie odważysz sie odwoływać.Personalny przeprowadzi z Tobą rozmowę na temat twoich preferencji żywieniowych zapyta o choroby urazy itp i wtedy ułoży plan ćwiczeń dobierze % ile potrzebujesz aerobowych a ile siłowych?Personalny ma indywidualne do każdej sylwetki wie nad czym musisz wiecej popracować a co tylko wzmocnić.Ja bym brała!!! :)

tak, tak zasady personalnego znam - jest tak jak piszesz a najważniejsze to, że nie da się odmówić - taka jakaś presja hahah. Mój jeszcze na tyle był Katem, ze rano wysyłał smsa żeby stroju nie zapomnieć itp. No była motywacja, była - mimo, że trener żadne och i ach to siłę napędową miał.

Ale ja właśnie TO chce!!! :rotfl:A tak poważnie Renia to ja sie lepiej czuje jak jestem aktywna fizycznie.Kregoslup mnie nie boli naładowana endorfinami jestem ogólnie samopoczucie mam lepsze.Wczoraj np pojechaliśmy do kuzyna rowerami 46 km w jedna stronę.Fakt wracaliśmy pociągiem ale jaka frajda była!!! Spałam jak niemowlę dzisiaj.;) Edytowane przez fajna kobieta

nie na kg - na formę :lol2::lol2::lol2::lol2: 4 x w tyg nie mam czasu i z torbami pójdę maks 2 x w tyg + ewentualnie sob;) dlatego nie wiem czy tak mało to ma sens - no i nie dłużej niż 1-1.5 godz a wiem, ze oni by chcieli 2-2.5 jednorazowo.

Reni Tobie by się też taki przydał - bo sama się nie przypilnujesz z ćwiczeniami ( chyba chodziłaś na jakieś grupowe? i orbi?) a uwierz mi przy takim skaczesz jak ta gąska :lol2: i efektywniej

Fajna - mam prośbę luknij na ceny u Was za godzinę - i daj znać na prv. Bo robię rekonesans cenowy.

Edytowane przez Magda_lena85

Magda, ja bym brała. Od roku ćwiczę z personalnym i uważam, że to super sprawa. Takie grupowe ćwiczenia to trochę pic na wodę. Wiadomo, lepsze niż nic, ale trener nie przypilnuje każdego. Poza tym nastawione są na rozwój konkretnych partii ciała. Z personalnym ćwiczysz wszystko. I wytrzymałość i kondycję i oddech i wszystkie partie mięśni. No i on zna Ciebie, Twoje możliwości, jak masz gorszy dzień to dostosuje trening tak, żeby było lżej, ale też efektywnie, ale to wszystko już wiesz :D Ja bym brała. 3 razy w tygodniu jest super :yes:

hmmm a po wam takie katowie się, co?

dla mnie to też żadne katowanie się, ja się uzależniłam od ćwiczeń:) nie wyobrażam już sobie dnia bez jakiejkolwiek aktywności fizycznej. Do tej pory robiłam przede wszystkim aeorby, cardio itp., ale miałam też treningi funkcjonalne i trochę ćwiczeń siłowych, a od tego miesiąca zapisałam się i na fitness i na siłownię jednocześnie, dzisiaj pójdę może na pierwszy trening na siłowni. Dla mnie mega motywacją, jest moje zmieniające się ciało, jest ładne jędrne, mięśnie są zaznaczone, no i mam więcej energii i mogę biegać coraz dłużej i dłużej...