reni1980 18.08.2014 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 wiem laski ale kiedy mi nic się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.08.2014 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Magda oni chcą jak najcześciej i jak najdłużej bo im kasa leci przecież.Musisz byc asertywna i nie dać sie namówić na 2-2,5 godziny to bezsensu! :jawdrop:1,5 h to jest optymalnie.:yes:No i dwa razy w tygodniu przynajmniej inaczej nie ma to w ogóle sensu.Moja Kumpela ćwiczy z gościem ktory jest bardzo znany lokalnych kręgach - taki Szczeciński Chodakowski można powiedziec wiec płaci mu 100zl za półtorej godziny ale w większości klubów płaci sie 50-70 zł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.08.2014 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 jedyny sport jaki uprawiam to koszenie trawy i zakupy w galerii i powiem wam też po tym jestem zmęczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.08.2014 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 wiem wiem fajna bo moja kondycja to masakra, wstaję rano połamana, nie wyspana, wszystkie kosci mnie bolą i wogóle czuję się na 60 lat :jawdrop::jawdrop:Ty sie Renia nawet nie zastanawiaj tylko bierz sie za ćwiczenia!!! Ja śpię jak niemowlę wstaje mega wyspana i wypoczęta nie wiem co to ból kości itp rzeczy kondycje mam bez zarzutu No i najważniejsze czuje sie na 20 lat!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 18.08.2014 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Dziewczyny, pokażę Wam finał mojej klatki schodowej. Obyło się bez kupowania donicy, kwiata itd... Dodałam obrazki w czarnych ramach tak, jak podpowiadałyście i postawiłam co miałam (wazon z gałęziami) i jestem super zadowolona. http://i1.fmix.pl/fmi279/5e4f05bb0020a82053f1e956/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi240/8508ab09001eb32353f1e950/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi2619/0e1cb96d0007b24953f1e959/zdjecie.jpg Renia, za schody się wzięłam. Szlifierka padła po 2 minutach (znajomy uprzedzał, że jest stara i nie wiadomo, czy będzie chodzić). Zrobiłam więc 3 stopnie ręcznie. Nie są idealne, bo nie jestem w stanie zedrzeć lakieru tak, żeby dotykając drewno było całkiem gładkie, ale efekt musi mnie zadowolić, bo żaden stolarz nie chciał się tego podjąć. Ale różnicę widać gołym okiem... http://i3.fmix.pl/fmi585/764f3a2b0002b2bb53f1e8a2/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.08.2014 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 wiem ale co zrobic jak słomiany zapał mam, kupiłam karnet na aerobik na 2 miechy i byłam 2 razy i tak to ze mną jest, dobra laski wy tu sobie cwiczcie a ja spadam na taras wypić kawkę i pakowac sie po mału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.08.2014 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Magda, ja bym brała. oo Ania a powiedź mi - nastawiałaś się na jakieś konkretne ćwiczenia czy on sam zaproponował? teraz niby taka moda na trening siłowy z ciężarami też jest - on wszystko proponował? ciągle nie wiem czy 2 dni w tyg ma sens - ale chyba lepiej to niż nic. wiem laski ale kiedy mi nic się nie chce Magda oni chcą jak najcześciej i jak najdłużej bo im kasa leci przecież.Musisz byc asertywna i nie dać sie namówić na 2-2,5 godziny to bezsensu! :jawdrop:1,5 h to jest optymalnie.:yes:No i dwa razy w tygodniu przynajmniej inaczej nie ma to w ogóle sensu.Moja Kumpela ćwiczy z gościem ktory jest bardzo znany lokalnych kręgach - taki Szczeciński Chodakowski można powiedziec wiec płaci mu 100zl za półtorej godziny ale w większości klubów płaci sie 50-70 zł . qrde u nas jakiś nie "Chodakowski" za trening chce 100 zł do kieszeni -( za 2x45min jednorazowo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.08.2014 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 aniu nie skusisz sie na zakup szlifeirki, zrobiłabyś to raz a porzadnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.08.2014 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 (edytowane) Magda ma sens!!! Zaczniesz od dwoch a jak sie kręcisz będziesz chciała częściej.:)Dobrze rozumiem za 1,5 godziny chce 200 zł????:PTrening z obciążeniem jest idealny wtedy jest największe spalanie i rzeźbą zarazem.Obciążenie dobierze do twoich możliwości i potrzeb.Na pewno będzie to trening urozmaicony- hantle sztangi gumy . Edytowane 18 Sierpnia 2014 przez fajna kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.08.2014 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 200 zł ło jezu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 18.08.2014 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Magda, ja mam robione wszystko, ciężary też. Poszłam do niego, żeby robić cokolwiek, bo zupełnie się nie ruszałam i z czasem zobaczył, co najbardziej lubię i w tym kierunku męczy mnie bardziej, ale robimy wszystko. Mam treningi interwałowe, kardio, tlenowe, na macie, z gymstickiem, z obciążeniami na nogi, z ciężarami, na urządzeniach (butterfly, ławeczki i inne cuda), czasem nawet salę mi robi - np. 20 minut klasycznego aerobiku. Jestem super zadowolona i jak teraz w wakacje nie chodzę to czuję, ze brak mi ruchu. To uzależnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.08.2014 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 100 zł za 1.5 godz ( on to dzieli, że za 100 zł są dwa zajęcia po 45 min..jakby to różnicę robiło) - ale facet z wykształceniem odpowiednim, kulturysta itp, studia, jakieś tam kursy. Nikt przypadkowy. od czwartku z młodym codziennie 4.5 km - ja w Melciowych nike a Młody na rowerze ( nauczył się jeżdzić na 2 kółkach z pedałami więc ma już dobre tempo). Spałam jak noworodek - zero głupich myśli itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.08.2014 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Renia sprawdzalas pogodę? Kurcze ja tak i powiem ci....:sick::cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 18.08.2014 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 wiem laski ale kiedy mi nic się nie chce Reni bo nie trafiłaś na instruktora, który cię zmotywuje. Ja kiedyś chodziłam na aerobiki do najbardziej znanego klubu fitness w moim mieście, a efektów nie widziałam żadnych, chodziłam wtedy 2/3 razy w tygodniu. Obecnie chodzę na zajęcia do małego osiedlowego klubu i jestem mega zadowolona, jest tam taka instruktorka, która daje wycisk, motywuje, poprawia jak źle robisz jakieś ćwiczenie. oo Ania a powiedź mi - nastawiałaś się na jakieś konkretne ćwiczenia czy on sam zaproponował? teraz niby taka moda na trening siłowy z ciężarami też jest - on wszystko proponował? ciągle nie wiem czy 2 dni w tyg ma sens - ale chyba lepiej to niż nic. trening z ciężarami jest super, ale moim zdaniem dwa razy w tyg. to trochę mało, szczególnie, że to tylko 45min. Chyba że byś się jeszcze zmotywowała i zaczęła biegać. Biegając będziesz spala i chudła, a ćwicząc z ciężarami będziesz budowała mięśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.08.2014 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 No to nie wiem czy to dużo czy mało...1,5 godziny 100 zł hmmmm....jakbym miała to bym dała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 18.08.2014 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 aniu nie skusisz sie na zakup szlifeirki, zrobiłabyś to raz a porzadnie? Renia, przemyślę. Te schody i tak nie będą wyglądały jak nowe więc nie wiem, czy ten wydatek ma sens. Stolarz radził demontaż i całkowitą renowację, ale to nie temat na teraz. Mówił, że same stopnie ciężko będzie doprowadzić do dobrego stanu, bo dywaniki dość mocno je uszkodziły na brzegach. Dużo trzeba zeszlifować, żeby to wygładzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.08.2014 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 (edytowane) bratkaf Magda nie chce spalać ona chce tylko na rzeźbę wiec idealnie z obciążeniem. :)Troche mało 2 razy ale juz pisałam ze jak załapie bakcyla to sama będzie chciała częściej.Żebym dobrze zrozumiała - jedne zajęcia trwają 45 minut??? To za mało na pewno jest!!! Jedne1,5 godziny to ok Edytowane 18 Sierpnia 2014 przez fajna kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 18.08.2014 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Magda, ja mam robione wszystko, ciężary też. Poszłam do niego, żeby robić cokolwiek, bo zupełnie się nie ruszałam i z czasem zobaczył, co najbardziej lubię i w tym kierunku męczy mnie bardziej, ale robimy wszystko. Mam treningi interwałowe, kardio, tlenowe, na macie, z gymstickiem, z obciążeniami na nogi, z ciężarami, na urządzeniach (butterfly, ławeczki i inne cuda), czasem nawet salę mi robi - np. 20 minut klasycznego aerobiku. Jestem super zadowolona i jak teraz w wakacje nie chodzę to czuję, ze brak mi ruchu. To uzależnia nie wiedziałam, że to aż tak urozmaicone ćwiczenia z instruktorem, super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 18.08.2014 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 bratkaf Magda nie chce spalać ona chce tylko na rzeźbę wiec idealnie z obciążeniem. :)Troche mało 2 razy ale juz pisałam ze jak załapie bakcyla to sama będzie chciała częściej. masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.08.2014 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Fajna 1.5 godz jedne 1.5 godz=100 zlociszy qrde my tu o fit a ja nie mam nic na obiad - muszę gdzieś wołowinę kupić i pomielić... pewnie nie zdąże:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts