Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej laski, macham do was..... :bye::bye:

i mam pytanko nie z serii slim&fit,

Co kupi na 6 urodziny dla dziewzynki, dodam że bardzo lubi wszelkie gry, zabawy manualne ciastoliny, wyklejanki itp. uwielbia książki (jak jej się czyta).... za 2 tyg idzie do szkoły (zestaw szkolny już ma)... poradzicie???

Reni przepraszam za oft.

Lolek, ostatnio panuje u dziewczynek moda na robienie bransoletek z takich mini gumek...

ja kupilam swojej corce w sklepie Chinczyk... powinien byc tez w twoich okolicach...

lub za wiekszy pieniazek w empiku, smyku...

ja kupilam mojej duzy zestaw w pojemniku plastikowym za 49zeta... nie tanio ale i nie drogo..

to jest cos takiego jak na zdjeciu (fotka z google)

http://3.bp.blogspot.com/-H7NH-IaLNUk/U-j8NEuq7NI/AAAAAAAAAxU/z2ODf_9nhBg/s1600/IMG_20140809_180009.jpg

wiecej info jak sie robi je tu . moja na tym plastiku nie potrafi, wiec sama plecie gumke przez gumke :D

prezent wyglada banalnie, ale dziecko ma zajecie z tym na ho ho... :)

Moja 5-latka ma podobne zainteresowania. Ostatnio dostała zestaw do samodzielnego robienia kartek i zaproszeń. Wyciska się na twardym papierze wzór i ozdabia kartkę. Świetna sprawa. Znalazłam TUTAJ dokładnie ten, co my mamy. Polecam.

Poza tym może to być dowolny zestaw ciastolinowy z przyborami, albo zestaw do robienia biżuterii (koraliki, rzemyki, żyłki), albo sztaluga i farby. Jak lubi książki i ma jej kto czytać, to możesz kupić jakieś piękne wydanie bajek/baśni. Albo fajną grę planszową - scrabble dla dzieci, twistera, monopol dziecięcy, starą dobrą pocztę (cudowna zabawa - znaczki, pieczątki, koperty). Nie wiem, jaki jest pułap cenowy - może być lego.

Ten zestaw gumek też super sprawa. U mnie cała rodzina już bransoletki ma, bo dzieci robią, robią i końca nie widać :)