Mmelisa 20.08.2014 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 (edytowane) .... z dobrych wiesci.. obkupilam sie na fit mozeeee dzisiaj wieczorem sobie pojade... Edytowane 21 Sierpnia 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.08.2014 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 mozeeee dzisiaj wieczorem sobie pojade... ale gdzie? na lody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.08.2014 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 taaa te cieple jeszcze :lol2::lol2::lol2: zmykam po dzieciaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.08.2014 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Yoka to jakaś dłuższa wakacyjna objazdówka czy mały wypad? To do mnie? A o co chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 20.08.2014 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Hejka witam wieczorkiem, Renia, mam prośbę bo w końcu widziałem moje wymarzone panele, jednak balterio jest bossskie. Możesz mi na prv napisać w jakiej cenie są u Ciebie?? seria Impressio, model sosna przystaniowa, numer 704 :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 21.08.2014 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 To do mnie? A o co chodzi ? Hejka witam wieczorkiem, Renia, mam prośbę bo w końcu widziałem moje wymarzone panele, jednak balterio jest bossskie. Możesz mi na prv napisać w jakiej cenie są u Ciebie?? seria Impressio, model sosna przystaniowa, numer 704 :bye: a ja poproszę w w końcu te przepisy na polędwiczkę z sosem kurkowym, bo od dwóch dni się doprosić nie mogę a tak zachwalali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.08.2014 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 hejka wszystkim lolek a mogę po urlopie, bo dziś już mnie nie ma w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 21.08.2014 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Hejka! Renia udanego wypoczynku i przede wszystkim duuuuuzo słoneczka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.08.2014 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 21.08.2014 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Hejka!! Reni ja tez życze udanego wypoczynku,wróć pełna sił i z piękną opalenizną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.08.2014 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 ...wróć pełna sił i z piękną opalenizną i to nie wazne czy to od slonka czy z solarium bedzie Czesc Reniu udanego wypoczynku i zeby Wam pogoda mila byla, slonko slonko slonko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 21.08.2014 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 a ja poproszę w w końcu te przepisy na polędwiczkę z sosem kurkowym, bo od dwóch dni się doprosić nie mogę a tak zachwalali... A moge wieczorkiem jak będę w domku?? teraz nie dam rady. hejka wszystkim lolek a mogę po urlopie, bo dziś już mnie nie ma w pracy Ok. nie ma sprawy WYPOCZYWAJ !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 21.08.2014 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 tak nie ma problemu. dzięki. Ja dopiero jutro będę robiła polędwiczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.08.2014 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 moi drodzy ja się żegnam, na pewno jutro się odezwę że dojechałam , w każdym razie czujcie się jak u siebie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 21.08.2014 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Reni szerokiej drogi i wypocznij porzadnie, my będziemy się gościć u ciebie, choć bez ciebie to nie to samo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 21.08.2014 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 a ja poproszę w w końcu te przepisy na polędwiczkę z sosem kurkowym, bo od dwóch dni się doprosić nie mogę a tak zachwalali... no to tak: Składniki: 0,5 kg polędwiczek wieprzowych ok 300 gr kurek śmietana słodka 1 małe opakowanie natka pietruszki 1 cebula 0,5 szklanka bulionu warzywnego / kieliszek białego wytrawnego wina sól pieprz oliwa z oliwek polędwiczki kroję w plastry tak ok 1,5 cm grubości, lekko je rozbijam , (ręką) przyprawiam pieprzem i solą (choć ja zazwyczaj solę dopiero na końcu, jak kto lubi) cebule kroję w drobną kostkę, na mocno nagrzanej patelni z oliwą (dosłownie łyżka) smażę polędwiczki (ok minutki z każdej strony) tak żeby się ładnie przyrumieniły, zdejmuję z patelni jeśli oliwy będzie mało dodaję odrobinę i szklę pokrojoną cebulę, dodaję umyte i osuszone kurki i do tego łyżka masła, smażę ok 5 minut, doprawiam solą i pieprzem dodaję podsmażone polędwiczki i wlewam bulion lub białe wino, jak płyn w połowie zredukuje dodaję śmietankę i przykrywam aby się poddusiło. Duszę do miękkości. Na koniec dodaję garść posiekanej natki pietruszki. SMACZNEGO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 21.08.2014 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Super bardzo dziękuje. Wszystko mam w domu, także na pewno zrobię. Poledwiczke powinno się właśnie solic później podobno. Zrobię identycznie jak ty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 22.08.2014 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Hejka!!! Reni to za dużo do nadrabiania mieć nie będzie . U nas piekne słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nilaf 22.08.2014 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Hejka.Renia odpoczywaj, baw się dobrze, opalaj dupeczkęhttp://emots.yetihehe.com/1/okularnik.gif, relaksuj się i nie myśl o niczym. Ja też dzisiaj spadam na urlopik - także do usłyszenia za 2 tygodniehttp://emots.yetihehe.com/1/buzki.gifhttp://emots.yetihehe.com/1/buzki.gifhttp://emots.yetihehe.com/1/buzki.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.08.2014 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Udanego Zasłużonego Urlopu Dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts