Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Reni wyjechala to i cisza w dzienniku sie zrobila..

Wlasnie ogladam prognoze... ojjj deszcze i burze widze, wlacznie z dniem jutrzejszym :(

Renia, glowka do gory..na przyszly rok zaplanujecie sobie wczesniej urlopik :) a teraz cieszcie sie wolnym czasem, spedzajcie go razem, nie wazne jak, wazne z kim :)

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Reni miała się odezwać jak dojedzie, na razie cisza, ale nie odpocznie od nas chociaż na urlopie:p

U mnie pogoda ładna, tzn. słoneczko świeci, ale czuć wyraźnie jesień. Nawet słońce nie grzeje tak samo i jest trochę zimno.

Ja mam w sobotę wesele, będziemy z mężem świadkami, zaczynam się trochę stresować, nie wiem w zasadzie czemu:/

Reni miała się odezwać jak dojedzie, na razie cisza, ale nie odpocznie od nas chociaż na urlopie:p

U mnie pogoda ładna, tzn. słoneczko świeci, ale czuć wyraźnie jesień. Nawet słońce nie grzeje tak samo i jest trochę zimno.

Ja mam w sobotę wesele, będziemy z mężem świadkami, zaczynam się trochę stresować, nie wiem w zasadzie czemu:/

Nie wiem czy znasz :"Kto razem świadkuje ten nie ślubuje" ;)

Edytowane przez fajna kobieta

http://macg.net/emoticons/rotfl1.gif

nie mialam jak sie wyrwac wieczorem, bo moj wraca po godz 20, a wez zrob jemu kolacje ( nie byle jaka:bash:) to zanim bym sie wybrala to tylko pol godz dla mnie by bylo ;)

z rana latam po stomatologach, okulistach, urzedach:sick:

obiecalam sobie dzisiaj... a jak nie to moze jutro na 2 godz... na 10ta mam spotkanie w urzedzie to pozniej podskocze, MUSZE!!!!