Mmelisa 26.08.2014 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Renia Witaj w Gdansku slonecznie, pokazuja na Polsat News udanej wycieczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.08.2014 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Mel, to wychodź biegać (godzina nie gra roli). Ja wczoraj zaliczyłam 7 km i od razu jakoś tak mi lepiej . Gajzo, tak jak wczesniej pislam... musze wyrobic sie ze sprawami urzedowymi i lekarskimi w tym tyg. Po powrocie z urlopu zawsze tak mam Teraz bym sobie pobiegla ale nie mam jak.... za 20min mloda konczy lekcje i musze po nia jechac... a w miedzyczasie zabawa w PPD z doskokiem do neta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 26.08.2014 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Hej Renia! :bye:Super w takim razie udanej wycieczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 26.08.2014 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Właśnie Mmel zacznij moze od biegania na krótkich odcinkach tak jak Gajzo- 7-10 km na początek idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.08.2014 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Właśnie Mmel zacznij moze od biegania na krótkich odcinkach tak jak Gajzo- 7-10 km na początek idealnie. rachunek zaplacony, musze chodzic, bo wkrecono mnie na umowie na rok z bieganiem tez dam rade...przeciez w Munchen to samo robilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 26.08.2014 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Ja wychodzę biegać o 23. Chłodno jest, cisza, przyjemnie się biega, a potem zasypia po takim wysiłku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 26.08.2014 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Reni, trzymamy kciuki za pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.08.2014 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Ja wychodzę biegać o 23. Chłodno jest, cisza, przyjemnie się biega, a potem zasypia po takim wysiłku . yhmmm biegi nocne wsrod pijanych i cpajacych moze byc interesujace no nic zmykam po mloda..bo juz czas.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 26.08.2014 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Aaaa no chyba, że tak. Ja biegam wokół osiedla, a że jest strzeżone, to nie mam większych obaw. W innej sytuacji pewnie nie wybrałabym takiej godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 26.08.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Hejka!!! A u mnie leje od rana:(.Plusem jest ,że tez bawię się w PPD . W kuchni wyczyściłam wszystkie szafki + wyszorowanie lodówki i zamrażalnika.Teraz robię szturm na garderobę . Reni super ,że pogoda dopisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.08.2014 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Hellol:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 26.08.2014 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Nie wiem czy znasz :"Kto razem świadkuje ten nie ślubuje" znam znam ale my już po slubie:) ja nie jestem w ogole przesadna, a para u ktorej swiadkujemy, bya tez naszymi swiadkami. Takze nie sprawdzilo sie:) yhmmm biegi nocne wsrod pijanych i cpajacych moze byc interesujace no nic zmykam po mloda..bo juz czas.. Melisa czy ty oby nie wynajdujesz sobie na sile wymowek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.08.2014 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Melisa czy ty oby nie wynajdujesz sobie na sile wymowek? nie wynajduje sobie na sile wymowek...nie mam obecnie czasu...szkola, nowe przedszkole i inne pierdoly do zalatwiania, pisalam wyzej... i nie mam zamiaru wydawac co mc kase i nie chodzic na silke, no bez przesady, taka glupia to ja nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 26.08.2014 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Wierze w ciebie !!! ;)Wiem ze jak juz złapiesz bakcyla to będziesz chodziła nawet 5 razy w tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 26.08.2014 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Ja zmieniam szkole młodej i byłam dzisiaj podpisać wszystkie formalności.Masakra boje sie chyba bardziej niż ona.:(Najbardziej obawiam sie ze nie nadrobi zaległości językowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 26.08.2014 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Melisa najtrudniej jest zacząć, potem nie będziesz mogła wyobrazić sobie dnia bez ćwiczeń, sZegolnie jak zaczniesz widzieć efekty.Fajna a to jakas szkoła językowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.08.2014 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Bratkaf..ja cwiczylam i biegalam kiedys..wiec wiem jak to wciaga... a efekty...zalezy mi na wzmocnieniu miesni tracic w kg nie musze bo chyba ze z kosci na osci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 26.08.2014 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 bratkaf tak to szkola z rozszerzonym angielskim i niemieckim.Boje sie ze niepodola....:(5 godzin niemieckiego i 5 godzin angielskiego w tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 26.08.2014 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Mmel jeśli miałaś juz wcześniej do czynienia ze sportem to teraz wejdziesz jak w masło.;)Organizm pamięta i szybko sie adaptuje do nowej sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.08.2014 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Fajna, do tej szkoly chciala isc corka sama czy Ty tak zdecydowalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts