fajna kobieta 28.08.2014 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 jjana kiedy urodziłam syna byłam na pierwszym roku dziennych .Wprawdzie nie pracowałam ale dałam radę.Wszystko kwestia organizacji.;)Nie ukrywam ze miałam pomoc w postaci meza No i mamy oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 28.08.2014 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Właśnie wiem, że trzeba by zacisnąć zęby. Perspektywa tych 5 lat mnie z lekka przeraża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 28.08.2014 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 (edytowane) Zaocznie to powinnaś dać sobie radę.Dobrze by było gdybys miała jakaś pomoc zawsze to łatwiej. Edytowane 28 Sierpnia 2014 przez fajna kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 28.08.2014 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 witajcie, ja dzisiaj przetworowo, :stirthepot: właśnie zrobiłem zajefajny sos słodko-kwaśny idealny na zimę do ryżu czy makaronu. omnomnom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 28.08.2014 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Podziel sie przepisem.;)Ja tez od kilku dni przetworowo :)Zostały mi jeszcze buraczki i czekodzemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 28.08.2014 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 czekodzemy. ooo to poproszę przepisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 28.08.2014 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 (edytowane) Sos Słodko-Kwaśny Składniki: 3 kg pomidorów,1 kg cebuli,1 papryka czerwona,1 papryka żółta,1 puszka ananasa (najlepiej krojony),1 puszka kukurydzy,1 puszka bambusa,4 marchewki,6 ząbków czosnku,0,5 łyżki chili,2 łyżki musztardy,2 łyżki słodkie papryki,1 łyżka curry,1 łyżka pieprzu czarnego,3 szklanki cukru,1 szklanka octu,1 łyżka soli,2 czubate łyżki mąki ziemniaczanej Wykonanie - pomidory obrać ze skórki (traktujemy wrzątkiem), kroimy w kostkę,- cebule pokroić w piórka,- cebulę razem z pomidorami stawiamy na palniku i zaczynamy gotować na wolnym ogniu dodając czosnek wyciśnięty przez praskę, przyprawy: chili, pieprz, sól, curry, paprykę słodką, musztardę a także ocet i cukier.- gotujemy godzinę mieszając od czasu do czasu.- dodajemy ananasa (bez soku), kukurydzę, papryki pokrojone w kostkę, bambusa oraz marchewkę pokrojoną w słupki (kształt i wielkość zapałki).- gotujemy kolejne 20 minut.- w pól szklanki soku z ananasa (lub wodzie) rozpuszczamy mąkę ziemniaczaną i wlewamy do sosu.- mieszamy energicznie aż sos będzie zagęszczony.- przekładamy do słoików i pasteryzujemy ok 20 minut. edit:właśnie jestem po konsumpcji degustacyjnej,sos jest taki słodko-ostro-kwaśnylepszy jak gotowce z knorra, pudliszek czy kotlina.i bez tej całej chemii. fakt jest sporo cukru ale w przeliczeniu na porcję nie wygląda to źle. Edytowane 28 Sierpnia 2014 przez lolek7825 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.08.2014 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Hej zwarta i gotowa do podbijania swiata macham wam a wy sobie wekujcie dalej.. prosze pamietac tylko o wysylce dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 29.08.2014 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Kiedyś widziałam tu przepis na jakąś sałatkę z makaronem. Poda mi ktoś? Musze zrobić koleżance dwie michy sałatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 29.08.2014 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Kiedyś widziałam tu przepis na jakąś sałatkę z makaronem. Poda mi ktoś? Musze zrobić koleżance dwie michy sałatki. Fajna kiedyś podawała, ja robiłam na imprezę i wszytskim smakowało, rzeczywiście bardzo pyszna wyszła. Makaron ryzowy, kukurydza w puszcze, paluszki surimi i por. Sos: majonez + jogurt i dużo czosnku, doprawic sola i pieprzem. Chyba nic nie pominelam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 29.08.2014 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Dzięki bratkaf Nawet nie macie pojęcia jak się stresuję tą decyzją. Muszę ją podjąć dzisiaj (mogę i za 3 tygodnie, ale jeśli dzisiaj to mam 2 tysiące złotych obniżki czesnego za świadectwo maturalne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 29.08.2014 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Nie zastanawiaj się dasz radę My kobiety działamy wielozadaniowo, wszystko potrafimy pogodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.08.2014 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Jana ja studiuje, prowadzę firmę, dom i mam dwójkę dzieci, dasz rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.08.2014 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Ja od wtorku wracam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 29.08.2014 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Reni ja jedno dziecko jeszcze planuję Najlepiej w tym miesiącu Jak pogoda?Ja tydzień temu byłam we Władysławowie. Opaliłam się mocno, a mąż i córka to już w ogóle brązowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.08.2014 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 A spoko, pierwsze dwa dni lalo, ale od wtorku słońce i żadnej chmury, spokojnie sie opalam ale jednak wiatr mocny, na spacer brzegiem morza raczej w bluzie, wracając do studiów, ja mam zajęcia co tydzień, a jeśli inni maja co dwa tygodnie to luz, jak ty będziesz mieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 29.08.2014 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Co 2 tygodnie - tylko to jest prawo, na pewno dużo nauki. Ja w tym roku skończyłam podyplomowe, więc trochę o studiowaniu wiem, ale ta perspektywa 5 lat - to jednak długo. W tygodniu 2 razy angielski. No i ja dojeżdżam do Warszawy - 100 km. I chciałabym i boję się Najwyżej utopię 5 tysięcy za rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.08.2014 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Dobra spadam na plaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 29.08.2014 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Jana dużo nauki tylko na 1 roku jak trzeba zaliczać typowo historyczne przedmioty - potem luzik grunt nie opuszczać wykładów bo z nich najwiecej da suw wynieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 29.08.2014 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Melisa kochanie jestem - na l4 ( po blednikach) i dziecko na adaptacje w przedszkolu - takze czytam Was na bieżąco :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts