Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O cholera..studia... fajnie i gratuluje tym co na nie chodza i zamierzaja chodzic :)

ja sie na pewno nie nadaje, zbyt dluga przerwa w nauce, wiec nie wierze w moj zapal do nauki ;)

Madzik, na l4, o w morde..nic nie wiedzialam... mam nadzieje, ze odpoczywasz i wracasz do formy.

Reni sloneczka jak najwiecej zycze :)

Ja jestem juz po wizycie w clubie :wiggle:

musze sobie zerknac na necie kiedy sa grupowe zajecia... dzisiaj kopa w du dostalam i bardzo mi sie to spodobalo-chce wiecej! :lol2:

Cześć dziewczyny :)

Mój dywan żyje, i wygląda niegorzej jak w dniu zakupu :lol2:

Reni, super, że pogoda Wam dopisuje!!! Tak się martwiłaś, a tu taka niespodzianka.

Jjana, fajnie, że próbujesz. Do odważnych świat należy :). Najważniejsze żebyś robiła to dla siebie.

U mnie w rodzinie jest młody chłopak, inteligentny, po prawie, a do dzisiaj nie może zrobić aplikacji... Jakiś taki hermetyczny ten światek (na Dolnymśląsku).

Hej jjana, będzie dobrze :). Trzymam kciuki. Z tego, co opowiadał mój brat, na prawie uczysz się zrywami, czyli najciężej w sesji. Ale nie jakoś wybitnie ciężko, bo kontynuował drugi kierunek równolegle, potem zrobił dwa lata prawa w rok, żeby ukończyć równocześnie (prawo zaczął później), czyli 4 i 5 rok to już praktycznie z górki. Pamiętam, że na aplikację zakuwał dużo i długo, nawet się nie dostał za pierwszym razem.

Techniczne są chyba gorsze, bo musisz się uczyć non stop. Jedno zawalisz, drugiego nie zrozumiesz, itp. Moi znajomi na polibudzie uczyli się tyle, że szok. Ciągle jakieś rysunki techniczne, laboratoria, kolokwia w ciągu roku, wszystko musiało być na bieżąco. Kto położył pierwszy rok lub zdawał ledwo-ledwo, ostatecznie na drugim, trzecim wylatywał. Ale to może specyfika poznańskiej polibudy, nie wiem.