jjana 29.08.2014 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Magda podjęłam decyzję - próbuję. Jutro zawiozę papiery. W razie ciąży/dziecka jest możliwość urlopu dziekańskiego. Ale boję się jak cholera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.08.2014 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 O cholera..studia... fajnie i gratuluje tym co na nie chodza i zamierzaja chodzic ja sie na pewno nie nadaje, zbyt dluga przerwa w nauce, wiec nie wierze w moj zapal do nauki Madzik, na l4, o w morde..nic nie wiedzialam... mam nadzieje, ze odpoczywasz i wracasz do formy. Reni sloneczka jak najwiecej zycze Ja jestem juz po wizycie w clubie musze sobie zerknac na necie kiedy sa grupowe zajecia... dzisiaj kopa w du dostalam i bardzo mi sie to spodobalo-chce wiecej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.08.2014 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Cześć laski U Was też taka piękna pogoda wczoraj i dzisiaj? Chce się żyć, od razu jest energia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.08.2014 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 u mnie wczoraj byla piekna, a dzisiaj deszczowa do PL tez dojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 29.08.2014 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 (edytowane) Mmelisa a nie mówiłam???!!! :)Jak zalapiesz to będziesz chodzić codziennie.;)Ja juz dzisiaj tez " po" Edytowane 29 Sierpnia 2014 przez fajna kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 29.08.2014 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Dzien doberek wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 29.08.2014 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 jjana fajnie ze sie zdecydowałaś.:)Nie będziesz żałowała na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 29.08.2014 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Fajna żałować będę jak się będę musiała non stop uczyć Ja te studia skończę tuż przed 40-stką, ale chcę robić coś nowego w życiu. I przede wszystkim nie chcę się obudzić z ręką w nocniku jak na przekwalifikowanie będzie za późno. A Ty pracujesz w zawodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.08.2014 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Na cardio step myslalam ze padne w polowie po tym byly zajecia -pilates Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 29.08.2014 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 jjana ja nie pracuje w zawodzie i nigdy nie pracowałam moj kierunek był totalnym nieporozumieniem poszłam bo nie dostałam sie tam gdzie chcialam( architektura w Krakowie) :bash:Ale tobie kibicuje i trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 29.08.2014 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 (edytowane) Mmelja dzisiaj tez step + sztangi .Uwielbiam....:rolleyes:Pilates nie dla mnie nudzee sie Edytowane 29 Sierpnia 2014 przez fajna kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 29.08.2014 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Gdybym miała zapewnione 6-letnie finansowanie to bym medycynę studiowała, ale jak się nie ma co się lubi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 29.08.2014 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Medycyna jest mega ciężka.Ja bym nie podołała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 29.08.2014 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Fajna z perspektywy czasu wiem, że bym podołała - skończyli ją ludzie wcale nie lepsi ode mnie. Tyle, że czasu cofnąć się nie da, a w totka rzadko gram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 29.08.2014 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 No nie wiem.Mojej matki sąsiad jest na medycynie praktycznie nie wychodzi z domu non stop zakuwa.Matka mowi ze światło to sie czasem do 2-3 nad ranem swieci bo Darek sie uczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.08.2014 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 ehha brat mowil-siosta idz na stomatologie taa siostra spakowala walizki i wyjechala za granice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 29.08.2014 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Nauki sporo na pewno, ale ja mam dwie koleżanki, które skończyły. Jedna w dodatku zaszła w ciążę na koniec I roku - łatwo jej nie było, ale skończyła. Druga orłem nie była, ale systematyczna i to bardzo pomogło. Teraz też wielkich ambicji nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 29.08.2014 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Mam kilkoro znajomych lekarzy - żyć nie umierać...Kumpela jest protetykiem robi taka kasę ze sie w głowie nie mieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 29.08.2014 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Cześć dziewczyny Mój dywan żyje, i wygląda niegorzej jak w dniu zakupu Reni, super, że pogoda Wam dopisuje!!! Tak się martwiłaś, a tu taka niespodzianka. Jjana, fajnie, że próbujesz. Do odważnych świat należy . Najważniejsze żebyś robiła to dla siebie. U mnie w rodzinie jest młody chłopak, inteligentny, po prawie, a do dzisiaj nie może zrobić aplikacji... Jakiś taki hermetyczny ten światek (na Dolnymśląsku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.08.2014 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Hej jjana, będzie dobrze . Trzymam kciuki. Z tego, co opowiadał mój brat, na prawie uczysz się zrywami, czyli najciężej w sesji. Ale nie jakoś wybitnie ciężko, bo kontynuował drugi kierunek równolegle, potem zrobił dwa lata prawa w rok, żeby ukończyć równocześnie (prawo zaczął później), czyli 4 i 5 rok to już praktycznie z górki. Pamiętam, że na aplikację zakuwał dużo i długo, nawet się nie dostał za pierwszym razem. Techniczne są chyba gorsze, bo musisz się uczyć non stop. Jedno zawalisz, drugiego nie zrozumiesz, itp. Moi znajomi na polibudzie uczyli się tyle, że szok. Ciągle jakieś rysunki techniczne, laboratoria, kolokwia w ciągu roku, wszystko musiało być na bieżąco. Kto położył pierwszy rok lub zdawał ledwo-ledwo, ostatecznie na drugim, trzecim wylatywał. Ale to może specyfika poznańskiej polibudy, nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts