Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ilona właśnie techniczne najlepiej/najekonomiczniej studiować, ale niestety to nie dla mnie. Mam męża po 2 kierunkach technicznych. Drugi robił jak byliśmy już małżeństwem - w życiu bym sobie nie poradziła, bo to głównie matematyka i fizyka.

Trochę ryzykuję, ale jak nie spróbuję to do końca życia będę żałowała. Najwyżej stwierdzę, że nie dla mnie.

No ja mam porównanie, bo znajome rodzeństwo (bliźniaki): dziewczyna poszła na prawo, chłopak na budownictwo :bash:. Ona miała dużo nauki, ale tylko w czasie sesji, on przez pięć lat non stop.

No i mój kolega z liceum też na budownictwie, wszyscy imprezowaliśmy równo, a on się w tym czasie uczył w pokoju obok praktycznie codziennie, a nigdy (w liceum) nie był typem kujona, po prostu musiał, żeby przetrwać.

Fajna jak w czerwcu zdawałam egzamin na podyplomowych to myślałam sobie "Nigdy więcej!" ;) Ale jak dostałam pytania, a później dostałam 5 to pomyślałam "Czemu nie?"

Tylko, że na podyplomowych byli ludzie w moim wieku i starsi ;), a teraz to będą pewnie po maturze. I tego się obawiam również.

Ja tam moge powiedziec ze szlam jak po maśle przez studia.;)Wiadomo ze spinka była przed sesja ale generalnie balowalismy w knajpach .IJa to i tak skromnie bo miałam dziecko małe ale byli tacy co na kacu na wykłady przychodzili.Mozna powiedziec ze na wiecznej imprezie byli.No ale to na humanistycznym tak tylko jest :D

Mirkamis, co Ty spac dziewczyno nie mozesz??? :jawdrop: :lol2:

Dzien dobry :)

ja sobie wczoraj wybylam o 20 na trening..jeeejj ale mi sie spodobalo te pilates... chociaz kontuzje sobie zrobilam (szybko zaleczylam) zle naciagnelam miesien w ramieniu i myslalm ze z bolu umre... ale zyje, ponoc zlego diabli nie biora :rolleyes::lol2:

kolejna wizyta w srode i piatek :D:D:D

Renia wrocilas juz? odpoczelas na urlopie?

Madzik, to moze dzisiaj pokawkujemy sobie razem i sie poopier... :D