jjana 29.08.2014 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Ilona właśnie techniczne najlepiej/najekonomiczniej studiować, ale niestety to nie dla mnie. Mam męża po 2 kierunkach technicznych. Drugi robił jak byliśmy już małżeństwem - w życiu bym sobie nie poradziła, bo to głównie matematyka i fizyka. Trochę ryzykuję, ale jak nie spróbuję to do końca życia będę żałowała. Najwyżej stwierdzę, że nie dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 29.08.2014 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Na polibudzie to chyba wszędzie tak jest.Krazylo kiedyś nawet takie powiedzenie o tych co na polibudzie i o całej reszcie ale zapomniałam juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.08.2014 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Jjana ja też skończę jak będę miała 38 Na plaży ciepło jak cholerę, nie abym narzekała ale naprawdę cieplo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.08.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 No ja mam porównanie, bo znajome rodzeństwo (bliźniaki): dziewczyna poszła na prawo, chłopak na budownictwo . Ona miała dużo nauki, ale tylko w czasie sesji, on przez pięć lat non stop. No i mój kolega z liceum też na budownictwie, wszyscy imprezowaliśmy równo, a on się w tym czasie uczył w pokoju obok praktycznie codziennie, a nigdy (w liceum) nie był typem kujona, po prostu musiał, żeby przetrwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 29.08.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Reni ja 39 A plaży Ci zazdroszczę, bo tydzień temu leżałam. A w sobotę w spa - to było super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 29.08.2014 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Podziwiam was dziecwczyny( Renia i Jjana) mnie juz by sie teraz nie chciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 29.08.2014 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Fajna jak w czerwcu zdawałam egzamin na podyplomowych to myślałam sobie "Nigdy więcej!" Ale jak dostałam pytania, a później dostałam 5 to pomyślałam "Czemu nie?" Tylko, że na podyplomowych byli ludzie w moim wieku i starsi , a teraz to będą pewnie po maturze. I tego się obawiam również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.08.2014 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 tymczasowy, ja nie mówię, że ludzie z polibudy nie imprezowali. Ale uczyli się na bieżąco, podczas gdy inni tylko w czasie sesji (dwa razy do roku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 29.08.2014 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Ja tam moge powiedziec ze szlam jak po maśle przez studia.;)Wiadomo ze spinka była przed sesja ale generalnie balowalismy w knajpach .IJa to i tak skromnie bo miałam dziecko małe ale byli tacy co na kacu na wykłady przychodzili.Mozna powiedziec ze na wiecznej imprezie byli.No ale to na humanistycznym tak tylko jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 29.08.2014 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 To ja ani jakoś szczególnie nie zakuwam i wogole nie piję, nie te lata:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 30.08.2014 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 U mnie brakowało czasu na balowanie ale nie żałuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 01.09.2014 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Oficjalnym ogłaszam Koniec wakacji!!!!!! :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.09.2014 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 No co Tyyyyyy u mnie ich nie ma juz 3 tydzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 01.09.2014 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Ty jestes wyjątkiem.:lol2:Tzn wyjątkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.09.2014 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 heh...zawsze mi wmawiano, ze jestem inna... teraz juz wiem dlaczego.... bo jestem wyjatkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 01.09.2014 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 To chyba dobrze, nie?! :DJadę zaraz ostatni raz w tym roku na morze popatrzeć....:(No chyba ze jakiś wypad niespodziewany mi sie jeszcze trafi w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.09.2014 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 dobra...spadam do urzedu..zabawa nadal trwa prosze trzymac kciuki na moja korzysc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 01.09.2014 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Helloł Lejdis ja tydz w domu - miałam coś robić ale od rana kawkuję i się opier... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 02.09.2014 03:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Hello!!! Ja wczoraj cały dzień w biegu,non stop coś, więc zazdroszczę ci opier.....:lol2:. Jak młodemu minął pierwszy dzień przedszkola?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.09.2014 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Mirkamis, co Ty spac dziewczyno nie mozesz??? Dzien dobry ja sobie wczoraj wybylam o 20 na trening..jeeejj ale mi sie spodobalo te pilates... chociaz kontuzje sobie zrobilam (szybko zaleczylam) zle naciagnelam miesien w ramieniu i myslalm ze z bolu umre... ale zyje, ponoc zlego diabli nie biora kolejna wizyta w srode i piatek :D:D Renia wrocilas juz? odpoczelas na urlopie? Madzik, to moze dzisiaj pokawkujemy sobie razem i sie poopier... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts