london23 02.09.2014 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Reni dla mnie też ale młody chce codziennie 3 god. piłki dodatkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.09.2014 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Poziom nauki w niemieckich jest nieporównywalne Renia do naszego.Niedaleko mnie bus zabiera codziennie dzieci do szkół w Niemczech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.09.2014 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 noo ja bym ohu.... z taka iloscia jezyka obcego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 02.09.2014 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Mel to samo jej powiedziałam ,odwołuje się od ich decyzji ...zobaczymy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.09.2014 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Poziom nauki w niemieckich jest nieporównywalne Renia do naszego.Niedaleko mnie bus zabiera codziennie dzieci do szkół w Niemczech. taaa mialam takiego chlopca 8latka...ze matka dodatkowo w domu ksiazki mu dawala do nauki, bo w szkole to za malo ja mialam go odpytywac i pilnowac zeby zrobil to co matka kazala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.09.2014 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 A dlaczego biedne Magda? :eek:Ja byłam zmuszona od 6 roku życia chodzić na język wściekałam sie jak cholera ile ja łez wylalam to tylko ja wiem ale dzisiaj matkę po rękach za to całuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.09.2014 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Mel to samo jej powiedziałam ,odwołuje się od ich decyzji ...zobaczymy;) London zadzwon do Rzecznika mi podopowiedziano co mam zrobic... tylko ze u mnie byla kwestia nie doreczenia chlodziarki...nie odp mi na emaile, daty dowozu umowione po czym ich nie bylo itd... w ubieglym tyg 3 razy zmieniali date! i to nie informujac o tym! dopiero wczoraj chlodziarka dojechala (od 18sierpnia) a ile tel do nich wykonalam i na lini trzymana bylam Tak wiec moja opinia na temat Ole Ole negatywna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 02.09.2014 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Ja też się na początku burzyłam o ten niemiecki dodatkowo ..jednak z czasem zrozumiałam,że przecież to żadna krzywda się dogadać na świecie A zresztą może młody będzie grał w lidze niemieckiej :rolleyes: język będzie znał HAHAHA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.09.2014 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 A na Neo24 ktos zamawial? Maja dobre ceny a pare sprzętów bym potrzebowała.Ma ktos z nimi doświadczenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.09.2014 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 A zresztą może młody będzie grał w lidze niemieckiej :rolleyes: język będzie znał HAHAHA bedzie godnym nastepca Podolskiego z Bayern Munchen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.09.2014 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Ja też się na początku burzyłam o ten niemiecki dodatkowo ..jednak z czasem zrozumiałam,że przecież to żadna krzywda się dogadać na świecie A zresztą może młody będzie grał w lidze niemieckiej :rolleyes: język będzie znał HAHAHA :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.09.2014 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 londonka jeśli sam chce to ok, czyli ma siłę i chęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.09.2014 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 (edytowane) A na Neo24 ktos zamawial? Maja dobre ceny a pare sprzętów bym potrzebowała.Ma ktos z nimi doświadczenie ? ja!!! ja ! ja !!! moge ich polecic! kontakt meilowy bez problemu, informuja o przesylce, czy juz wyslana, daja namiary na obserwacje itp 2 razy u nich kupowalam bez zawodu (indukcja i zmywarka) Edytowane 2 Września 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 02.09.2014 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Fajna ja nie znam tej firmy, zamawiałam tam gdzie Mel z ole ole ,ja problemów nie miałam ,mam od nich płyte i piekarnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.09.2014 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Czasami trzeba decyzje podjąć za dziecko bo one nie jest samo świadome ze to dla jego dobra.Z moja młoda tak było z tenisem i z basenem.Nie chciała płakała a dzisiaj jak sa sukcesy to cieszy sie jak cholera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.09.2014 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Czyli moge spokojnie zamawiać.Dzieki Mmel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.09.2014 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 tylko ta granica pomiędzy dodatkowym kształceniem a przytłaczaniem dziecka własnymi marzeniami to chyba cienka jest, znam dzieci które codziennie mają dodatkowe zajęcia, no dla mnie masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.09.2014 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 No codziennie to juz przegięcie.Ale czasem naprawde trzeba przymusić do czegoś.Moja młoda z natury jest leniwą i gdyby nie trzebabylo nawet do szkoły by nie chodziła a tak podsunelam jej kilka zajęć dodatkowych i załapała bakcyla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 02.09.2014 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 (edytowane) Tak Reni ale sport to żadna krzywda mój uwielbia piłkę , jazdę na łyżwach my go nie zmuszamy jak ma dość to odpuszcza trening Znajomosc języków to też żadna trauma nie karamy go jak ma słabszą ocenę z Niemca .. byle się dogadał Edytowane 2 Września 2014 przez london23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.09.2014 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Czyli moge spokojnie zamawiać.Dzieki Mmel z mojej strony pozytyw i mozesz zamawiac London, widzisz to tylko ja tak pechowo trafiam na sprzedawcow u mnie neo24 i electropoland bez problemowi. a uwierzcie mi, kilka sklepow z agd przerobilam i niestety kilka sklepow nie polece... teraz na pewno bede zamawiac tam gdzie kupowalam wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts