Mmelisa 02.09.2014 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 No codziennie to juz przegięcie.Ale czasem naprawde trzeba przymusić do czegoś.Moja młoda z natury jest leniwą i gdyby nie trzebabylo nawet do szkoły by nie chodziła a tak podsunelam jej kilka zajęć dodatkowych i załapała bakcyla. taaa moja ostatnio do mnie z tekstem: wez mi zrob mamo dzien wolny od szkoly... matko kochana... poczatek 2go tygodnia a ona wolny dzien sobie zyczy oczywiscie ze ja do szkoly pogonilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.09.2014 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Np jedne zajęcia dodatkowe juz jej odejdą- basen bo jest juz w szkole a tak musieliśmy wozić.Zostanie jej tylko tenis dwa razy w tygodniu i raz taniec.To chyba nie jest dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.09.2014 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 jeeej zazdraszczam wam tego czasu na dowozy dzieci na zajecia... u mnie nie da rady..raz w tygodniu ciezko a co dopiero kilka i te tutejsze ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.09.2014 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Mmel ty taka doświadczona to będe pytać zanim cos kupie( AGD) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 02.09.2014 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Mój dodatkowo chodzi tylko na treningi do klubu i na łyżwy zimą kiedy ma ochotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.09.2014 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Tak mi pomidorki koktajlowe obrodziły ze chyba je w słoiki będe wkładać :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.09.2014 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Mmel ty taka doświadczona to będe pytać zanim cos kupie( AGD) co masz w planie kupic? ja powoli przymierzam sie do piekarnika.. jak tylko odzyskam moja kase z urzedu...bo swinie mi wstrzymali wyplacanie za brak 1 papierka (ksera listu motywujacego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 02.09.2014 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Mel ja mojego nie wożę sam jeździ rowerem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.09.2014 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Mój dodatkowo chodzi tylko na treningi do klubu i na łyżwy zimą kiedy ma ochotę Lyzwy to i my w tym roku bedziemy ubierac na nogi..w koncu kupilam nam i trzeba je wykorzystac po co maja sie marnowac w kartonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.09.2014 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Mel ja mojego nie wożę sam jeździ rowerem:) moja skonczy 7lat w grudniu i na zajecia przez miasto musialaby jechac... samej nie puszcze... dzisiaj pozwolilam jej samej ze szkoly wrocic..koniec lekcji godz 12:30, o 13:10 jej jeszcze nie bylo w domu(Droga 5min pieszo) wiec wyszlam po nia, i spotkalam pod szkola! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.09.2014 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Mmel lodówka piekarnik mikrofalowka płyta indukcyjna zmywarka.To na początek bo meble juz czekają ;)Pózniej na pewno jakieś RTV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.09.2014 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 moja skonczy 7lat w grudniu i na zajecia przez miasto musialaby jechac... samej nie puszcze... dzisiaj pozwolilam jej samej ze szkoly wrocic..koniec lekcji godz 12:30, o 13:10 jej jeszcze nie bylo w domu(Droga 5min pieszo) wiec wyszlam po nia, i spotkalam pod szkola! A daleko ma? :eek:Czemu nie szła domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.09.2014 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 to ugaduj Fajna ceny z Neo ja lodowke jako sama wysoka chlodziarke wybralam a ze padlo tak przypadkowo na Ole Ole to mysle ok biere... moglam brac gdzie indziej... Ole Ole to siec Media Markt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.09.2014 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 biedne dzieci Ja chodziłam na tańce 2x w tygodniu i 2 godziny angielskiego (w szkole miałam niemiecki obowiązkowy, bleh ). Powiem Wam, że nie wspominam tego źle . Teraz się łapię za głowę, bo wracałam do domu 3 razy w tygodniu o 18, a w poniedziałki o 19, w soboty występy, ale wtedy to było w formie zabawy, spotkań towarzyskich, żadnego ciśnienia. Nawet żałowaliśmy, że nie było w szkole żadnych przedmiotowych kółek zainteresowań, bo chętnie byśmy pochodzili, ale moja podstawówka była słaba (jedyna w mieście). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 02.09.2014 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Mel to mój do szkoły ma ponad 2km na treningi to samo daje radę od 2 klasy Dobra nie będę kłamała podwożę go jak pada cholernie no i zimą bo nie pozwalam mu jezdzic rowerem po lodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.09.2014 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 A daleko ma? :eek:Czemu nie szła domu? blisko... kilka skrzyzowan.. 5min pieszo.. nie chciala powiedziec czemu nie szla..a jeszcze wychowawczyni wyslalam smsa o 12 ze Hania moze sama do domu wracac... mloda mowi ze nauczycielka nie powiedziala jej.. a ja mlodej mowilam rano jak szla ze moze dzisiaj sama... heh zapomniala widocznie dlatego nie pozwole jej wracac samej,, balam sie o nia..40minut to za dlugo zeby dziecka nie bylo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.09.2014 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Można u nich negocjować??? :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.09.2014 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Tak przeżywała pewnie ze zapomniała ze moze sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.09.2014 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Można u nich negocjować??? :eek: indywidualnie mozna sie zapytac... jezeli bierzesz wszystkie sprzety.. mi okap zamowil facet od kuchni, to dzieki niemu jeszcze 200zl zaoszczedzilam od najnizszej ceny na ceneo on wzial go na siebie jako na ekspozycje w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.09.2014 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Tak przeżywała pewnie ze zapomniała ze moze sama nie pierwszy raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts