fajna kobieta 02.09.2014 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 U mnie dokładnie tak samo facet od kuchni okap zamawial bo ma zniżkę.;)Okap jest meble sa a montować nie można bo nie pomalowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.09.2014 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 O matko, to u mnie studio kuchenne chciało więcej za sprzęt niż w najdroższym sklepie (dla przykładu - kawiarka kosztowała średnio 5 tys., najdrożej 5,5, a on chciał 6,5 po rabatach - pamiętam, bo ta cena najbardziej bolała). Jeśli nie chciałabym sprzętu od nich, to wszystkie zniżki na meble przepadały (zniżka obowiązywała, jak się brało wszystko) i wychodziło na to samo. Teraz mocno zastanawiam się nad stolarzem, bo tutaj wszyscy mają takie dziwne praktyki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 02.09.2014 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Fajna wałek w dłoń i maluj na co czekasz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.09.2014 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Zostanie jej tylko tenis dwa razy w tygodniu i raz taniec. hmm no chyba dużo, no nie wiem , moja tylko ma angielski jako dodatkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.09.2014 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 ha jakbym widziala siebie u Ciebie u mnie malowanie bylo wieczorj przed montazem... 2godz rano szorowalam plytki przed ich przyjazdem! tak szwagierek napier"#¤ silikonu i farby:bash: malo tego... pol kuchni zrobione, a ten wrocil bo w spizarce nie skonczyl szpachli! powiedzialam ze ma byc czysto tak jak zostawilam bo inaczej ubije ponoc tesciowa byla sprzatac u mnie dokonczenie montazu ma byc w tym tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 02.09.2014 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Heloł Ilonka jak sprawy budowlane?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.09.2014 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Ilona czyli na takie studio trafiłąś, bo ja tez mam wfm i żadnego sprzętu u nich nie kupiłam, wszystko na necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.09.2014 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 London nie moge bo juz zapłacone facetowi od malowania.Robił u nas kilka rzeczy jakieś szpachlowanie sufity itp i za wszystko juz ma zapłacone a zostało mu pomalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.09.2014 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Heloł Ilonka jak sprawy budowlane?? Czekamy na pozwolenie na rozbudowę . Przeciąga się. Termin minął w zeszły poniedziałek. Urzędnik odpowiedzialny za naszą sprawę na L4. Nie będę się kłócić, bo nie dostanę pozwolenia . Jestem cierpliwa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.09.2014 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Ilona, ja wybralam male studio w moim miasteczku... bez problemu z nimi,...wszystko ustalane dzien przed wyjazdem naszym a pozniej przez email i tel... ciezko bylo ale dalismy rade.. o kazdy szczegol moglam zapytac i facet udzielam mi rad (w sumie tak jak wy tutaj ) teraz zgodzil sie zeby chlodziarka byla doreczona na jego sklep.. dawal znac czy jest czy nie ma.. i gdybym zapytala o agd (piekarnik i kawiarke) to na pewno zamowilby na sklep na moja korzysc... ja sie nie targowalam cena o szafki (bo zapomnialam ze moge:lol2: ) a i tak tysiac rabatu dostalam pozniej jeszcze 200zl na blaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.09.2014 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 moja córka mi dzwoni ze była u syna zobaczyć co słychać i mówi, miał wf, był przebrany i miał trampki zawiązane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.09.2014 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Ilona czyli na takie studio trafiłąś, bo ja tez mam wfm i żadnego sprzętu u nich nie kupiłam, wszystko na necie Reni, byłam we wszystkich. Trzech WFM (dwa poza Poznaniem), Rust, Zajc, Beckermann (czy jakoś tak), Atlas, inne niemieckie studia, wszędzie cena podobna (Rust, Zajc wyższa ) + ta sama śpiewka, że rabat, jak bierze się wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.09.2014 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 W ogóle co to za przymus ze trzeba sprzęt brać w studiu kuchennym? :bash:Naciągacze chyba jacyś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.09.2014 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Nie będę się kłócić, bo nie dostanę pozwolenia e bez przesady, poza tym chyba i tak ci się nie spiszy, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.09.2014 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 moja córka mi dzwoni ze była u syna zobaczyć co słychać i mówi, miał wf, był przebrany i miał trampki zawiązane Mmelisa, to super, może teraz po kryzysie spuścili z tonu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.09.2014 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 moja córka mi dzwoni ze była u syna zobaczyć co słychać i mówi, miał wf, był przebrany i miał trampki zawiązane Ma go na oku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.09.2014 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Ilona to dziwne, ja nie brałam sprzętu bo ceny z kosmosu a i moje nawet mi zamotowali gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.09.2014 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 W ogóle co to za przymus ze trzeba sprzęt brać w studiu kuchennym? :bash:Naciągacze chyba jacyś? No nie trzeba, ale wtedy 10 czy 15% rabatu na meble przepada. Nie Reni, nie spieszy się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.09.2014 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 W ogóle co to za przymus ze trzeba sprzęt brać w studiu kuchennym? :bash:Naciągacze chyba jacyś? no powalone... moj do mnei na dzien dobry jak wspomnialam o balcie ze kamien to z tekstem : pewnie zamowi pani u kamieniarza bo tam taniej.. tak tez zrobie..za jakis czas.. teraz wzielam tymczasowy u niego stad ta obsuwa z montazem... czekamy na blaty... ale mi nikt nie kazal agd kupowac w studiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.09.2014 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Ilona to dziwne, ja nie brałam sprzętu bo ceny z kosmosu a i moje nawet mi zamotowali gratis Może nie umiem negocjować . Ceny mieli z kosmosu, ale z rabatem na meble się wyrównało + właśnie montaż gratis, bo tak musiałabym brać kogoś z zewnątrz lub dopłacać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts