Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mówisz masz! :)Zalewa: 2 szklanki octu,2 łyżki soli,12 szklanek wody,20 łyżek cukruPapryke myjesz usuwasz gniazda nasienne wkładasz do słoików po kilka ziarenek pieprzu ziela angielskiego listek laurowy,mała łyżeczkę gorczycy na słoik,dwa plastry cebuli.Na to wszystko papryka pokrojona dowolnie najlepiej w kawałkach.Do każdego słoiczka wlać łyżkę oleju.Zalac gorącą zalewa.Pasteryzować 15 minut od zagotowania.Smacznego.Jest naprawde pyszna przepis krąży po mojej rodzinie od lat.;)

Helllo!!!!!

MELISKA no nie umiem spać :( niestety ,ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :D

WOMEN mloda jest jak do teraz na TAK ze szkołą :) , mówi ,że lepsza niż przedszkole .Bała się tylko basenu i z tego powodu miałam lekki bunt w domu .

Ona zadowolona ja NIE.Chyba jako jedyna szkoła w Polsce nie mamy planu lekcji i na którą ma i jak długo dowiaduję się jak ją odbieram ,nic nie można zaplanować z wyprzedzeniem .Na dodatek kluczy do szafek nie dostali i wczoraj zabierałam do domu jej kurtkę i buty - no chyba ,że szkoła robi to specjalnie żeby dzieci do domu nie zwiały :lol2::lol2::lol2:.Ubikacji dla dziewczynek nie ma na tym piętrze na którym oni maja salę, więc dzieci same na przerwie schodzą piętro niżej do starszych klas. Przerwy wyglądają tak ,że nie ma pani na korytarzu i starsze dzieci non stop po schodach biegają ,popychają itd. więc teraz robie codziennie wykłady że ma się mocno poręczy trzymać :).No i oczywiście szkoła dalej otwarta na wszystkich ,każdy może wejść ,nawet przygoda z pedofilem z zeszłego roku ich nie wystraszyła.

No i zapomniałam ,wczoraj nie było klucza do sali i 15 minut nie wiedzieli gdzie te dzieci mają iść .WIWAT SZKOŁA !!!!!!!

Na grzybki chodzę codziennie :D uwielbiam zbierać :D.Odpowiednio się ubierzesz ,popsikasz i kleszcza nie załapiesz :D, tak jak już pisano szybciej mam go od thuji niż z lasu .

W NEO 24 też zamawiałam i tez bez problemu

Sorki za błędy stylistyczne i ort . jak się pojawiły :D .

Edytowane przez mirkamis

poczatki sa trudne....

moja ma tez nowe przedszkole..2 tyg chodzila bez problemu a teraz idzie, ale jak mam juz wyjsc to uwiesza sie na mnie, ciagnie za reke-na szczescie nie placze..

ale to nie to w porownaniu z poprzednim, kiedy uscisnela mnie i sama biegla do dzieci..tam gadala po norwesku, a tutaj ani jednego slowa!

oki bym popisala ale musze zmykac... dzisiaj moj dzien zajec fit... :cool:

wiem, Renia wiem... trzeba zaprowadzić i uciekać ;)

w ogole dziwne te matki - pytały się mnie czy ja w ogole pracuje czy dopiero się uczę:jawdrop:

rozumiem, że przywilejem pracującej matki są co obcasy i spodnie na kant? czy loki i koki?

ja do pracy elegancko ale po dresy+adidasy+bluza+ opaska.... rozumiem, że taki strój nie jest adekwatny dla wykształconej i pracującej kobiety i stąd w przedszkolu odnoszą wrażenie, że ja mam 18? czy 16?

:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: