Mmelisa 02.09.2014 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Ja zielony:D ja tez, ten pierwszy od lewej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.09.2014 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 wiem ale już za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.09.2014 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 dobra laski ja spadam, do jutra:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.09.2014 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Reni na swiecie juz o Tobie wiedza http://news.co-operativefood.co.uk/wp-content/uploads/2013/05/15000_visitors_17-285x165.jpg i za to otrzymujesz http://1.bp.blogspot.com/--60Zhk8wQRg/UUdVRjkn5bI/AAAAAAABNbc/0JXV1lOTGrw/s1600/15000.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 02.09.2014 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 ja tez, ten pierwszy od lewej Ja środeczek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.09.2014 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 a teraz tez spadam do przedszkola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.09.2014 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Ja środeczek:) spadaj to moj zielony pierwszy od lewej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 02.09.2014 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 ciałł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.09.2014 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 A u mnie cieplutko i piękne słoneczko....:)Renia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.09.2014 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Spadam też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.09.2014 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Laski dajcie przepis na paprykę w zalewie ale taką na słodko, wiecie jaką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.09.2014 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Taka słodko słona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.09.2014 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Mówisz masz! :)Zalewa: 2 szklanki octu,2 łyżki soli,12 szklanek wody,20 łyżek cukruPapryke myjesz usuwasz gniazda nasienne wkładasz do słoików po kilka ziarenek pieprzu ziela angielskiego listek laurowy,mała łyżeczkę gorczycy na słoik,dwa plastry cebuli.Na to wszystko papryka pokrojona dowolnie najlepiej w kawałkach.Do każdego słoiczka wlać łyżkę oleju.Zalac gorącą zalewa.Pasteryzować 15 minut od zagotowania.Smacznego.Jest naprawde pyszna przepis krąży po mojej rodzinie od lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.09.2014 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Robię jeszcze z miodem i czosnkiem ( przepis od ciotki) gdybys reflektowala daj znać napisze.;)Ja ta będe robiła jutro . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 03.09.2014 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 (edytowane) Helllo!!!!! MELISKA no nie umiem spać niestety ,ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło WOMEN mloda jest jak do teraz na TAK ze szkołą , mówi ,że lepsza niż przedszkole .Bała się tylko basenu i z tego powodu miałam lekki bunt w domu . Ona zadowolona ja NIE.Chyba jako jedyna szkoła w Polsce nie mamy planu lekcji i na którą ma i jak długo dowiaduję się jak ją odbieram ,nic nie można zaplanować z wyprzedzeniem .Na dodatek kluczy do szafek nie dostali i wczoraj zabierałam do domu jej kurtkę i buty - no chyba ,że szkoła robi to specjalnie żeby dzieci do domu nie zwiały :lol2:.Ubikacji dla dziewczynek nie ma na tym piętrze na którym oni maja salę, więc dzieci same na przerwie schodzą piętro niżej do starszych klas. Przerwy wyglądają tak ,że nie ma pani na korytarzu i starsze dzieci non stop po schodach biegają ,popychają itd. więc teraz robie codziennie wykłady że ma się mocno poręczy trzymać .No i oczywiście szkoła dalej otwarta na wszystkich ,każdy może wejść ,nawet przygoda z pedofilem z zeszłego roku ich nie wystraszyła. No i zapomniałam ,wczoraj nie było klucza do sali i 15 minut nie wiedzieli gdzie te dzieci mają iść .WIWAT SZKOŁA !!!!!!! Na grzybki chodzę codziennie uwielbiam zbierać .Odpowiednio się ubierzesz ,popsikasz i kleszcza nie załapiesz , tak jak już pisano szybciej mam go od thuji niż z lasu . W NEO 24 też zamawiałam i tez bez problemu Sorki za błędy stylistyczne i ort . jak się pojawiły . Edytowane 3 Września 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.09.2014 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 chyba osiwieję przez to przedszkole - dziś młody mega histeria. nie chciał iść - musiałam wyjść a przedszkolanki go na siłę wzięły... tłumaczenia na nic nie pomogły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.09.2014 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 poczatki sa trudne.... moja ma tez nowe przedszkole..2 tyg chodzila bez problemu a teraz idzie, ale jak mam juz wyjsc to uwiesza sie na mnie, ciagnie za reke-na szczescie nie placze.. ale to nie to w porownaniu z poprzednim, kiedy uscisnela mnie i sama biegla do dzieci..tam gadala po norwesku, a tutaj ani jednego slowa! oki bym popisala ale musze zmykac... dzisiaj moj dzien zajec fit... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.09.2014 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 ehh zastanawiam się ( tzn wiem, ze wyjścia nie było ) czy metoda "na siłę go biorą i potem uspokoją" jest ok... no ale nie ma wyjścia - skoro negocjacje pokojowe nie pomogły. Odpuścić nie ma co bo dzieci są cwane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.09.2014 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 hejka laski Magda odpuscić nie mozesz bo będzie jeszcze gorzej, no trudno zagryść zęby i iść do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.09.2014 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 wiem, Renia wiem... trzeba zaprowadzić i uciekać w ogole dziwne te matki - pytały się mnie czy ja w ogole pracuje czy dopiero się uczę rozumiem, że przywilejem pracującej matki są co obcasy i spodnie na kant? czy loki i koki? ja do pracy elegancko ale po dresy+adidasy+bluza+ opaska.... rozumiem, że taki strój nie jest adekwatny dla wykształconej i pracującej kobiety i stąd w przedszkolu odnoszą wrażenie, że ja mam 18? czy 16? :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts