Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

25 w grupie

w sumie on się uspokaja szybko Pani mówi - ładnie się bawi, je, nawet śpi - jak go odbieram to bardzo jest zadowolony. Tylko rano nie tak.

Ale nie ma się co dziwić do 8.30 cztery grupy maluszków są w jednej sali - połowa dzieci beczy i histeryzuje... samej mi się chce płakać jak to widzę, więc chyba się nie dziwie dziecku że też płacze jak to słyszy i widzi.

Jak sie szybko uspokaja to spoko znaczy ze nic zlego mu sie nie dzieje :) Moja nic nie chciala robic noe bawila sie nie jadla nie robila prac a jak rozkladali lezaczki to plakala. Teraz zapisalam ja do prywatnego w ktorym na dodatek pracuje jej ciocia i dzisiaj juz poszla z usmiechem :D Wazne zeby byly nauczycielki fajne

Magda a co ja mam powiedziec jak moje dziecko sie pytalo 'mamo dlaczego pani Irena tak sie drze na te dzieci?' a pozniej sie jeszcze przyznala ze ja pani szarpala za reke... Dlatego postanowilam zaplacic za prywatne ( chociaz dla mnie to jest chore ze tyle kasy przedszkole kosztuje) przynajmniej jestem pewna ze nic zlego jej sie tam nie dzieje

Magda a co ja mam powiedziec jak moje dziecko sie pytalo 'mamo dlaczego pani Irena tak sie drze na te dzieci?' a pozniej sie jeszcze przyznala ze ja pani szarpala za reke... Dlatego postanowilam zaplacic za prywatne ( chociaz dla mnie to jest chore ze tyle kasy przedszkole kosztuje) przynajmniej jestem pewna ze nic zlego jej sie tam nie dzieje

ooo jakby mi takie coś dziecko mówiło to bym się monitoringu domagała i co najmniej kontroli dyrektorki..... na przemoc jestem wyczulona szczególnie.

Co do kosztów prywatnego... znam ... miałam do wybory tyle samo płacić niani 2.5 roku albo za żłobek/przedszkole.

Ale doszłam do wniosku - że za spokój sumienia i głowy... brak nerwów wolałabym jej płacić jeszcze 5 lat ;)

Nauczycielka jest najważniejsza. Czyli jak wiadomo, że nie bardzo ma podejście do dzieci, to naprawdę warto poszukać innego przedszkola. To jedyne wyjście niestety. U mnie na osiedlu jest nieciekawe przedszkole (chrześniak chodził, przedszkolanki starsze, nic im się nie chce, non stop wracał zapłakany, zaziębiony, bo nie dbały, żeby ubrać na spacer, itp. szybko go przepisali do innego), dlatego ja od razu będę szukała innego (osiedle obok jest świetne publiczne).