reni1980 03.09.2014 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Magda młodo wyglądasz i tyle fajna dzięki za przepis, zrobię w weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 03.09.2014 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Witam sie powakacyjnie Kurcze moja tez poszla do przedszkola (juz w zeszlym roku probowala chodzic ale tak jej sie nauczycielka nie spodobala ze nie dalo rady). Ale przejscia z tymi dziecmi. Magda duzo maja dzieci w grupie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.09.2014 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 hejka nesska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.09.2014 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 25 w grupie w sumie on się uspokaja szybko Pani mówi - ładnie się bawi, je, nawet śpi - jak go odbieram to bardzo jest zadowolony. Tylko rano nie tak. Ale nie ma się co dziwić do 8.30 cztery grupy maluszków są w jednej sali - połowa dzieci beczy i histeryzuje... samej mi się chce płakać jak to widzę, więc chyba się nie dziwie dziecku że też płacze jak to słyszy i widzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.09.2014 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 no nie ma się co dziwić, wiele dzieci płacze bo nic innego nie moze zrobić, potem wszystkie się bawią, jak popołudniu jest zadowolony to nie ma co się obawiać, ja juz jestem spokojna, mój powiedział ze w szkole jest super i ma super panią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.09.2014 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Robię jeszcze z miodem i czosnkiem ( przepis od ciotki) gdybys reflektowala daj znać napisze.;)Ja ta będe robiła jutro . oo jeśli możesz to na taką poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 03.09.2014 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Jak sie szybko uspokaja to spoko znaczy ze nic zlego mu sie nie dzieje Moja nic nie chciala robic noe bawila sie nie jadla nie robila prac a jak rozkladali lezaczki to plakala. Teraz zapisalam ja do prywatnego w ktorym na dodatek pracuje jej ciocia i dzisiaj juz poszla z usmiechem Wazne zeby byly nauczycielki fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 03.09.2014 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 A u was są przerwy w klasach od 1 do 3 bo u nas teraz nauczycielka decyduje kiedy zrobić przerwę dzieciom i nie mają przerw jak wszyscy co 45 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.09.2014 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 fajna może to śmieszne ale jak mam ją pasteryzować prze 15 minut? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.09.2014 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 jak wraca to mówi, ze super było - Pani go chwali zawsze jak wychodzimy itp - jest zadowolony tylko same wiecie bo jesteście matkami - jak to jest jak wychodzisz z przedszkola a przez okno słyszysz płacz i histerię własnego dziecka - no nie jest za ciekawie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.09.2014 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 u mnie tez Pani decyduje kiedy ma być przerwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 03.09.2014 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 u mnie tez Pani decyduje kiedy ma być przerwa to jest teraz tak wszędzie zarządzone odgórnie czy szkoła decyduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.09.2014 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 chyba odgórnie, raczej nie wydaje mi się aby szkoła na to wpadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 03.09.2014 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 fajna może to śmieszne ale jak mam ją pasteryzować prze 15 minut? Cześć Reni, I reszta Mam nadzieję, że odpoczęłaś. Pasteryzacja czyli od momentu zagotowania słoików gotujesz je przez 15 minut (tak żeby woda cały czas bulgotała) i to tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 03.09.2014 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Magda a co ja mam powiedziec jak moje dziecko sie pytalo 'mamo dlaczego pani Irena tak sie drze na te dzieci?' a pozniej sie jeszcze przyznala ze ja pani szarpala za reke... Dlatego postanowilam zaplacic za prywatne ( chociaz dla mnie to jest chore ze tyle kasy przedszkole kosztuje) przynajmniej jestem pewna ze nic zlego jej sie tam nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.09.2014 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 czyli ja mam te słoiki gotować tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.09.2014 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 lolek podaj jeszcze raz decor tej podłogi i metry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 03.09.2014 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 czyli ja mam te słoiki gotować tak? tak jest, szefowo.... lolek podaj jeszcze raz decor tej podłogi i metry Reni chwilowo muszę temat odpuścić bo mam tynkowanie chaty jeszcze w tym roku a muszę najpierw rolety zewnętrzne zamontować.....:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.09.2014 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Magda a co ja mam powiedziec jak moje dziecko sie pytalo 'mamo dlaczego pani Irena tak sie drze na te dzieci?' a pozniej sie jeszcze przyznala ze ja pani szarpala za reke... Dlatego postanowilam zaplacic za prywatne ( chociaz dla mnie to jest chore ze tyle kasy przedszkole kosztuje) przynajmniej jestem pewna ze nic zlego jej sie tam nie dzieje ooo jakby mi takie coś dziecko mówiło to bym się monitoringu domagała i co najmniej kontroli dyrektorki..... na przemoc jestem wyczulona szczególnie. Co do kosztów prywatnego... znam ... miałam do wybory tyle samo płacić niani 2.5 roku albo za żłobek/przedszkole. Ale doszłam do wniosku - że za spokój sumienia i głowy... brak nerwów wolałabym jej płacić jeszcze 5 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.09.2014 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Magda a co ja mam powiedziec jak moje dziecko sie pytalo 'mamo dlaczego pani Irena tak sie drze na te dzieci?' a pozniej sie jeszcze przyznala ze ja pani szarpala za reke... Dlatego postanowilam zaplacic za prywatne ( chociaz dla mnie to jest chore ze tyle kasy przedszkole kosztuje) przynajmniej jestem pewna ze nic zlego jej sie tam nie dzieje Nauczycielka jest najważniejsza. Czyli jak wiadomo, że nie bardzo ma podejście do dzieci, to naprawdę warto poszukać innego przedszkola. To jedyne wyjście niestety. U mnie na osiedlu jest nieciekawe przedszkole (chrześniak chodził, przedszkolanki starsze, nic im się nie chce, non stop wracał zapłakany, zaziębiony, bo nie dbały, żeby ubrać na spacer, itp. szybko go przepisali do innego), dlatego ja od razu będę szukała innego (osiedle obok jest świetne publiczne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts