Nesska 03.09.2014 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 A ja nie jadam takich rzeczy: grzybkow papryki pomidorow ze sloikow, jwdyne co lubie to ogorki ale przepis podkradne bo m lubo takie rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 03.09.2014 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Jeszcze grzybkow nie robię bo nie mam ale była juz propozycja wypadu weekendowego na grzybki wiec niedługo będe robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.09.2014 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 U nas nawet książki i ubezpieczenie w cenie. Nawet trochę się przeraziłam jak napisałyście, że to koszt około tysiąca Ja też . W tej cenie są elitarne szkoły podstawowe/gimnazja (prywatne, ale takie z prawdziwego zdarzenia, gdzie naprawdę są efekty). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.09.2014 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 A ogorki to mam mega przepis z chilli .Zawsze musza byc na każdej imprezie ludziska wcinają aż huczy. poproszę o przepis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.09.2014 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 melcia to po co wogóle ten obiad? skoro co dwa tygodnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.09.2014 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 czy ja wiem czy to takie elitarne przedszkole ? położone w dobrym miejscu, z tradycją i wykwalifikowaną kadrąabonament miesięczny który wykupuje się powyżej 8 godz 960 zł http://naszepociechygliwice.pl/index.php/cennik/ są przedszkola i za 400 ale np bez placu zabaw - albo z cateringiem etc. o dziwo te przedszkole chyba musi mieć jakąś renomę skoro na jedno miejsce jest chętnych ok 4 dzieci i miejsca są zarezerwowane dużo wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 03.09.2014 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Danke fajna, zrobię sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.09.2014 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 melcia to po co wogóle ten obiad? skoro co dwa tygodnie jest szczerze Reni to nie wiem w poniedzialek sprawdzilam bidon mlodej i normalnie slizgawica w srodku! umylam po swojemu wolajac o szczotke i plyn... pozniej ich tlumaczenie slyszalam ze myja w zmywarce ..pytam jak czesto? odp: raz w tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 03.09.2014 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Matko ale ja pisze ale wybaczcie mi bo klikam z telefonu nie pamietam co napisalam a nie chce mi aie cofac zeby sprawdzic i poprawic dlatego tak marnie stylistycznie poza tym od dwoch miesiecy kiepsko sypiam i ciezko mi sie skoncentrowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 03.09.2014 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 mel to co jedza? Ilonka dlatego pisalam ze dla mnie to przesada tyle kasy za przedszkole ( za wrzesien zaplacilam 675zl). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 03.09.2014 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 (edytowane) Około 2 kg ogórków pokroić w grubsze plasterki zasypać 3 łyżkami soli i zostawić na 4 godziny zeby puściły wodę.Po tym czasie odlać wodę a do ogórków wcisnąć główkę czosnku wsypać 2 łyżeczki chilli wlać 3 łyżki oleju.Wszystko razem wymieszać.Przekladac do sloiczkow najlepiej takich po dżemach.Przygotowac Zalewe: 1 szklanka octu,0,5 szklanki wody ,3/4 szklanki cukru.Zalewe zagotować i zalać ogorki.Nie trzeba pasteryzować. Edytowane 3 Września 2014 przez fajna kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.09.2014 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 czy ja wiem czy to takie elitarne przedszkole ? położone w dobrym miejscu, z tradycją i wykwalifikowaną kadrą abonament miesięczny który wykupuje się powyżej 8 godz 960 zł http://naszepociechygliwice.pl/index.php/cennik/ są przedszkola i za 400 ale np bez placu zabaw - albo z cateringiem etc. o dziwo te przedszkole chyba musi mieć jakąś renomę skoro na jedno miejsce jest chętnych ok 4 dzieci i miejsca są zarezerwowane dużo wcześniej. Czyli elitarnie . Nie ma egzaminów wstępnych? Sorki za żart, ale znam podstawówkę, która uchodzi za elitarną i mają trzystopniowe egzaminy wstępne do pierwszej klasy (+ rozmowa kwalifikacyjna dla rodziców) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.09.2014 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 melcia to masakra, a mówią ze tylko w polsce źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 03.09.2014 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 A ja sie dzisiaj dowiedziałam od sąsiadki ze jej wnuczka chodzi do podstawówki w której uczą sie dzieci zmianowa.Kilka razy w tygodniu ma lekcje do 19/30Masakra jakaś...Podobno taki wyż demograficzny i szkoły sa przeładowane:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 03.09.2014 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 A ja sie dzisiaj dowiedziałam od sąsiadki ze jej wnuczka chodzi do podstawówki w której uczą sie dzieci zmianowa.Kilka razy w tygodniu ma lekcje do 19/30Masakra jakaś...Podobno taki wyż demograficzny i szkoły sa przeładowane:eek: Taa, a przed chwilą je zamykali i zwalniali nauczycieli (2 tys. osób w rok)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.09.2014 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 to bardzo późno, u mnie też dwie zmiany ale 1 zaczyna o 8 do 11,40 a druga od 11,40 do 15,20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 03.09.2014 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 U mojej młodej w starej szkole było 8 klas trzecich W każdej średnio 27-29 dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.09.2014 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 mel to co jedza? . w tym nowym gminnym, nie mam pojecia co beda jesc... w tamtym byl ryz z kurczaczkiem i warzywami, to lasagne, a to kotleciki rybne z ziemniaczkami i warzywkami, kotleciki mielone.. makaron z warzywkami i mieskiem w sosie pomidorowym... rozne ciekawe dania, ze dzieci mogly brac dokladke... rano w kazdy piatek i chyba wtorek owsianke dzieci dostawaly... mowie wam pod wzgl posilkow nie jestem zadowolona ze zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 03.09.2014 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Dziwie sie ze sie rodzice zgadzają na takie cos.Jak taki uczeń ma jeszcze lekcje odrabiać jak naukę kończy przed 20??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.09.2014 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 o jezu u mnie z każdego rocznika dwie klasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts