reni1980 03.09.2014 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 fajna rano następnego dnia, a i rodzice mają nie pracować tylko od 10 do 12 lekcje robić z dzieckiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 03.09.2014 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 U nas w jednej szkole podstawowej pierwszych klas jest 15.Nie wiem jak te dzieci sie mieszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 03.09.2014 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 To jak w prywatnym.;)U nas masakra pod tym względem.Syn chodził do podstawówki w której było około 800 uczniów! W młodej podstawówce ponad 700 dasz wiarę? :eek:Molochy a nie szkoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.09.2014 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Około 2 kg ogórków pokroić w grubsze plasterki zasypać 3 łyżkami soli i zostawić na 4 godziny zeby puściły wodę.Po tym czasie dolać wodę a do ogórków wcisnąć główkę czosnku wsypać 2 łyżeczki chilli wlać 3 łyżki oleju.Wszystko razem wymieszać.Przekladac do sloiczkow najlepiej takich po dżemach.Przygotowac Zalewe: 1 szklanka octu,0,5 szklanki wody ,3/4 szklanki cukru.Zalewe zagotować i zalać ogorki.Nie trzeba pasteryzować. dolac? ile tej wody dolac Fajna? bo nie kumam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.09.2014 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 o jezu u mnie z każdego rocznika dwie klasy u nas z kazdego rocznika byly 3 klasy po 26dzieci a od rocznika 2007 sa teraz 4klasy na szczescie szkola miesci dzieci, zrobili dodatkowe sale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 03.09.2014 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 fajna rano następnego dnia, a i rodzice mają nie pracować tylko od 10 do 12 lekcje robić z dzieckiem Chyba tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 03.09.2014 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 U nas w tym roku 8 klas pierwszych, czyli około 240 dzieci doszło. Jak syn zaczynał naukę rok temu, to były tylko 4 klasy. Ale ja ze swoich czasów pamiętam, że też do g lub h były... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 03.09.2014 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 dolac? ile tej wody dolac Fajna? bo nie kumam... Odlac wodę ktora puściły ogorki miało byc.;)Juz poprawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.09.2014 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 ja nie lubię molochów, dlatego moja mi odpowiada, po dwie klasy i po 19 dzieci w klasie, no wszyscy się znają, obiady gotowane przez kucharki, no nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.09.2014 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 http://forum.muratordom.pl/images/mdom_misc/quote_icon.png Napisał fajna kobieta http://forum.muratordom.pl/images/mdom_buttons/viewpost-right.png Około 2 kg ogórków pokroić w grubsze plasterki zasypać 3 łyżkami soli i zostawić na 4 godziny zeby puściły wodę.Po tym czasie dolać wodę a do ogórków wcisnąć główkę czosnku wsypać 2 łyżeczki chilli wlać 3 łyżki oleju.Wszystko razem wymieszać.Przekladac do sloiczkow najlepiej takich po dżemach.Przygotowac Zalewe: 1 szklanka octu,0,5 szklanki wody ,3/4 szklanki cukru.Zalewe zagotować i zalać ogorki.Nie trzeba pasteryzować. dolac? ile tej wody dolac Fajna? bo nie kumam... i ten czosnek jak? caly normalnie wlozyc czy sprasowac? matko nie kumam tego przepisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.09.2014 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Odlac wodę ktora puściły ogorki miało byc.;)Juz poprawiam aaaa widzisz teraz kumam ta czesc... a co z czosnkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 03.09.2014 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 (edytowane) Czosnek wyciśnięty przez praskę.No sprasowany jak wolisz.;)Posypac chilli wlać olej i wymieszać wszystko razem.Jak wolisz bardziej czosnkowe to jeszcze dołóż kilka ząbków.:cool:I pad przekręca wyrazy stad te błędy.Tak wyglądają w słoiczku Edytowane 3 Września 2014 przez fajna kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.09.2014 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 I pad przekręca wyrazy stad te błędy. wywal ipada albo postrasz go ze zamoczysz go w kibelku dzieki...teraz kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.09.2014 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 fajna ty masz chyba ogromne zasoby słoików, bo ja tylko dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 03.09.2014 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Możesz w tej misce z tym chilli i czosnkiem jak juz bedą podtrzymać jeszcze kilka godzin ale niekoniecznie.Jak wolisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 03.09.2014 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 2 ????? :jawdrop:LO matko to co wy zima będziecie jeść????!!!! :eek:Moze podesłać ci Renia kilka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 03.09.2014 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 (edytowane) Dziewczyny (i chłopaki), ja jeszcze w temacie wnętrzarskim pozostanę, bo z salonem walczę. Szukam fajnego obrazu/plakatu/grafiki - najlepiej czarno-biały z jakimś akcentem żółtym. Żadne landszafty, czy kwiatki - raczej abstrakcja, coś nowoczesnego. Czy takie coś (obrazek stąd) nadaje się do jadalni? http://i3.fmix.pl/fmi1131/4ccf2a7d0024810354070522/zdjecie.jpg W tej tonacji kolorystycznej znajduję głównie Nowy Jork czarno-biały i żółte taksówki. Nie wiem, czy chcę to nad stołem Edytowane 3 Września 2014 przez anna-maria3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 03.09.2014 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 anna maria fajne grafiki miala ola.u bynajmniej mnie sie podobali o ile dobrze kojarze to ktos z forum je robil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.09.2014 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 anna maria fajne grafiki miala ola.u bynajmniej mnie sie podobali o ile dobrze kojarze to ktos z forum je robil TE masz na myśli ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.09.2014 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 na pewno te Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts