Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Około 2 kg ogórków pokroić w grubsze plasterki zasypać 3 łyżkami soli i zostawić na 4 godziny zeby puściły wodę.Po tym czasie dolać wodę a do ogórków wcisnąć główkę czosnku wsypać 2 łyżeczki chilli wlać 3 łyżki oleju.Wszystko razem wymieszać.Przekladac do sloiczkow najlepiej takich po dżemach.Przygotowac Zalewe: 1 szklanka octu,0,5 szklanki wody ,3/4 szklanki cukru.Zalewe zagotować i zalać ogorki.Nie trzeba pasteryzować.:)

dolac? ile tej wody dolac Fajna? bo nie kumam... :(

http://forum.muratordom.pl/images/mdom_misc/quote_icon.png Napisał fajna kobieta http://forum.muratordom.pl/images/mdom_buttons/viewpost-right.png

Około 2 kg ogórków pokroić w grubsze plasterki zasypać 3 łyżkami soli i zostawić na 4 godziny zeby puściły wodę.Po tym czasie dolać wodę a do ogórków wcisnąć główkę czosnku wsypać 2 łyżeczki chilli wlać 3 łyżki oleju.Wszystko razem wymieszać.Przekladac do sloiczkow najlepiej takich po dżemach.Przygotowac Zalewe: 1 szklanka octu,0,5 szklanki wody ,3/4 szklanki cukru.Zalewe zagotować i zalać ogorki.Nie trzeba pasteryzować.:)

dolac? ile tej wody dolac Fajna? bo nie kumam... :(

i ten czosnek jak? caly normalnie wlozyc czy sprasowac?

matko nie kumam tego przepisu :bash:

Czosnek wyciśnięty przez praskę.No sprasowany jak wolisz.;)Posypac chilli wlać olej i wymieszać wszystko razem.Jak wolisz bardziej czosnkowe to jeszcze dołóż kilka ząbków.:cool:I pad przekręca wyrazy stad te błędy.Tak wyglądają w słoiczku image.jpg Edytowane przez fajna kobieta

Dziewczyny (i chłopaki), ja jeszcze w temacie wnętrzarskim pozostanę, bo z salonem walczę.

Szukam fajnego obrazu/plakatu/grafiki - najlepiej czarno-biały z jakimś akcentem żółtym. Żadne landszafty, czy kwiatki - raczej abstrakcja, coś nowoczesnego. Czy takie coś (obrazek stąd) nadaje się do jadalni?

http://i3.fmix.pl/fmi1131/4ccf2a7d0024810354070522/zdjecie.jpg

W tej tonacji kolorystycznej znajduję głównie Nowy Jork czarno-biały i żółte taksówki. Nie wiem, czy chcę to nad stołem :rolleyes:

Edytowane przez anna-maria3